ЗА НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

Всички наши партньори работят в сферата на свръхмодерните технологии и споделят разбирането, че вярата, куражът и иновациите ще
ни позволят да постигнем нашите цели по отношение на електрификацията.

GKN
GKN Driveline е партньор на световните производители на оригинално оборудване по отношение на внедряване на цялостни системи и е единственият доставчик, който проектира, произвежда, внедрява и оптимизира решения за задвижване вътрешно. GKN Driveline е в челните редици по отношение на свръхмодерните технологии за електрификация с доказано наследство в задвижването на всички колела и eDrive. Компанията е пазарен лидер и доставчик на висококачествени продукти на световните клиенти. Jaguar Racing е идеалният партньор за прилагане на нашия експертен опит в електрификацията на състезателната писта за ускоряване на разработването на ново поколение електрифицирани задвижващи системи.

GKN
VIESSMANN
Епохата на петрола ускори развитието на света по невероятни начини, но следващата енергийна ера вече започна и не само в моторните спортове. В продължение на 100 години Viessmann Group се стреми да направи енергийната ефективност достъпна за хората и компаниите. Като водещ международен производител на отоплителни и охлаждащи системи и електроцентрали, генериращи от 1 до 120 000 киловата, ние сме горди да си партнираме с екипа на Jaguar Racing за Формула Е. Когато светът остави епохата на петрола зад гърба си, Viessmann ще бъдат в пол-позиция.

VIESSMANN
ALPINESTARS
Над пет десетилетия пионерство в безопасността и динамиката в моторните спортове означава, че Alpinestars отбелязва 55 години на върхови нива в професионалните състезания като водеща в света компания за обувки, дрехи и защитни средства за моторни спортове, с поглед, вперен в бъдещето. br>

Една цел. Една визия.

ALPINESTARS
ONE ALL SPORTS
Моторните спортове са съчетание на скорост, тръпка и стил. С над две десетилетия опит в спортните облекла и аксесоари One All Sports са се развивали през годините, за да произвеждат отлични и стилни рекламни стоки за състезателния свят както на пистата, така и извън нея. Те са експерти в индивидуалните поръчки в електронната търговия и имат колекция от ексклузивни продукти, които се предлагат само чрез One All Sports.

One All Sports са изключително горди да се присъединят към Jaguar Racing за предстоящия пети сезон на шампионата Формула Е на ABB и FIA и дебютния сезон на серията Jaguar I‑PACE eTROPHY.

ONE ALL SPORTS
СЛЕДВАЙТЕ НИ

За ексклузивен достъп до отбора, автомобилите и действието ни следвайте на линковете по-долу.


FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM