ОТКРИЙТЕ ПОВЕЧЕ

Шофирайте с увереност. Благодарение на достъп до най-новите интересни места, навигирайте до бензиностанции, банкомати и ресторанти.

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ВАШЕТО ПЪТУВАНЕ

Независимо кой маршрут решите да следвате, бъдете спокойни, знаейки, че винаги се движите в правилната посока. Изберете Вашата информационно-развлекателна система по-долу и научете как да инсталирате актуализацията.

TOUCH PRO И TOUCH PRO DUO
За да актуализирате Navigation Pro, първо създайте акаунт, като използвате предоставения линк. След като влезете, отидете на Карти и услуги, изтеглете съответната карта и я прехвърлете в автомобила си чрез USB стик. Повечето модели, произведени от 2017 г., получават Map Care, която предоставя безплатни актуализации на карти, налични за изтегляне в рамките на гаранционния срок.*
ИЗТЕГЛЕТЕ АКТУАЛИЗАЦИИ НА КАРТИ
TOUCH
Изтеглете InControl Touch Map Updater на вашия настолен компютър или Mac, като използвате предоставения линк и ще получите информация дали е налична актуализация на карти за Вашия автомобил. Купете и изтеглете съответната карта, след това я прехвърлете на SD картата на автомобила, за да актуализирате Вашата навигационна система InControl.
ИЗТЕГЛЕТЕ АКТУАЛИЗАЦИИ НА КАРТИ
TOUCH PLUS
В зависимост от Вашия автомобил поръчайте USB стик или DVD и следвайте предоставените инструкции, за да актуализирате Вашата навигационна система Touch Plus. Вижте по-долу наличност и цени на Актуализации на карти.
ИЗТЕГЛЕТЕ АКТУАЛИЗАЦИИ НА КАРТИ
ПОДДРЪЖКА НА JAGUAR INCONTROL
УЕБСАЙТ MY JAGUAR INCONTROL
Регистрирайте се и влезте в My Jaguar InControl, за да персонализирате Вашите предпочитания и да управлявате Вашите InControl функции.
ПОСЕТЕТЕ УЕБСАЙТА MY JAGUAR INCONTROL
ПОДДРЪЖКА НА JAGUAR INCONTROL
Ние с радост ще отговорим на всички Ваши въпроси или ще Ви разкажем повече за Jaguar InControl.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
ВИЖТЕ ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
ОБЩИ УСЛОВИЯ
Вижте документите Общи условия и Политика за поверителност на Jaguar InControl.
ВИЖТЕ ОБЩИ УСЛОВИЯ
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
Свържете се с нас
Моля, изпратете вашите коментари, въпроси или съображения
НАМЕРЕТЕ ТЪРГОВЕЦ
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас
ОБЩИ УСЛОВИЯ
Вижте документите Общи условия и Политика за поверителност на Jaguar InControl.

С постепенното внедряване на InControl някои описани характеристики може да са опционални или да зависят от пазара или силовия агрегат. Консултирайте се с Вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия. Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от Вашия търговец. Мобилната свързаност не може да бъде гарантирана на всички места.

*Гаранционният срок може да варира в зависимост от пазара. Моля, проверете при Вашия местен търговец за подробности и за потвърждение дали Вашият автомобил може да се възползва от тази функция.