НОВИЯТ JAGUAR F‑PACE

Нашият луксозен и мощен SUV съчетава изключителен дизайн, динамика и интуитивни технологии, за да превърне всяко пътуване в уникално. Сега наличен и с Plug-in Hybrid.

ВИЖТЕ В 360
РАЗГЛЕДАЙТЕ МОДЕЛА

КОМБИНИРАНИ CO2 ЕМИСИИ g/km
ОТ 54

РАЗХОД НА ГОРИВО КОМБИНИРАН ЦИКЪЛ л./100 км
От 2.4

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
Изберете характеристики и спецификации и ги сравнете
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя перфектен Jaguar F-PACE.
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Разгледайте и изтеглете най-новите брошури за Jaguar
СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
Открийте най-близкия до Вас търговец на Jaguar.
ДИЗАЙН
РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА
РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА

Обмислихме всеки детайл от интериора, за да създадем спокойно място за Вас и Вашите пътници. Премиум материали, нови цветове и подобрен комфорт на седалките са само част от изцяло обновения интериор на Jaguar F-PACE и Jaguar F-PACE R-Dynamic.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ИНТЕРИОРА
ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ИНТЕРИОРА

Обновеният интериор на F-PACE се отличава с Luxtec или покрити с кожа повърхности, меки на допир материали и избор от привличащи вниманието фурнири. Естетиката в модела обхваща най-доброто от британското майсторство, като спомага да се осигури незабравимо шофиране.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКСТЕРИОРА
РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКСТЕРИОРА

Гладкият капак, по-дълбоката решетка, новите двойни характерни „J“ светлини и по-широките отвори допълват динамичната стойка и присъствие на Jaguar F-PACE на пътя. Новите интегрирани фурнири допълват обновената задна броня, подчертавайки допълнително целенасочената стойка на модела.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
ДИНАМИКА
ДИНАМИКА НА ЗАДВИЖВАНЕ
ДИНАМИКА НА ЗАДВИЖВАНЕ

F-PACE съчетава вълнуваща динамика с интелигентни системи в помощ на водача.

PLUG-IN ХИБРИД
НОВИЯТ JAGUAR F‑PACE PLUG‑IN ХИБРИД

С новия F-PACE Plug-in хибрид се наслаждавате на по-нисък разход на гориво и нулеви вредни емисии, докато шофирате в електрически режим.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТОЗИ МОДЕЛ
SVR
F‑PACE SVR

Със своя 5,0-литров двигател V8 с компресор суперчарджър и максимална скорост от 286 км./ч., F-PACE SVR е е конструиран за истинска мощност и въодушевление.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТОЗИ МОДЕЛ
РАЗГЛЕДАЙТЕ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ХИБРИД, БЕНЗИН ИЛИ ДИЗЕЛ
F-PACE се задвижва от нашата гама от нови меки хибридни бензинови и дизелови двигатели, с опцията за изцяло новия Jaguar Plug-in Hybrid, за тези, които искат намалят разхода на гориво и емисиите на CO2 още повече. Всички трансмисии са автоматични 8-степенни.
СПЕЦИАЛНО ЗА JAGUAR
Изберете между динамична производителност и минимален разход на гориво. JaguarDrive Control превключва предавките по-бързо в динамичен режим и по-рано в еко режим. Режим Rain, Ice, Snow преминава към по-балансирано превключване при условия с ниско сцепление.
EXERCISE COMPOSURE
Задвижването на всички колела с Intelligent Driveline Dynamics е система на Jaguar, която предварително поема контрол. Докато другите системи стават активни едва след като колата загуби сцепление, нашата система пренасочва преместването на въртящия момент към предните колела, за да поддържа контрола и спокойствието преди да се изгуби сцеплението.
ТЕХНОЛОГИИ В АВТОМОБИЛА
УЛЕСНЕН ИНТЕРФЕЙС

Стандартните характеристики на Pivi включват:

• 11,4-инчов сензорен екран
• Цифрово радио
• Изцяло обновен интерфейс
• Apple CarPlay® 2
• Android Auto™ 3
• Remote4

Преминете на Pivi Pro 4 и ще бъдете придружени от най-новия изкуствен интелект в автомобила, предоставящ функции като навигационната система със самостоятелно обучение за изцяло свързано пътуване.

ЛЕСЕН ДОСТЪП ДО ИНФОРМАЦИЯ

Изберете от множество различни изгледи, включително 3D навигация на цял екран, информация за шофиране или проверете коя песен се възпроизвежда, всичко това се случва на новия 12,3-инчов дисплей с висока разделителна способност.
Опционалният преден дисплей 8 проектира ключова информация на предното стъкло. Лесно следете скоростта, положението на предавките и навигацията на Вашия автомобил на пълноцветния дисплей.

