INCONTROL APPS
ИНСТАЛИРАНЕ НА INCONTROL APPS
СТЪПКА 1
InControl Apps е наличен за повечето смартфони с операционна система Android или Apple iOS. Проверете дали Вашите устройства са съвместими.
ПРОВЕРЕТЕ СЪВМЕСТИМОСТ
СТЪПКА 2
Изтеглете и инсталирайте стартирането на InControl Apps на Вашия смартфон. След като извършите това успешно, отворете приложението.


ИЗТЕГЛЯНЕ ЗА APPLE IOS

ИЗТЕГЛЯНЕ ЗА ANDROID
СТЪПКА 3
Ще Ви бъде подсказано да следвате Ръководството за автоматично бързо включване, за да извършите настройката. Сега вече сте готови да свържете Вашия смартфон с Вашия автомобил, като използвате InControl Apps.
СВЪРЗВАНЕ НА ВАШИЯ СМАРТФОН КЪМ ВАШИЯ <br>JAGUAR С INCONTROL APPS
СТЪПКА 1 САМО ЗА УСТРОЙСТВА С ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА ANDROID
За устройства с операционна система Android: първо сдвоете и свържете Вашия смартфон с автомобила чрез Jaguar Bluetooth (това е необходимо за телефонни обаждания и аудио стрийминг). Тази стъпка не се изисква за iOS устройства.
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ЗА BLUETOOTH
СТЪПКА 2
Уверете се, че устройството Ви е отключено и че калъфите или протекторите на екрана не са затворени (някои могат да заключат автоматично телефона, ако са затворени).
СТЪПКА 3
Като използвате USB кабела, предоставен с Вашия смартфон, свържете телефона към USB порта на автомобила.
СТЪПКА 4
Ако използвате iPhone и InControl Apps все още не работи, ще Ви бъде подсказано да отворите приложението. Ако използвате телефон с Android, може да изберете Разрешаване Винаги, когато Ви бъде подсказано, което ще предшества всички бъдещи подкани.
СТЪПКА 5
Изберете InControl Apps от сензорния екран. Само приложения, които са преминали процес на одобрение на Jaguar, са налични за ползване с InControl Apps. Някои от тези приложения може да изискват абонамент.
СТЪПКА 6
На сензорния екран ще Ви бъде указано да изберете Гледане (използване на приложенията без звук) или Гледане и слушане (използване на приложенията със звук, напр. музикални плейъри и обаждания).
АКТУАЛИЗАЦИИ НА СИГУРНОСТТА ЗА APPLE <span style="text-transform: lowercase">i</span>OS

Като част от най-новите актуализации на сигурността при iOS 9 и по-нови версии, InControl Apps вече изисква кратка стъпка на одобрение за активиране на всяко съвместимо приложение във Вашия автомобил. За повече информация вижте раздела Актуализации на сигурността в Често задавани въпроси за InControl Connect.

НОВИ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА СИГУРНОСТТА
Както ще забележите, приложенията, изискващи разрешение, ще се извеждат в сиво и няма да са налични за употреба преди приключване на този процес.
ПРЕДОСТАВЯНЕ НА РАЗРЕШЕНИЯ
На сензорния екран на Вашия Jaguar изберете приложението в сив цвят, което искате да отворите, и следвайте инструкциите, указани вляво. По време на процеса ще Ви бъде подсказано два пъти да дадете разрешение на Вашия смартфон. Ще трябва да извършите този процес само веднъж за всяко приложение.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
Вашият смартфон може да няма най-новия софтуер. За да проверите дали има налична актуализация, влезте в менюто Настройки на Вашия смартфон.
ПОДДРЪЖКА НА JAGUAR INCONTROL
INCONTROL APPS
InControl Apps представлява оптимизиран за автомобил, интерактивен комплект приложения, които позволяват медия стрийминг, услуги, базирани на облака и на локацията, и др. - през USB порт.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
ПОЛУЧЕТЕ ПОМОЩ ЗА INCONTROL
Ние с радост ще отговорим на всички Ваши въпроси или ще Ви разкажем повече за функциите на InControl.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
Научете повече за приложенията и функциите на InControl.
ВИЖТЕ ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

За да използвате одобрени от Jaguar приложения на сензорния екран на Вашия автомобил, изберете InControl Apps, когато поръчвате Вашия нов Jaguar. Има еднократно плащане и хардуерът може да бъде само заводски оборудван. InControl Apps за Вашия смартфон се предлага безплатно в Google Play и Apple App Store. Някои приложения на трети страни могат да изискват покупка или абонамент. След свързване към Вашия смартфон InControl Apps може да се управлява от сензорния екран на Вашия Jaguar.

ПРОВЕРЕТЕ СЪВМЕСТИМОСТ
ИНСТАЛИРАЙТЕ INCONTROL APPS
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
Свържете се с нас
Моля, изпратете вашите коментари, въпроси или съображения
НАМЕРЕТЕ ТЪРГОВЕЦ
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас
ОБЩИ УСЛОВИЯ
Вижте документите Общи условия и Политика за поверителност на Jaguar InControl.

С постепенното внедряване на InControl някои описани характеристики може да са опционални или да зависят от пазара или силовия агрегат. Консултирайте се с Вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия във Вашата страна. Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от Вашия търговец. Мобилната свързаност не е гарантирана на всички места.