ЕКСТЕРИОР

Мощният му, пъргав външен вид и спортен характер придават на F‑PACE уникално присъствие на пътя. Визуално вдъхновен от Jaguar F‑TYPE, F‑PACE е мощен SUV с ДНК на спортен автомобил.

ВИЖТЕ ВИДЕО

Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите спецификации.

СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас
ДИНАМИЧЕН ДИЗАЙН

F‑PACE е най-новият модел в серия от красиви, вълнуващи автомобили. Пропорциите му са динамични, подсилват аеродинамиката и спомагат за подобряване на възможностите му. Аеродинамичният му силует във форма на сълза, подчертан от заострената покривна линия, допълва самоуверената му стойка.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ЕКСТЕРИОР НА F‑PACE SVR

Със специфично проектирана аеродинамика по поръчка, включително нова предна броня и по-широк спойлер F‑PACE SVR предлага притискащата сила и аеродинамичните възможности, необходими на един SUV автомобил, за да достигне максимална скорост от 283 км/ч и да изглежда зашеметяващо, докато го прави.

УСЪВЪРШЕНСТВАНА АЕРОДИНАМИКА

Уникалният екстериорен дизайн на F‑PACE SVR предлага изключителна аеродинамика, тъй като въздухът преминава над, под и около автомобила, намалявайки подемната сила и увеличавайки сцеплението на гумите, като същевременно ефективно охлажда и двигателя, и спирачките. Резултатът е безкомпромисно управление, по-голямо натоварване G при завиване и увеличена стабилност при високи скорости.

УСЪВЪРШЕНСТВАНА АЕРОДИНАМИКА

Аеродинамиката на F‑PACE е ключова функция на дизайна на каросерията и поддържа впечатляващ коефициент на въздушно съпротивление от едва 0,34 Cd.1 В резултат на това F‑PACE е наистина толкова елегантен, колкото изглежда. Високоусъвършенстваната аеродинамика намалява разхода на гориво, CO2 емисиите и шума от вятъра, като същевременно увеличава стабилността на автомобила при висока скорост и увереността на водача.

ЕКСТЕРИОРЕН ДИЗАЙН
ОТПРЕД
АДАПТИВНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

Оборудвани с добре познатите дневни светлини с J-образен контур на Jaguar, адаптивните LED предни фарове2 на F‑PACE генерират силен лъч, близък до този на дневната светлина, който помага на очите ви по-лесно да различават предметите и намалява умората.

ОТСТРАНИ
ДИНАМИЧНИ ПРОПОРЦИИ

Външният вид на F‑PACE е динамичен от всеки ъгъл. Със самоуверена предница, внушителна радиаторна решетка и елегантни извивки, които умишлено наподобяват спортната елегантност на F‑TYPE.

ОТЗАД
МОЩНА ЗАДНА ЧАСТ

Ясно очертаната задна част подсилва спортния характер на F‑PACE, вдъхновен от F‑TYPE, и оформя изкусителен фон за силните задни LED светлини.

ИЗДАНИЯ
F‑PACE 300 SPORT
НОВИЯТ F‑PACE 300 SPORT

От всеки ъгъл дизайнът на F‑PACE 300 SPORT грабва окото. Между спиците на уникалните джанти с покритие в цвят Satin Dark Grey изпъква надписът на спирачните апарати в цвят Yellow. Темата продължава с емблема 300 SPORT на радиаторната решетка и задната врата в цвят Gloss Black.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
F‑PACE CHEQUERED FLAG
НОВИЯТ F‑PACE CHEQUERED FLAG

F‑PACE Chequered Flag е оборудван с пакет Black, който допълнително подчертава изявения стил на автомобила, допринасяйки за присъствието му на пътя. Пакетът включва елементи в цвят Gloss Black като ексклузивни брандирани странични въздуховоди и предна броня S, фокусирана върху динамиката.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
JAGUAR ДЖАНТИ
ДЖАНТИ НА F‑PACE SVR
Изберете 21-инчови ковани алуминиеви джанти с ефект „диамант“ или опционални 22-инчови ковани алуминиеви джанти с ефект „диамант“ или покритие в цвят Gloss Black. За по-голямо сцепление и по-добър капацитет на завиване широките 295 мм задни гуми допълнително подчертават спортния характер на F‑PACE SVR.

Показаната джанта е опционалната 22-инчова джанта Style 5081 с 5 двойни спици и покритие с ефект „диамант“.
СПОРТНИ ДЖАНТИ
F‑PACE предлага голям избор от олекотени, аеродинамично ефективни алуминиеви джанти и широка гама размери - от 18-инчови до 22-инчови - идеалното допълнение към динамичния външен вид на F‑PACE. Изберете своите джанти с нашия конфигуратор.

Показаната джанта е опционалната 22-инчова джанта Style 9006 с 9 спици и покритие с ефект „диамант“ и в цвят Grey.

Jaguar F‑PACE е мощен SUV автомобил, който комбинира въодушевление от шофирането с практичност и икономичност. Създайте своя перфектен F‑PACE с нашия конфигуратор.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

1В зависимост от двигателя.
2Оборудването е в зависимост от версиите и пазара. В зависимост от избрания модел се предлагат и ксенонови или халогенни предни фарове.