fpace
НОВИЯТ F‑PACE 300 SPORT

Въодушевяваща динамика. Уникални детайли.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТОЗИ МОДЕЛ

CO2 ЕМИСИИ г/км
До 170‡

КОМБИНИРАН РАЗХОД НА ГОРИВО л/100 км
От 6.4‡

F‑PACE

Нашият луксозен мощен SUV автомобил съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

вижте 360-градусов изглед на екстериора

CO2 ЕМИСИИ г/км
До 140‡ при механична трансмисия
До 146‡ при автоматична трансмисия

КОМБИНИРАН РАЗХОД НА ГОРИВО л/100 км
От 5.3‡ при механична трансмисия
От 5.5‡ при автоматична трансмисия

СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
Url
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
Url
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
Url
СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас
Url

Jaguar F-PACE е мощен SUV автомобил, който комбинира максимално въодушевление от шофирането и икономичност. Технологически усъвършенстван до самата си същност, F-PACE се грижи за вашата безопасност, свързаност и забавление. Той притежава възможности за всякаква пътна настилка и капацитета за шофиране всеки ден. F-PACE е Jaguar за вас, Jaguar за вашето семейство.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
РАЗГЛЕДАЙТЕ F-PACE ЕКСТЕРИОРА
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/fp/fp_14.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/fp/fp_**.jpg
КЛИКНЕТЕ, ЗА ДА ВЗАИМОДЕЙСТВАТЕ
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/fp/fp_07_m.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/fp/fp_**_m.jpg
НАТИСНИ ТУК
РАЗГЛЕДАЙТЕ F-PACE ИНТЕРИОРА
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/int_360/fpace_my19
КЛИКНЕТЕ, ЗА ДА ВЗАИМОДЕЙСТВАТЕ
НАТИСНИ ТУК
Нулиране
близо
ВСИЧКО В ИМЕТО НА ДИНАМИКАТА

Special Vehicle Operations (SVO) са скулптирали наново екстериорния дизайн на F-PACE в стремежа си към изключителна, въодушевяваща динамика. F-PACE SVR е най-значителната еволюция досега на многократно награждавания F-PACE.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТОЗИ МОДЕЛ
ИЗДАНИЯ
F‑PACE 300 SPORT
НОВИЯТ F‑PACE 300 SPORT

Уникални емблеми и ексклузивни елементи на екстериора в цвят Dark Satin Grey загатват за вълнуващата природа на F-PACE 300 SPORT. Изпълнен с характер, зашеметяващият интериор на автомобила е там, за да му се наслаждавате при всяко пътуване.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
F‑PACE CHEQUERED FLAG
НОВИЯТ F‑PACE CHEQUERED FLAG

Черпейки вдъхновение от състезателното ни наследство, F-PACE Chequered Flag предлага изявен екстериорен стил, отличителни емблеми и избор между най-продаваните ни силови агрегати.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
ДНК НА СПОРТЕН АВТОМОБИЛ
F-PACE е мощен SUV с ДНК на спортен автомобил. От издутия преден капак до ясно очертаните задни хълбоци, мощният му външен вид го откроява от останалите автомобили и кара всички да извръщат глави след него, когато се появи на пътя. А сега можете да усетите F-PACE така, както са го замислили в SVO. Аеродинамичните характеристики на F-PACE SVR като новата предна броня и въздуховодите на предния капак намекват за огромната му мощност.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКСТЕРИОРА
ПРАКТИЧНОСТ И ПРОСТОР
F-PACE притежава водеща в класа вместимост на багажника от 650 литра и многофункционална конфигурация за сгъване на задните седалки 40:20:40.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА
МОЩНОСТ И ИКОНОМИЧНОСТ
Гамата двигатели на F-PACE, включително новия 5,0-литров бензинов двигател V8 с 550 к.с. и компресор суперчарджър2, и олекотената алуминиева архитектура предоставят финес, икономичност и вълнуваща динамика.

Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите спецификации.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ДИНАМИКАТА
ВИЖТЕ ВИДЕО
yt:LLwA9uqoYnc
ТЕХНОЛОГИИ В АВТОМОБИЛА
F-PACE ви предоставя свръхмодерни технологии като опционален Head-up дисплей и Activity Key, както и усъвършенствани системи в помощ на водача, за да направи всяко пътуване по-лесно и по-спокойно. Това включва усъвършенстваната мултимедийна система InControl, Touch Pro, която ви забавлява и се грижи винаги да сте свързани с външния свят.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ В АВТОМОБИЛА
5-ЗВЕЗДЕН РЕЙТИНГ ОТ EURO NCAP

F‑PACE получи 5-звезден рейтинг от Euro NCAP. Високи резултати в категориите за защита на възрастни пътници, защита на деца пътници и защита на пешеходци утвърждават F‑PACE като един от най-сигурните автомобили на пазара.

Комбинацията от мерки за активна и пасивна безопасност включва стандартни функции като Автономна аварийна спирачка със засичане на пешеходци, както и опционални системи в помощ на водача като Асистент за придържане в лентата и Следене на състоянието на водача.

ПОСЕТЕТЕ САЙТА НА EURO NCAP
НОВ ДИЗЕЛОВ, БЕНЗИНОВ ИЛИ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ДВИГАТЕЛ?

Нашите настоящи бензинови и новите ни дизелови двигатели са най-екологичните и най-ефективните, които сме произвели досега. Нашият нов електрически силов агрегат е бъдещето в начина на задвижване. Кой е точният за вас?

КОЙ Е ТОЧНИЯТ ЗА ВАС?
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ F‑PACE

Разгледайте серията F-PACE и открийте перфектната за вас комбинация от мощност, стил и практичност.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ

Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато е безопасно. Водачите трябва по всяко време да са сигурни, че автомобилът е под техен контрол.
1Под кората за багаж и когато е включена система за поправка на гуми. 508 литра с малоразмерно резервно колело. 463 литра с пълноразмерно резервно колело.
2Наличен само при F-PACE SVR.
3В зависимост от пазара.
Разгледайте стойностите на F-PACE съгласно WLTP.

WLTP е новият официален тест на ЕС, използван за изчисляване на стандартизираните стойности за разход на гориво и CO2 емисии на пътнически автомобили. Той измерва горивото, консумацията на енергия, пробега и емисиите. Проектиран е да предоставя стойности, по-близки до реалното поведение при шофиране. Той тества автомобили с опционално оборудване и с по-взискателна тестова процедура и профил на шофиране.

Показаните данни са в резултат от официални тестове на производителя съгласно европейското законодателство. Само за сравнителни цели. Реалните стойности може да се различават. Данните за CO2 и разхода на гориво могат да варират в зависимост от джантите и оборудваните опционални екстри.