ИНТЕРИОР

Интериорът на F‑PACE съчетава елегантност и спортен дух по последна дума на съвременния дизайн.

ВИЖТЕ ВИДЕО

Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите спецификации.

СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас
НА МЯСТОТО НА ВОДАЧА

Изберете опционални седалки Performance с тапицерия от перфорирана зърнеста кожа1, за да прибавите усещане за спортен автомобил. С регулируеми странични облегалки, които ви държат здраво на място, те предлагат още повече странична опора. При F‑PACE SVR седалките Performance са тапицирани в перфорирана кожа Windsor с ромбовиден десен и релефно лого SVR на подглавника.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ИНТЕРИОР НА F‑PACE SVR

Купето на F‑PACE SVR със седалки Performance поставя водача и пътниците в центъра.

ИНТЕРИОРЕН СТАЙЛИНГ
ДИНАМИКА

Седалки Performance в цвят Light Oyster/Ebony, ромбовиден десен, перфорирана кожа Windsor2.

ЛУКС

Седалки с тапицерия от перфорирана кожа Windsor в цвят Siena Tan са налични при модела Portfolio.

СПОРТ

Спортни седалки с тапицерия от зърнеста кожа в цвят Ebony/Pimento са налични при модела R-Sport.

ИЗДАНИЯ
F‑PACE 300 SPORT
НОВИЯТ F‑PACE 300 SPORT

Контрастен шев в цвят Yellow преминава през интериора на F‑PACE 300 SPORT, съчетавайки се с алуминиевите пера за смяна на предавките, за да предложи комбинация от премиум тонове и спортна целеустременост. На подглавниците и волана има емблема 300 SPORT, подчертаваща индивидуалността на автомобила.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
F‑PACE CHEQUERED FLAG
НОВИЯТ F‑PACE CHEQUERED FLAG

Дръзкият кожен интериор R-SPORT се допълва от покрития от мрежест алуминий и метални прагове на вратите с надпис F‑PACE Chequered Flag. Изберете между две впечатляващи опции за цветове на интериора: Ebony и Pimento или Ebony с контрастен шев в цвят Light Oyster.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ИНТЕРИОРА

С разнообразие от налични опции и пространство, позволяващо да оставите своя знак, можете да персонализирате своя F‑PACE още повече.

АМБИЕНТНО ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРОГРАМИРАНЕ
Можете да издигнете персонализирането на по-високо ниво с допълнителната опция Амбиентно интериорно осветление с възможност за програмиране3, което създава богат визуален ефект и гостоприемна, отпускаща атмосфера за всички пътници. Системата подчертава най-фините детайли на интериорния дизайн с деликатни светлинни акценти с избор от десет различни цвята. F‑PACE може да създаде атмосфера, която е в унисон с всяко ваше настроение.
ЗАДНО ПРОСТРАНСТВО
На задния ред седалки свободното място за краката и коленете е съответно 945 мм и 65 мм. Трима възрастни могат да седнат съвсем комфортно един до друг, а задните облегалки са с електроуправляемо регулиране на наклона4 - идеалната позиция на седалката се постига само с едно докосване на бутон.

Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите спецификации.
ВИЖТЕ ВИДЕО
yt:_BepWtrvQK8
ПАНОРАМЕН ПОКРИВ
Изберете един от панорамните ни стъклени покриви5, предлагани като допълнителна опция, фиксирани или плъзгащи се, за да изпълните интериора на вашия F‑PACE със светлина и да подсилите усещането за простор. За по-голямо уединение и намаляване на горещината при силно слънце, всеки панорамен покрив е оборудван по стандарт с електроуправляема щора.

Jaguar F‑PACE е мощен SUV автомобил, който комбинира въодушевление от шофирането с практичност и икономичност. Създайте своя перфектен F‑PACE с нашия конфигуратор.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

1Налично само при F‑PACE R-Sport и F‑PACE S.
2Налично само при F‑PACE SVR.
3Наличността и оборудването са в зависимост от пазара.
4Опционална функция. Неналично при F‑PACE SVR.
5Оборудването с панорамен стъклен покрив зависи от пазара и модела.