Logo jaguar mobile

ДИНАМИКА И ТЕХНОЛОГИИ

I‑PACE Concept съчетава динамиката и легендарния финес на Jaguar, от които очаквате истински вълнуващо, въодушевяващо шофиране.

I‑PACE Concept ви изстрелва от 0 до 100 км/ч за около 4 секунди чрез 700 Нм незабавен въртящ момент и 400 к.с. мощност. Задвижван от два електрически мотора, I‑PACE Concept осигурява мощно задвижване на всички колела за вълнуващо шофиране при всякакви пътни условия.

ИСКАМ ЕДИН ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ
ВЪОДУШЕВЯВАЩО ШОФИРАНЕ

ВЪОДУШЕВЯВАЩО ШОФИРАНЕ

Незабавният въртящ момент осигурява въодушевяващо праволинейно ускорение. Истински Jaguar, I‑PACE Concept достига своята мощност и в най-различни среди на шофиране. Благодарение на стабилността, осигурена от задвижването на всички колела, и пъргавината на спортен автомобил, I‑PACE Concept вдъхва увереност при шофиране върху всякакви пътни настилки и при всякакви метеорологични условия.

МОДЕРНИ ТЕХНОЛОГИИ

МОДЕРНИ ТЕХНОЛОГИИ

Технологиите са в основата на I‑PACE Concept, но същевременно остават дискретни и напълно фокусирани върху удоволствието на водача и пътниците.

ИНТУИТИВНА СВЪРЗАНОСТ

ИНТУИТИВНА СВЪРЗАНОСТ

Модерните технологии на I‑PACE Concept не са очебийни и натрапчиви. Всеки бутон и взаимодействие, всяка една информация се управлява и извежда логично и интуитивно без да отклонява вниманието на водача от пътя.

КРАСИВИ ДИСПЛЕИ

КРАСИВИ ДИСПЛЕИ

I‑PACE Concept предлага лесно управление чрез четири екрана, удобно позиционирани за водача. Централната конзола помества два информационно-развлекателни сензорни екрана, а информацията за автомобила е разположена отделно зад волана. Цветен Head Up дисплей извежда основна информация на предното стъкло на автомобила.

ЩЕ СЕ ПРЕДЛАГА ОТ ВТОРАТА ПОЛОВИНА НА 2018 Г.

Следете актуалните новини преди пълното разкриване на I‑PACE в края на 2017 г.

Искате ли да бъдете сред първите притежатели на I‑PACE, когато започне да се предлага от втората половина на 2018 г.? Кажете ни и ще ви свържем с най-близкия търговец.

ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ

Изображенията показват концептуалния автомобил I‑PACE Concept. Серийният автомобил може да се различава във финалния стайлинг и довършителните детайли, в оборудването с контроли за водача. Всички данни за ускорение, мощност, скорост, пробег и зареждане са оценки на производителя въз основа на най-точната информация, налична към датата на публикуването. Серийните автомобили ще бъдат тествани и сертифицирани преди излизането им на пазара, като официалните данни ще бъдат налични преди поръчка от клиент.