SECURE TRACKER

Secure Tracker съобщава на Вас и на кол-центъра за проследяване, в случай че автоматично съобщение за кражба бъде генерирано от Вашия автомобил. За да управлявате тези съобщения, моля, прочетете информацията.

СЪОБЩЕНИЕ ЗА КРАЖБА
Ако автоматично съобщение за кражба бъде генерирано от Вашия автомобил, ще Ви се появи екран със съобщение за кражба. То може да бъде видяно както в InControl Remote App, така и на уебсайта на InControl. Моля, свържете се с кол-центъра за проследяване, като следвате инструкциите на екрана със съобщението. От съображения за сигурност всички функции на уебсайта и на приложението ще бъдат дезактивирани.
ТРАНСПОРТЕН РЕЖИМ<sup>*</sup>
Транспортният режим Ви позволява да качите Вашия автомобил на ремарке или влак или да го теглите, без да бъде генерирано съобщение за кражба. Той може да бъде активиран от Remote Smartphone App или от уебсайта на InControl. Ако е включен този режим, автомобилът няма да изпраща автоматични съобщения за кражба в продължение на 10 часа, ако е бил транспортиран с изключен двигател. Всички други автоматични съобщения за кражба (разкачен акумулатор, неправомерно сваляне на TCU/GSM/GPS антена) остават активни.
СЕРВИЗЕН РЕЖИМ<sup>*</sup>
Когато оставяте автомобила си в сервиз, трябва да включите Сервизния режим, за да предотвратите активиране на съобщение за кражба. Сервизният режим може да бъде активиран от Remote Smartphone App или от уебсайта на InControl. Ако е включен този режим, автомобилът няма да изпраща автоматични съобщения за кражба в продължение на 10 часа.
ПОДДРЪЖКА НА JAGUAR INCONTROL
ВЛИЗАНЕ ВЪВ ВАШИЯ АКАУНТ В INCONTROL
Регистрирайте акаунт в Jaguar InControl, за да персонализирате Вашите предпочитания и да управлявате Вашите InControl функции.
ПОСЕТЕТЕ УЕБСАЙТА MY JAGUAR INCONTROL
ПОЛУЧЕТЕ ПОМОЩ ЗА INCONTROL
Ние с радост ще отговорим на всички Ваши въпроси или ще Ви разкажем повече за функциите на InControl.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
ВИЖТЕ ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
ОБЩИ УСЛОВИЯ
Вижте документите Общи условия и Политика за поверителност на Jaguar InControl на уебсайта на Jaguar за Вашата държава.
ВИЖТЕ ОБЩИ УСЛОВИЯ
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
Свържете се с нас
Моля, изпратете вашите коментари, въпроси или съображения
НАМЕРЕТЕ ТЪРГОВЕЦ
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас
ОБЩИ УСЛОВИЯ
Вижте документите Общи условия и Политика за поверителност на Jaguar InControl.

*If the car needs to be put in Transport Mode or Service Mode for more than 10 hours, please contact the Tracking Call Centre to request assistance.
 
С постепенното внедряване на InControl някои описани характеристики може да са опционални или да зависят от пазара или силовия агрегат. Консултирайте се с Вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия във Вашата страна. Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от Вашия търговец. Мобилната свързаност не е гарантирана на всички места.