• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

SOFTWARE UPDATES - ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ

ЛАНСИРАНЕТО НА I-PACE, ПЪРВИЯТ ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛ НА JAGUAR, Е ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА ЗА ИЗЦЯЛО НОВО ПОЛЕ НА ДЕЙСТВИЕ ЗА ТЕХНИЧЕСКИ ИНОВАЦИИ. НАПРИМЕР НАШАТА НОВА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА КОМУНИКАЦИЯ НА ДАННИ.

Ние разработихме нови възможности, които позволяват автомобилния софтуер да бъде обновяван безжично „по въздуха“.

За допълнително удобство функцията Software Updates Ви позволява да изтегляте и инсталирате актуализациите в автомобила безжично по въздуха чрез SIM карта или Wi-Fi връзка.

Когато има налична актуализация, ще бъдете попитани от уведомление в автомобила дали желаете да я приемете. За автомобили с различни водачи като например автопарк или автомобили под наем, чиито собственици не желаят да предоставят достъп до актуализациите на софтуера, има проста функция за заключване чрез PIN код, която може да се активира, за да се ограничи достъпа.

Функцията Software Updates гарантира, че автомобилът Ви работи по най-добрия начин и софтуерът е винаги обновен. Тази функция със сигурност ще революционизира автомобилната индустрия и ще стане толкова обичайна, колкото е за мобилните телефони днес.

Software Updates - Актуализация на софтуера по въздуха

Software Updates

В: Какво е Software Updates?

О: Software Updates означава, че сте в състояние да обновявате основния автомобилен софтуер по въздуха (безжично), като избягвате необходимостта да посещавате търговец на Jaguar / Land Rover.В: Какво прави на автомобила?

О: Software Updates обновява информационно-развлекателната система на автомобила, телематичното устройство и, при някои модели, модула за контрол на енергията на батерията. Това позволява на Jaguar да Ви предоставя актуализации на информационно-развлекателната система и, където е приложимо, да управлява и оптимизира допълнително възможностите за зареждане на батерията.В: Как мога да изключа Software Updates?

О: Можете да включвате/изключвате Software Updates от менюто Settings (Настройки) в раздела Software Updates.


В: Как разбирам, че има налична актуализация?

О: Когато има налична актуализация, ще получите уведомление от системата, което ще Ви информира за налична актуализация за Вашия автомобил. Ще получите покана да я изтеглите и, ако я приемете, процесът ще започне. Другият начин е да проверите за актуализация чрез менюто Settings (Настройки) в раздела Software Updates.В: Безплатна ли е функцията Software Updates?

О: Ако използвате SIM карта вместо Wi-Fi връзка за изтегляне на актуализация, може да бъдете таксувани за пренос на данни.В: Колко време отнема инсталирането?

О: Инсталирането може да отнеме до 35 минути, през което време автомобилът няма да може да се ползва.В: Какво трябва да направя преди инсталирането на актуализация?

О: Батерията на автомобила трябва да бъде заредена на повече от 60% и не трябва да бъде свързана със зарядна станция. Автомобилът не може да бъде използван, докато не приключи инсталирането на софтуера.В: На сензорния екран беше изведено съобщение „Software Update available“. Какво трябва да направя?

О: Това съобщение се извежда, когато има наличен нов софтуер. Вашият автомобил поддържа функцията Software Updates без необходимост да се посещава търговец. Следвайте инструкциите на екрана, за да стартирате процеса.В: Изтеглянето не се осъществи, какво трябва да направя?

О: Можете да ползвате автомобила както обикновено, тъй като неуспешното изтегляне не влияе върху функционалността му по никакъв начин. Можете да опитате отново да изтеглите актуализацията от менюто Settings (Настройки) в раздела Software Updates. Ако актуализацията продължава да бъде неуспешна, препоръчително е да посетите търговец за допълнително изследване на проблема.В: На сензорния екран беше изведено съобщение „Installation could not start“. Какво трябва да направя?

О: Това съобщение се извежда, когато инсталирането на софтуера не е могло да започне. Причината е указана в съобщението (например: отключена врата, неналична мобилна мрежа, неспазени предварителни условия). Следвайте инструкциите на екрана, за да продължите.В: На сензорния екран беше изведено съобщение „Software installation failed“. Какво трябва да направя?

О: Това съобщение се извежда, когато инсталирането на софтуера е било неуспешно. Софтуерът на автомобила ще се върне към предишната си версия. Автомобилът може да бъде използван по обичайния начин. Функцията Software Update може да бъде изпълнена от търговец. Съобщението ще укаже дали функцията Software Update трябва да се приложи спешно. Кликнете „OK“, за да излезете от Software Updates.В: Има ли начин да се спре инсталирането?

О: Не. Веднъж започнало, инсталирането не може да бъде спряно. Това обаче би трябвало да продължи само около 35 минути. Вие можете да влизате и излизате от автомобила през това време.В: Случайно пропуснах актуализацията, но сега бих искал да се върна на нея. Какво трябва да направя?

О: Можете да започнете актуализацията от менюто Vehicle Settings в раздела Software Updates. В този раздел можете да проверите за актуализация както за автомобила, така и за информационно-развлекателната система.В: Функцията Software Updates единственият начин ли е за актуализация на софтуера в моя автомобил?

О: Не. Вие пак можете да посетите своя търговец, който ще може да актуализира автомобила през своята работна станция.