JAGUAR GEAR - АКСЕСОАРИ

Финални щрихи, които правят F‑TYPE истински ваш.

ВИЖТЕ ВИДЕО

Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите спецификации.

СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
Url
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
Url
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
Url
СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас
Url

Jaguar Gear – Аксесоарите ви позволяват да персонализирате своя F‑TYPE според вкуса, начина на живот и интересите си. Вижте, а после конфигурирайте мечтания F‑TYPE или разгледайте нашия онлайн каталог за аксесоари, за да видите пълната гама.

ВИЖТЕ АКСЕСОАРИТЕ
АКСЕСОАРИ ОТ КАРБОНОВИ ВЛАКНА SILVER WEAVE
Добавете още повече интензивност към динамичния характер на своя F‑TYPE с тези олекотени аксесоари, вдъхновени от динамиката. Гамата аксесоари от карбонови влакна Silver Weave включва странични въздухозаборници, ламели на предния капак, капаци на огледалата и ролбари.
АКСЕСОАРИ ЗА ИНТЕРИОРА
Подобрете интериора на F‑TYPE и дайте израз на своята индивидуалност с тези премиум аксесоари. Изберете от гама, включваща приветливия блясък на персонализираните осветени пластини на праговете, хладните на допир алуминиеви пера за бърза смяна на предавките с върха на пръстите и динамичното усещане на висококачествения селектор за смяна на предавките с горна част от карбонови влакна с гланцирано покритие.
АКСЕСОАРИ ЗА ЕКСТЕРИОРА
F‑TYPE е истински спортен автомобил с високи показатели. Но е лесно да превърнете F‑TYPE и в практичен спортен автомобил благодарение на гамата премиум аксесоари, създадени да увеличат капацитета, комфорта и функционалността. Създадена да е в пълен унисон с F‑TYPE за максимален финес, гамата включва въздушен дефлектор*, който намалява теченията и турбуленцията в кокпита на F‑TYPE кабриолет. Практичният багажник за ски, монтиран отзад, е безопасна и сигурна система на Jaguar за транспортиране на зимна спортна екипировка. Ролбари в цвят Gloss Black също са налични за допълнителен щрих елегантен стил.

Можете да изберете своя модел F‑TYPE и да добавите опции и аксесоари, когато го конфигурирате. А ако искате да погледнете отвъд нашите готови предложения и да персонализирате своя F‑TYPE още повече, защо не разгледате пълния ни онлайн каталог?

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ВИЖТЕ АКСЕСОАРИТЕ

**Стандартно оборудване при F‑TYPE R и F‑TYPE SVR кабриолет.