ОПЦИИ И JAGUAR GEAR

С изключителната колекция на Jaguar от опции и Jaguar Gear, можете да създадете най-добрия E‑PACE в света. Вашия.

Вашият E‑PACE с правилното оборудване ли е? От специализирани отделения за съхранение на вещи и премиум мокетни стелки до прецизно изработени алуминиеви джанти и спортни аксесоари за екстериора, можете да изберете от широка гама опции и Jaguar Gear, за да завършите външния вид на автомобила си.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ВИЖТЕ АКСЕСОАРИТЕ
ПАКЕТ BLACK

Опционалният пакет Black прибавя драматичен щрих. Той включва предна решетка, странични въздуховоди и кантове на стъклата в цвят Gloss Black.

ПАКЕТ COLD CLIMATE

Внасяйки топлина през зимата, опционалният пакет Cold Climate включва отопляеми дюзи за чистачките, отопляемо предно стъкло, волан с облицовка от мека зърнеста кожа и функция за подгряване.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ JAGUAR GEAR

Придайте на своя E‑PACE индивидуален щрих. Открийте аксесоарите, които подхождат на начина ви на живот.

ФИКСИРАНИ СТРАНИЧНИ СТЕПЕНКИ
Страничните степенки улесняват качването и слизането от автомобила и подобряват достъпа до покрива. Характеристиките на дизайна включват емблема Jaguar, завършващи кантове от полирана неръждаема стомана и гумени релефни стелки, които допълват екстериорния стайлинг на автомобила.
ПОЛИРАНИ СТРАНИЧНИ ТРЪБИ
Странични тръби от силно полирана неръждаема стомана допълват екстериорния стил на автомобила.
СТРАНИЧНИ ВЪЗДУХОВОДИ ОТ КАРБОНОВИ ВЛАКНА
Странични електроуправляеми въздуховоди от висококачествени карбонови влакна осигуряват обновяване на стайлинга, вдъхновено от динамиката.
ОСВЕТЕНИ ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ПРАГОВЕ НА ВРАТИТЕ
Елегантни лайстни от неръждаема стомана за праговете на вратите на водача и пътника отпред. Светват, когато се отвори вратата на водача или пътника отпред. Подчертани са от мека фосфорна синя светлина. Клиентът може да избере едноцветен мотив сред одобрените шрифтове/надписи.
СПОРТНИ ПЕДАЛИ
Изработен от неръждаема стомана и гума, комплектът за педали се закрепва надеждно върху съществуващите педали, придавайки им модерен, спортен вид.
ЛУКСОЗНИ МОКЕТНИ СТЕЛКИ
Луксозен комплект персонализирани мъхести предни стелки с плътност 2 050 г/м2 с релефно лого Jaguar и кантове от набук. Премиум стелките представляват елегантен завършващ щрих за интериора.
ПАКЕТ PET
Осигурете комфорт, щастие и безопасност на вашия домашен любимец. Преграда по цялата височина отделя купето за пътниците, а водоустойчива стелка или издръжлива гумена подложка защитават багажника на автомобила ви.
НАПРЕЧНИ ПОКРИВНИ РЕЛСИ (ИЗИСКВАТ ПОКРИВНИ РЕЙКИ)
Напречните релси позволяват използването на широка гама аксесоари за пренасяне на багаж на покрива. Закрепващи се за фабрично монтираните покривни рейки, напречните релси на E‑PACE имат нов и уникален механизъм за бързо освобождаване, който позволява релсите да се монтират или свалят лесно без употребата на инструменти.
БАГАЖНИК ЗА ВЕЛОСИПЕДИ ЗА МОНТИРАНЕ НА ПОКРИВА
Заключващият се багажник за велосипеди се монтира лесно на покрива и може да пренася по един велосипед на стойка. Максимум три стойки могат да се монтират.
СПОРТНА ПОКРИВНА КУТИЯ
Просторна, заключваща се покривна кутия за багаж с вместимост 320 литра, предназначена за спортна екипировка, с размери 206 x 84 x 34 см.
CLICK AND GO
Тази функционална система се монтира на гърба на предните подглавници. За забавлението на пътниците отзад поставка за таблет с възможност за сваляне може да бъде лесно монтирана под различен ъгъл.
CLICK AND HANG
Тази сваляща се закачалка за дрехи позволява да транспортирате ризи или сака без да ги мачкате. Тя включва и вградена кука за употреба извън автомобила.
CLICK AND PLAY
Click and Play е сваляща се поставка за таблет, която е налична за различни типове таблети и може лесно да се сложи под различни ъгли за по-голямо удобство в купето и забавление за пътниците на задните седалки.
ГНЕЗДО ЗА СВЪРЗВАНЕ И ЗАРЕЖДАНЕ НА IPHONE
Проектирано да осигурява видимост на телефона* ви, докато се зарежда, гнездото за свързване и зареждане на iPhone използва мястото за поставка за чаша на централната конзола. Когато телефонът е свързан, медийните файлове на iPhone са леснодостъпни и могат да се управляват от вградената информационно-развлекателна система на автомобила.

*За употреба с iPhone 5, 5c, 5s, 6, 6s, SE и 7. Не е подходящо за употреба с 6 Plus и 7 Plus.

Първият компактен SUV модел на Jaguar е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране. Създайте своя перфектен E‑PACE с нашия конфигуратор.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ВИЖТЕ АКСЕСОАРИТЕ
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас