ИНТЕРИОР

Съвременен, стилен и красиво изработен, интериорът на E‑PACE е с безпогрешно разпознаваемия стил на Jaguar и с водещо в класа пространство за съхранение.

СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас

Всеки компонент в E‑PACE е старателно проектиран да предостави фино, осезаемо усещане. Кокпитът обгръща водача, а селекторът за смяна на предавките SportShift е на върха на пръстите ви. Стилното огледало за обратно виждане тип „инфинити“ е с дизайн без рамка.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
E‑PACE
E‑PACE R-DYNAMIC
ОТЛИЧИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА МОДЕЛА
ПОМЕСТЕТЕ ЖИВОТА СИ В КУПЕТО
Пространството за съхранение на вещи в купето на E‑PACE е сред най-доброто в своя клас. Дълбоката централна конзола с поставки за чаши, които могат да се свалят, е подходяща за съхранение на по-малки таблети или на четири бутилки от 750 мл в хоризонтално положение. Просторната жабка е чудесна за всички онези важни вещи, които искате да държите под ръка, като например поставките за чаши на централната конзола, които могат се свалят. Двете дълбоки отделения на предните врати са изваяни да поместят най-различни предмети, включително телефони, кенове и 1,5-литрова бутилка с вода.
ПРОУЧЕТЕ ПРАКТИЧНОСТТА И БЕЗОПАСНОСТТА
КОНФИГУРУЕМО АМБИЕНТНО ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ
Опционалното конфигуруемо интериорно осветление създава богат визуален ефект и гостоприемна, отпускаща атмосфера за всички пътници. Системата подчертава уникалните детайли на интериорния дизайн с деликатни светлинни акценти с избор от десет различни цвята.
ДЕТАЙЛИТЕ ГО ОТЛИЧАВАТ
Именно малките детайли в дизайна придават на E‑PACE уникален характер, като ексклузивната емблема на Jaguar, скрита в ъгъла на предното стъкло. Има и дискретен надпис Jaguar в затвореното отделение за вещи и под централната конзола.
ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ
Изберете от колекция от премиум материали и текстури и от палитра от зашеметяващи цветови комбинации. Вашият избор създава E‑PACE, който ще обикнете.

Първият компактен SUV модел на Jaguar е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране. Създайте своя перфектен E‑PACE с нашия конфигуратор.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