MERIDIAN™ AUDIO

Британската аудиосистема MeridianTM Audio е всичко, което може да искате за едно уникално музикално изживяване. Не просто говорим за увеличаване на нивата на силата на звука. Става въпрос за увеличаване на нивата на дълбочина, яснота и реализъм на музиката, като се използва комбинация от модерна акустична технология и стратегически разположени високоговорители, за да се създаде аудио платформа - това, което наричаме „звукова сцена“ - това е перфектно за интериора на F‑PACE. Изберете от коя е Вашата аудиосистема MeridianTM или MeridianTM Surround.

ТИШИНА И СПОКОЙСТВИЕ

С активното изолиране на шума от пътя, благодарение на иновативната технология на аудио експертите Meridian TM Audio 7 и намалените нива на вибрации, F ‑ PACE предлага подобрен комфорт при шофиране за Вас и Вашите пътници.

СВЪРЗАНОСТ
Пакетът Online 10 предлага допълнителни свързани услуги чрез вградена SIM карта, предоставяйки достъп до:

- Неограничен брой медии 11
- Разпознаване на глас - Прогнози за времето
- Онлайн синхронизация на календара
ЗАБАВЛЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ
Изберете опционалния план Wi-Fi Enabled 9 и ще можете да използвате:

• Предпочитаните от Вас музикални платформи
• До 20GB данни на месец
• Антена за подобрена връзка
• Възможност за свързване на няколко устройства
БЕЗЖИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ
Опционалното зареждане с безжично устройство с усилвател на телефонния сигнал Ви позволява да зареждате съвместими смартфони без нужда от кабели или зарядно устройство. Докато сте в колата, телефонът Ви ще използва антената на автомобила за по-добър сигнал и разговори.
СИСТЕМА ЗА ЙОНИЗАЦИЯ НА ВЪЗДУХА В КУПЕТО С PM2,5 ФИЛТЪР
Опционалната система Nanoe ™ за йонизация на въздуха в купето подобрява благосъстоянието на водача и пътниците. Активирайки бутона PURIFY, специално проектираният филтър улавя фини частици от външния въздух, като PM2,5 и алергени във въздуха като прах и полени.
ПРАКТИЧНОСТ И БЕЗОПАСНОСТ
ПРАКТИЧНО БАГАЖНО ОТДЕЛЕНИЕ
F-PACE разполага с до 778 литра 1, 10 товарно пространство, дори и с Вашите приятели и семейство на втория ред. Когато имате нужда от допълнително място, можете да сгънете втория ред седалки, за да разполагате с 1.827 10 литра използваемо пространство. Независимо дали е делничен ден или уикенд, F-PACE перфектно отговаря на Вашите нужди.
ACTIVITY KEY
Водо- и удароустойчив, изцяло обновеният Activity Key11 Ви позволява да отключвате, заключвате и стартирате автомобила си. Така че каквито и дейности на открито да сте планирали, вече няма да имате нужда от конвенционалните ключове за кола.
ПИКСЕЛИЗИРАНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ С ХАРАКТЕРНИ ДНЕВНИ СВЕТЛИНИ
Опционалните пикселизирани LED предни фарове разполагат с анимирани мигачи. Системата Adaptive Driving Beam осигурява още по-голяма видимост в тъмното, като автоматично разделя светлината, за да се избегне заслепяване на насрещните шофьори.
СИСТЕМИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА
Jaguar F-PACE разполага с функции в помощ на водача, които да улеснят пътуването в града, паркирането и шофирането по магистрала. Тези технологии засилват Вашето удоволствие от шофирането, като спомагат да се отстрани стреса.
ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕЖДАТЕ
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ JAGUAR F-PACE
Пълната гама от модели можете да откриете тук с богат избор от превъзходни дизайни и иновативни технологии.
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
ГАЛЕРИЯ
Вниманието към детайла винаги е било в основата на нашите автомобили. Новият Jaguar F‑PACE. Насладете се на всеки детайл.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
СПЕЦИФИКАЦИИ
Разгледайте по-фините детайли. Научете повече за работата на двигателя, размерите и разхода на гориво.
РАЗГЛЕДАЙТЕ СПЕЦИФИКАЦИИТЕ
ПЕРФЕКТНОТО ПЪТУВАНЕ ЗАПОЧВА ТУК

Луксозният и динамичен SUV предлага практичност и ефективност. Използвайте конфигуратора, за да създадете своя перфектен Jaguar F-PACE.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
JAGUAR АКСЕСОАРИ
JAGUAR АКСЕСОАРИ

Създайте автомобил, който изцяло да отговаря на Вашия начин на живот, като персонализирате F-PACE с набор от функционални опции и практични аксесоари за Jaguar.

