JAGUAR CARE: ПЪЛНО СПОКОЙСТВИЕ

С безплатните ни петгодишна гаранция и тригодишно сервизно обслужване без ограничение в пробега всичко, за което трябва да мислите, е пътят пред вас.

ПЪЛНО СПОКОЙСТВИЕ

Ние наистина се грижим. Нашият ангажимент към съвършенството и внимание към детайла не спират, когато автомобилът ви напусне завода. Jaguar Care предлага висококонкурентен пакет за пълно спокойствие за собствениците на модели XE, XF, XJ и F‑PACE: петгодишна гаранция и тригодишно сервизно обслужване от първата регистрация, без ограничение в пробега и без допълнителни разходи**.

ТРИГОДИШНО ОБСЛУЖВАНЕ
Редовното сервизно обслужване на автомобили Jaguar се предлага напълно безплатно** от нашите специалисти техници за първите три години от първата регистрация на автомобила. Независимо от пробега, ние ще поддържаме автомобила ви във върхова форма и ще се стремим да осигурим дългосрочни оптимални технически характеристики.
ОТКРИЙТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ПЛАН НА СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ JAGUAR CARE
ПЕТГОДИШНА ГАРАНЦИЯ
Нашата петгодишна гаранция ви позволява да се наслаждавате на шофирането при пълно спокойствие, благодарение на покритие с широк обхват. В Jaguar ние сме толкова уверени в качествените инженерни решения за нашите автомобили, че осигуряваме гаранционен срок от 5 години, един от най-дългите в сегмента.
ОТКРИЙТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГАРАНЦИЯТА НИ
ЗАЩОТО СЕ ГРИЖИМ

Jaguar Care включва също тригодишна пътна помощ в цяла Европа в случай на аварийни ситуации на пътя. От пълно спиране на автомобила поради повреда или катастрофа до по-незначителни инциденти като спукана гума, можете да сте напълно спокойни, Jaguar няма да ви разочарова.

* Офертата не важи за XF моделна година 2015 и XJ моделна година 2015 (предлага се от моделна година 2016 нататък)
** Офертата изключва всички ремонти или замяна на части поради износване на компоненти или повреда извън използването на стандартния план за сервизно обслужване на автомобила

ОТКРИЙТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НАШАТА ПЪТНА ПОМОЩ
СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Използвайте инструмента за сравняване, за да откриете идеалния Jaguar за себе си
РЪКОВОДСТВА
Научете как да извлечете най-доброто от Вашия Jaguar.
НАМЕРЕТЕ ТЪРГОВЕЦ
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас
АКСЕСОАРИ
Персонализирайте своя Jaguar с богата гама аксесоари, специално предназначени за вашия модел.