fpace
НОВИЯТ F‑PACE 300 SPORT

Въодушевяваща динамика. Уникални детайли.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТОЗИ МОДЕЛ

CO2 ЕМИСИИ г/км
До 170‡

КОМБИНИРАН РАЗХОД НА ГОРИВО л/100 км
От 6.4‡

F‑PACE

Нашият луксозен мощен SUV автомобил съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

вижте 360-градусов изглед на екстериора

CO2 ЕМИСИИ г/км
До 140‡ при механична трансмисия
До 146‡ при автоматична трансмисия

КОМБИНИРАН РАЗХОД НА ГОРИВО л/100 км
От 5.3‡ при механична трансмисия
От 5.5‡ при автоматична трансмисия

СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас

Jaguar F‑PACE е мощен SUV автомобил, който комбинира максимално въодушевление от шофирането и икономичност. Технологически усъвършенстван до самата си същност, F‑PACE се грижи за вашата безопасност, свързаност и забавление. Той притежава възможности за всякаква пътна настилка и капацитета за шофиране всеки ден. F‑PACE е Jaguar за вас, Jaguar за вашето семейство.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
РАЗГЛЕДАЙТЕ F‑PACE ЕКСТЕРИОРА
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/fp/fp_14.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/fp/fp_**.jpg
КЛИКНЕТЕ, ЗА ДА ВЗАИМОДЕЙСТВАТЕ
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/fp/fp_07_m.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/fp/fp_**_m.jpg
НАТИСНИ ТУК
РАЗГЛЕДАЙТЕ F‑PACE ИНТЕРИОРА
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/int_360/fpace_my19
КЛИКНЕТЕ, ЗА ДА ВЗАИМОДЕЙСТВАТЕ
НАТИСНИ ТУК
Нулиране
близо
ВСИЧКО В ИМЕТО НА ДИНАМИКАТА

Special Vehicle Operations (SVO) са скулптирали наново екстериорния дизайн на F‑PACE в стремежа си към изключителна, въодушевяваща динамика. F‑PACE SVR е най-значителната еволюция досега на многократно награждавания F‑PACE.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТОЗИ МОДЕЛ
ИЗДАНИЯ
F‑PACE 300 SPORT
НОВИЯТ F‑PACE 300 SPORT

Уникални емблеми и ексклузивни елементи на екстериора в цвят Dark Satin Grey загатват за вълнуващата природа на F‑PACE 300 SPORT. Изпълнен с характер, зашеметяващият интериор на автомобила е там, за да му се наслаждавате при всяко пътуване.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
F‑PACE CHEQUERED FLAG
НОВИЯТ F‑PACE CHEQUERED FLAG

Черпейки вдъхновение от състезателното ни наследство, F‑PACE Chequered Flag предлага изявен екстериорен стил, отличителни емблеми и избор между най-продаваните ни силови агрегати.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
ДНК НА СПОРТЕН АВТОМОБИЛ
F‑PACE е мощен SUV с ДНК на спортен автомобил. От издутия преден капак до ясно очертаните задни хълбоци, мощният му външен вид го откроява от останалите автомобили и кара всички да извръщат глави след него, когато се появи на пътя. А сега можете да усетите F‑PACE така, както са го замислили в SVO. Аеродинамичните характеристики на F‑PACE SVR като новата предна броня и въздуховодите на предния капак намекват за огромната му мощност.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКСТЕРИОРА
ПРАКТИЧНОСТ И ПРОСТОР
F‑PACE притежава водеща в класа вместимост на багажника от 650 литра и многофункционална конфигурация за сгъване на задните седалки 40:20:40.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА
МОЩНОСТ И ИКОНОМИЧНОСТ
Гамата двигатели на F‑PACE, включително новия 5,0-литров бензинов двигател V8 с 550 к.с. и компресор суперчарджър2, и олекотената алуминиева архитектура предоставят финес, икономичност и вълнуваща динамика.

Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите спецификации.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ДИНАМИКАТА
ВИЖТЕ ВИДЕО
yt:LLwA9uqoYnc
ТЕХНОЛОГИИ В АВТОМОБИЛА
F‑PACE ви предоставя свръхмодерни технологии като опционален Head-up дисплей и Activity Key, както и усъвършенствани системи в помощ на водача, за да направи всяко пътуване по-лесно и по-спокойно. Това включва усъвършенстваната мултимедийна система InControl, Touch Pro, която ви забавлява и се грижи винаги да сте свързани с външния свят.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ В АВТОМОБИЛА
5-ЗВЕЗДЕН РЕЙТИНГ ОТ EURO NCAP

F‑PACE получи 5-звезден рейтинг от Euro NCAP. Високи резултати в категориите за защита на възрастни пътници, защита на деца пътници и защита на пешеходци утвърждават F‑PACE като един от най-сигурните автомобили на пазара.

Комбинацията от мерки за активна и пасивна безопасност включва стандартни функции като Автономна аварийна спирачка със засичане на пешеходци, както и опционални системи в помощ на водача като Асистент за придържане в лентата и Следене на състоянието на водача.

ПОСЕТЕТЕ САЙТА НА EURO NCAP
НОВ ДИЗЕЛОВ, БЕНЗИНОВ ИЛИ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ДВИГАТЕЛ?

Нашите настоящи бензинови и новите ни дизелови двигатели са най-екологичните и най-ефективните, които сме произвели досега. Нашият нов електрически силов агрегат е бъдещето в начина на задвижване. Кой е точният за вас?

КОЙ Е ТОЧНИЯТ ЗА ВАС?
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ F‑PACE

Разгледайте серията F‑PACE и открийте перфектната за вас комбинация от мощност, стил и практичност.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ

Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато е безопасно. Водачите трябва по всяко време да са сигурни, че автомобилът е под техен контрол.
1Под кората за багаж и когато е включена система за поправка на гуми. 508 литра с малоразмерно резервно колело. 463 литра с пълноразмерно резервно колело.
2Наличен само при F‑PACE SVR.
3В зависимост от пазара.
Разгледайте стойностите на F‑PACE съгласно WLTP.

WLTP е новият официален тест на ЕС, използван за изчисляване на стандартизираните стойности за разход на гориво и CO2 емисии на пътнически автомобили. Той измерва горивото, консумацията на енергия, пробега и емисиите. Проектиран е да предоставя стойности, по-близки до реалното поведение при шофиране. Той тества автомобили с опционално оборудване и с по-взискателна тестова процедура и профил на шофиране.

Показаните данни са в резултат от официални тестове на производителя съгласно европейското законодателство. Само за сравнителни цели. Реалните стойности може да се различават. Данните за CO2 и разхода на гориво могат да варират в зависимост от джантите и оборудваните опционални екстри.