• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

JAGUAR CARE: ПЪЛНО СПОКОЙСТВИЕ

С безплатните ни петгодишна гаранция и тригодишно сервизно обслужване без ограничение в пробега всичко, за което трябва да мислите, е пътят пред вас.

ПЪЛНО СПОКОЙСТВИЕ

Ние наистина се грижим. Нашият ангажимент към съвършенството и внимание към детайла не спират, когато автомобилът ви напусне завода. Jaguar Care предлага висококонкурентен пакет за пълно спокойствие за собствениците на модели XE, XF, XJ и F‑PACE: петгодишна гаранция и тригодишно сервизно обслужване от първата регистрация, без ограничение в пробега и без допълнителни разходи**.

ТРИГОДИШНО ОБСЛУЖВАНЕ

ТРИГОДИШНО ОБСЛУЖВАНЕ

Редовното сервизно обслужване на автомобили Jaguar се предлага напълно безплатно** от нашите специалисти техници за първите три години от първата регистрация на автомобила. Независимо от пробега, ние ще поддържаме автомобила ви във върхова форма и ще се стремим да осигурим дългосрочни оптимални технически характеристики.

ОТКРИЙТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ПЛАН НА СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ JAGUAR CARE
ПЕТГОДИШНА ГАРАНЦИЯ

ПЕТГОДИШНА ГАРАНЦИЯ

Нашата петгодишна гаранция ви позволява да се наслаждавате на шофирането при пълно спокойствие, благодарение на покритие с широк обхват. В Jaguar ние сме толкова уверени в качествените инженерни решения за нашите автомобили, че осигуряваме гаранционен срок от 5 години, един от най-дългите в сегмента.

ОТКРИЙТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГАРАНЦИЯТА НИ

ЗАЩОТО СЕ ГРИЖИМ

Jaguar Care включва също тригодишна пътна помощ в цяла Европа в случай на аварийни ситуации на пътя. От пълно спиране на автомобила поради повреда или катастрофа до по-незначителни инциденти като спукана гума, можете да сте напълно спокойни, Jaguar няма да ви разочарова.

*Офертата не важи за XF моделна година 2015 и XJ моделна година 2015 (предлага се от моделна година 2016 нататък)
** Офертата изключва всички ремонти или замяна на части поради износване на компоненти или повреда извън използването на стандартния план за сервизно обслужване на автомобила

ОТКРИЙТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НАШАТА ПЪТНА ПОМОЩ