ЕКСТЕРИОР

В профил извитата линия на покрива на E‑PACE преминава плавно в спойлер, разположен върху силно скосено задно стъкло.

СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас

В профил извитата линия на покрива на E‑PACE преминава плавно в спойлер, разположен върху силно скосено задно стъкло. Опционални 21-инчови алуминиеви джанти* подчертават още повече спортния характер на E‑PACE. Отзад задните full LED светлини осигуряват характерна светлинна идентификация през нощта.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
E‑PACE
E‑PACE R-DYNAMIC
ОТЛИЧИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА МОДЕЛА
ПАНОРАМЕН ПОКРИВ
Изберете опционалния фиксиран панорамен стъклен покрив, за да изпълните интериора на вашия E‑PACE със светлина и да подсилите усещането за простор. Внасящ външния свят в купето, той предлага на всеки великолепни гледки към небето.
LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ
За впечатляващо присъствие на пътя E‑PACE включва външни, обгръщащи автомобила LED светлини. LED светлините са създадени да работят в рамките на целия експлоатационен срок на автомобила и са по-горивно-икономични, тъй като използват по-малко енергия. Опционалните матрични LED предни фарове включват отличителни дневни светлини, адаптивни фарове и предни и задни анимирани мигачи. Задните анимирани мигачи са налични и като опция с LED предни фарове и LED предни фарове с отличителни дневни светлини, които намаляват времето, необходимо на останалите участници в движението да разберат желаната посока на движение.
21-ИНЧОВИ ДЖАНТИ*
Налична е гама опции за джанти за подчертаване на спортния характер на E‑PACE още повече. Изберете от богатата гама съвременни и динамични дизайни и размери до 21 инча. Тези джанти изискват автомобила да е оборудван с автоматична трансмисия и система Адаптивна динамика. Наличността на тази характеристика зависи от силовия агрегат.

Първият компактен SUV модел на Jaguar е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране. Създайте своя перфектен E‑PACE с нашия конфигуратор.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

*Налично, само когато е избрана опцията Адаптивна динамика.