УЧАСТВАЙТЕ

Всички тимове във Формула Е се състезават с еднакви шасита и батерии за осигуряване на равнопоставеност. Акцентът във всяко състезание е върху уменията на пилотите и тяхната способност да осигурят мощност и същевременно да поддържат оптимални показатели на батерията. Всеки пилот обаче може да получи едно предимство от FanBoost. Тримата пилоти с най-много гласове чрез FanBoost получават значителна допълнителна мощност, която могат да използват на интервали от по 5 секунди през втората половина на състезанието. Феновете могат да гласуват до четири пъти на ден през 6-те дни преди, и до 6 минути от началото на, всяко състезание.

FIAFORMULAE.COM
МИЧ ЕВЪНС
„Fanboost е най-близкото нещо до това феновете да са в кокпита с теб. Вашите гласове биха могли да ми дадат предимството да изведа автомобила начело, когато най-много се нуждая от това. Допълнителната мощност, предоставена от Fanboost, би могла да определи не само изхода от състезанието, но и от целия шампионат. Гласувайте за Мич! #FanBoost #MitchEvans”FANBOOST
FANBOOST
НЕЛСЪН ПИКЕТ МЛАДШИ
„При такава силна конкуренция във всяко състезание пилотите се нуждаят от всяка преднина и преимущество, което могат да получат. Помощта на феновете чрез FanBoost може да ти даде предимство, когато най-много се нуждаеш от него. Най-хубавата част е, когато пилотът се справя добре, феновете могат да се гордеят с това, знаейки, че са помогнали за крайния успех. Това издига подкрепата за даден отбор на следващото ниво. Гласувайте за Нелсън! #FanBoost #NelsonPiquetJr"


FANBOOST
FANBOOST
СЛЕДВАЙТЕ НИ

За ексклузивен достъп до отбора, автомобилите и действието ни следвайте на линковете по-долу.


FACEBOOK
TWITTER
INSTAGRAM