РАЗГЛЕДАЙТЕ АКСЕСОАРИТЕ
JAGUAR COLLЕCTION
JAGUAR COLLЕCTION

Нашата гама от луксозни дрехи, аксесоари и подаръци са вдъхновени от нашите автомобили и техния дизайн.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
Сравнете функции и спецификации една до друга.
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
Използвайте конфигуратора, за да създадете своя перфектен Jaguar F-PACE.
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Разгледайте и изтеглете най-новите брошури за Jaguar
ЖЕЛАЯ ДА ПОЛУЧАВАМ ИНФОРМАЦИЯ
Абонирайте се за последните новини около Jaguar.

Предоставените данни са изчислени по NEDC2 от официалните WLTP тестове на производителя съгласно законодателството на ЕС. Само за сравнителни цели. Реалните стойности може да се различават. Данните за CO2 емисиите и разхода на гориво могат да варират в зависимост от джантите и опционалните екстри. NEDC2 са данни, изчислени чрез правителствена формула от WLTP данни, еквивалентни на стойностите, които биха имали по стария NEDC тест. След това може да бъде приложено правилното данъчно третиране.

Вижте данните по WLTP.

WLTP е новият официален тест на ЕС, използван за изчисляване на стандартизираните стойности за разход на гориво и CO2 емисии на пътнически автомобили. Той измерва горивото, консумацията на енергия, пробега и емисиите. Проектиран е така, че да предоставя данни, по-близки до реалното поведение при шофиране. Тества автомобили с опционално оборудване и с по-взискателна тестова процедура и профил на шофиране.

1 Зависи от системата на задвижване.

2 Колата ви е пригодена за Apple CarPlay. Услугите, предлагани от Apple CarPlay, зависят от наличните функции във Вашата страна, моля, вижте https://www.apple.com/uk/ios/feature-available/#apple-carplay за повече информация.

3 Колата ви е пригодена за Android Auto. Услугите, предлагани от Android Auto, зависят от наличните функции във Вашата страна, моля, вижте https://www.android.com/auto/ за повече информация.

4 Remote съдържа абонаментни услуги, които могат да бъдат удължени след първоначалния срок, препоръчан от Вашия търговец на Jaguar. Jaguar Remote App ще трябва да бъде изтеглено от Apple App Store / Google Play Store.

5 Свързаната навигация ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, препоръчан от Вашия търговец на Jaguar.

6 Изисква соларно стъкло за някои пазари. Навигационните упътвания на предното стъкло се появяват само когато Pivi Pro е инсталиран в автомобила.

7 Опционално оборудване.

8 Може да се прилага политика за употреба. Включва едногодишен абонамент, който може да бъде удължен след първоначалния срок, препоръчан от Вашия търговец на Jaguar.

9Изображението показва аксесоари Jaguar Click and Go, продавани отделно. Таблетът не е включен. Прилага се политиката за употреба. След използване на 20 GB данни в рамките на месец, скоростта на данните и функционалността на автомобила може да намалеят за останалата част от месеца. За подробности относно правилата за ползване, свързани с тази функция, моля, вижте Условията на InControl Pivi Pro на адрес www.jaguar.com/pivi-pro-terms. Времето за възпроизвеждане зависи от доставчика на поточно предаване и дефиницията на видеосъдържанието. HD видео ще увеличи значително използването на данни.

10 Мокрият обем е индустриален стандарт, който се измерва чрез изпълване на товарното пространство с течност. Обем, измерен до хедлайнера. Конфигурацията на багажника и общото товарно пространство ще варират в зависимост от модела и дали е монтирана резервна гума в пълен размер.

11 Activity Key може да бъде зареден за приблизително два часа, осигурявайки до десет дни живот на батерията.

Опционалните характеристики и тяхната наличност може да се различават според спецификацията на автомобила (модел и силов агрегат) или да изискват инсталирането на други характеристики с цел тяхното оборудване. Свържете се с вашия местен търговец за повече информация или конфигурирайте своя автомобил онлайн. Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато това е безопасно. Автомобилът трябва да е под пълния контрол на водача по всяко време.


Функциите, опциите, услугите на трети страни и тяхната наличност остават зависещи от пазара - проверете при Вашия търговец на Jaguar за пълните условия. Някои функции идват с абонамент, който ще изисква допълнително подновяване след първоначалния срок, препоръчан от Вашия търговец. Свързването с мобилна мрежа не може да се гарантира на всички места. Функциите на InControl, опциите и тяхната наличност остават зависими от пазара - проверете при вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия за Вашата държава. Предоставената информация и изображения във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на софтуерна актуализация, контрол на версията и други системни/визуални промени в зависимост от избраните опции.


Apple CarPlay е търговска марка на Apple Inc. Може да се прилагат условия за крайни потребители на Apple Inc.

Android Auto е търговска марка на Google LLC.

Meridian е регистрирана търговска марка на Meridian Audio Ltd. Trifield, а устройството three fields е запазена марка на Trifield Productions

Nanoe ™ е търговска марка на Panasonic Corporation.