ЕКСТЕРИОР

Мощният му, пъргав външен вид и спортен характер придават на F-PACE уникално присъствие на пътя. Визуално вдъхновен от Jaguar F-TYPE, F-PACE е мощен SUV с ДНК на спортен автомобил.

ВИЖТЕ ВИДЕО

Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите спецификации.

СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
Url
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
Url
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
Url
СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас
Url
ДИНАМИЧЕН ДИЗАЙН

F-PACE е най-новият модел в серия от красиви, вълнуващи автомобили. Пропорциите му са динамични, подсилват аеродинамиката и спомагат за подобряване на възможностите му. Аеродинамичният му силует във форма на сълза, подчертан от заострената покривна линия, допълва самоуверената му стойка.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ЕКСТЕРИОР НА F-PACE SVR

Със специфично проектирана аеродинамика по поръчка, включително нова предна броня и по-широк спойлер F‑PACE SVR предлага притискащата сила и аеродинамичните възможности, необходими на един SUV автомобил, за да достигне максимална скорост от 283 км/ч и да изглежда зашеметяващо, докато го прави.

ВИЖТЕ ВИДЕО
yt:-aohHGisxrY
УСЪВЪРШЕНСТВАНА АЕРОДИНАМИКА

Уникалният екстериорен дизайн на F-PACE SVR предлага изключителна аеродинамика, тъй като въздухът преминава над, под и около автомобила, намалявайки подемната сила и увеличавайки сцеплението на гумите, като същевременно ефективно охлажда и двигателя, и спирачките. Резултатът е безкомпромисно управление, по-голямо натоварване G при завиване и увеличена стабилност при високи скорости.

УСЪВЪРШЕНСТВАНА АЕРОДИНАМИКА

Аеродинамиката на F‑PACE е ключова функция на дизайна на каросерията и поддържа впечатляващ коефициент на въздушно съпротивление от едва 0,34 Cd.1 В резултат на това F-PACE е наистина толкова елегантен, колкото изглежда. Високоусъвършенстваната аеродинамика намалява разхода на гориво, CO2 емисиите и шума от вятъра, като същевременно увеличава стабилността на автомобила при висока скорост и увереността на водача.

ЕКСТЕРИОРЕН ДИЗАЙН
ОТПРЕД
АДАПТИВНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

Оборудвани с добре познатите дневни светлини с J-образен контур на Jaguar, адаптивните LED предни фарове2 на F-PACE генерират силен лъч, близък до този на дневната светлина, който помага на очите ви по-лесно да различават предметите и намалява умората.

ОТСТРАНИ
ДИНАМИЧНИ ПРОПОРЦИИ

Външният вид на F-PACE е динамичен от всеки ъгъл. Със самоуверена предница, внушителна радиаторна решетка и елегантни извивки, които умишлено наподобяват спортната елегантност на F-TYPE.

ОТЗАД
МОЩНА ЗАДНА ЧАСТ

Ясно очертаната задна част подсилва спортния характер на F-PACE, вдъхновен от F-TYPE, и оформя изкусителен фон за силните задни LED светлини.

ИЗДАНИЯ
F‑PACE 300 SPORT
НОВИЯТ F‑PACE 300 SPORT

От всеки ъгъл дизайнът на F-PACE 300 SPORT грабва окото. Между спиците на уникалните джанти с покритие в цвят Satin Dark Grey изпъква надписът на спирачните апарати в цвят Yellow. Темата продължава с емблема 300 SPORT на радиаторната решетка и задната врата в цвят Gloss Black.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
F‑PACE CHEQUERED FLAG
НОВИЯТ F‑PACE CHEQUERED FLAG

F-PACE Chequered Flag е оборудван с пакет Black, който допълнително подчертава изявения стил на автомобила, допринасяйки за присъствието му на пътя. Пакетът включва елементи в цвят Gloss Black като ексклузивни брандирани странични въздуховоди и предна броня S, фокусирана върху динамиката.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
JAGUAR ДЖАНТИ
ДЖАНТИ НА F-PACE SVR
Изберете 21-инчови ковани алуминиеви джанти с ефект „диамант“ или опционални 22-инчови ковани алуминиеви джанти с ефект „диамант“ или покритие в цвят Gloss Black. За по-голямо сцепление и по-добър капацитет на завиване широките 295 мм задни гуми допълнително подчертават спортния характер на F-PACE SVR.

Показаната джанта е опционалната 22-инчова джанта Style 5081 с 5 двойни спици и покритие с ефект „диамант“.
СПОРТНИ ДЖАНТИ
F-PACE предлага голям избор от олекотени, аеродинамично ефективни алуминиеви джанти и широка гама размери - от 18-инчови до 22-инчови - идеалното допълнение към динамичния външен вид на F-PACE. Изберете своите джанти с нашия конфигуратор.

Показаната джанта е опционалната 22-инчова джанта Style 9006 с 9 спици и покритие с ефект „диамант“ и в цвят Grey.

Jaguar F-PACE е мощен SUV автомобил, който комбинира въодушевление от шофирането с практичност и икономичност. Създайте своя перфектен F-PACE с нашия конфигуратор.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

1В зависимост от двигателя.
2Оборудването е в зависимост от версиите и пазара. В зависимост от избрания модел се предлагат и ксенонови или халогенни предни фарове.