ТЕХНОЛОГИИ В АВТОМОБИЛА

Усъвършенстваните технологии на Jaguar F‑PACE предлагат набор от системи, които увеличават удоволствието от шофирането и спомагат за безопасността на всички пътници в автомобила.

ВИЖТЕ ВИДЕО

Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите спецификации.

СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас
INCONTROL
10” TOUCH PRO<sup>1</sup>
СТАНДАРТНО ОБОРУДВАНЕ НА ВСИЧКИ F‑PACE

Хардуерът и софтуерът на Touch Pro от ново поколение усъвършенстват свързаността и забавлението в F‑PACE до най-високо ниво.

• 10-инчов сензорен екран с жестове докосване, плъзгане и приближение с пръсти и начален екран с възможност за персонализация
• Инструментален клъстер с 5-инчов централен TFT дисплей2
• Аудиосистема Jaguar2
• AM/FM радио, Bluetooth® и 2 USB порта
РАЗГЛЕДАЙТЕ TOUCH PRO
DUAL VIEW<sup>3</sup>
Технологията Dual View позволява на водача и пътника отпред да се наслаждават на различни медийни файлове на един и същ 10-инчов сензорен екран. Например пътникът отпред може да гледа филм (като слуша звука с безжични слушалки), а водачът може да гледа навигацията.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ INCONTROL
РАЗГЛЕДАЙТЕ INCONTROL
PROTECT<sup>1</sup>
Protect съдържа функциите SOS Emergency Call, Jaguar Optimised Assistance и приложението за смартфон Remote Essentials, което предоставя информация за автомобила и ви позволява да си взаимодействате с него дистанционно. Можете да проверявате текущото ниво на горивото и пробега, както и състоянието на вратите, позицията на стъклата и заключването. Можете да видите последното място, на което сте паркирали автомобила, и да го намерите на паркинга с упътвания. Можете също да записвате изминатия километраж.
РАЗГЛЕДАЙТЕ PROTECT
CONNECT PRO<sup>5</sup>
За да подобри Touch Pro, опционалният Connect Pro включва InControl Apps, приложението за смартфон Remote Premium, Wi-Fi точка за достъп и Pro Services, включително информация за трафика в реално време. Характеристиките включват синхронизиране на любимите ви пътувания в интегрираната в автомобила навигационната система Touch Pro Navigation, приложението Route Planner на смартфона ви и уебсайта Route Planner.
РАЗГЛЕДАЙТЕ CONNECT PRO
ПАКЕТ SMARTPHONE<sup>7</sup>
Споделянето на екрана на вашия смартфон с информационно-развлекателната система InControl на F‑PACE никога не е било толкова лесно. Опростеният и интуитивен интерфейс на Android AutoTM означава, че можете да взаимодействате с минимално разсейване. Лесната работа на Apple CarPlay® се дължи на опростен дизайн, който ви позволява да се фокусирате върху пътя отпред.
SECURE TRACKER<sup>1</sup>
Secure Tracker осигурява проследяване в случай на кражба и уведомления чрез вашия смартфон и центъра за проследяване InControl Secure.
РАЗГЛЕДАЙТЕ SECURE TRACER
РАЗПОЗНАВАНЕ НА ПЪТНИТЕ ЗНАЦИ И ИНТЕЛИГЕНТЕН ОГРАНИЧИТЕЛ НА СКОРОСТТА
Функцията Разпознаване на пътните знаци ви предоставя информация, като извежда ограниченията на скоростта и знаците за забранено изпреварване на инструменталния клъстер, където са лесно видими. Адаптивният ограничител на скоростта използва функцията за разпознаване на пътните знаци, за да регулира скоростта на автомобила ви спрямо тях, като използва автопилота.6
ВИЖТЕ ВИДЕО
yt:1FhPoWvXtAE
ИНФОРМАЦИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ
HEAD-UP ДИСПЛЕЙ
Опционалният Head-up дисплей (HUD)8 извежда ключови данни за автомобила, включително скорост, предавка и навигационни инструкции, на предното стъкло. Той представя кристално ясни, цветни графики с висока резолюция, което ви позволява да виждате всички действия на водача и цялата информация с лекота.
MERIDIAN<sup>TM</sup> AUDIO
Аудиосистемите и усъвършенстваните алгоритми за обработка на цифрови сигнали на Meridian гарантират, че ритъмът, темпото и ефектите на музиката се чуват така, както ги е замислил композиторът. Изберете между опционалната аудиосистема Meridian™9 с мощност 380 W, 10 високоговорителя и субуфер или аудиосистемата със съраунд звук Meridian™9 с мощност 825 W, 16 високоговорителя и субуфер.

Jaguar F‑PACE е мощен SUV автомобил, който комбинира въодушевление от шофирането с практичност и икономичност. Създайте своя перфектен F‑PACE с нашия конфигуратор.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

1 Remote съдържа абонаментни услуги, които могат да бъдат удължени след първоначалния срок, обявен от вашия търговец на Jaguar. Функциите на InControl, опциите и тяхната наличност остават зависими от пазара – проверете при вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия за вашата държава. Информацията и изображенията, изведени във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на актуализации на софтуера, контрол на версиите и други системни/визуални промени, в зависимост от избраните опции. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана във всички локации. InControl Apps и Remote App трябва да се изтеглят от Apple/Play Store. Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за трансфер на данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от вашия търговец. Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато е безопасно. Водачите трябва по всяко време да са сигурни, че автомобилът е под техен контрол. 
2 Функциите и тяхната наличност може да се различават в зависимост от спецификациите на автомобила и пазара. Консултирайте се с най-близкия до вас търговец на Jaguar за повече подробности. 
3 Опционална характеристика, изискваща наличието на Navigation Pro, CD/DVD плейър и аудиосистема/аудиосистема със съраунд звук MeridianTM.
4 Jaguar Optimised Assistance е абонаментна услуга, която може да бъде удължена след първоначалния срок, обявен от вашия търговец на Jaguar. 
5 Connect Pro изисква Navigation Pro. Когато автомобилите са оборудвани с Navigation Pro, трябва да изберете всички функции на Connect Pro. Консултирайте се с вашия търговец на Jaguar за повече подробности. Онлайн функционалността и Wi-Fi свързаността зависят от инсталирането на микро SIM карта с подходящ договор за ползване на данни. 
6 Наличността и оборудването са в зависимост от пазара. Налично само като част от Navigation Pro. 
7 Функциите в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато е безопасно. Водачите трябва по всяко време да са сигурни, че автомобилът е под техен контрол. 
8 Изисква соларно предно стъкло, което намалява слънчевата светлина. 
9 Опционална характеристика.