• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

I‑PACE

Впечатляващият дизайн и динамика на Jaguar с интуитивни технологии и интелигентна практичност.

УСКОРЕНИЕ

0-100 км/ч за 4,8 секунди

ПРОБЕГ

470 км по цикъла WLTP

*WLTP (Световна хармонизирана тестова процедура за леки превозни средства) е новият процес, въведен от 2017 г., който измерва горивото, консумацията на енергия, пробега и вредните емисии на пътнически автомобили в Европа. Той е проектиран да осигурява стойности, по-близки до реалното поведение при шофиране. Той тества автомобили с опционално оборудване и с по-взискателна тестова процедура и профил на шофиране.

ВЕРЕН НА ТРАДИЦИЯТА

I‑PACE остава верен на традицията за иновации на Jaguar, като се възползва максимално от електрификацията, за да предложи динамика, осигурена от батерия, в дизайн, едновременно радикален и красив.

Конфигурирайте свой модел

ОТПРЕД

ОТЗАД

ИНТЕРИОР

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА I‑PACE

Въодушевление, иновации, интелигентност и стил - всички те са стандарт за I‑PACE.

18-ИНЧОВИ АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ

18-инчови премиум олекотени алуминиеви джанти Style 1022 с 15 спици.

LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

Мощни и елегантни, осигуряващи на водача по-добра осветеност.

СПОРТНИ СЕДАЛКИ LUXTEC

8-степенни полуавтоматични предни седалки, проектирани специално за максимална функционалност и комфорт.

TOUCH PRO DUO

Новите 10-инчов и 5-инчов сензорни екрани с висока резолюция осигуряват по-голяма гъвкавост и ефективна употреба. Можете да разглеждате информация на единия и едновременно с това да взаимодействате с допълнителни функции на другия.

АУДИОСИСТЕМА MERIDIAN

Свръхмодерната 380-ватова аудиосистема MeridianTM предлага изживяване като на концерт.

ПАКЕТ PARK

Този пакет осигурява допълнителна защита за вас и пътниците ви. Стандартните му функции включват Аварийна спирачка, Асистент за придържане в лентата, Камера за обратно виждане, Асистент за паркиране, Помощ при паркиране на 360°, Следене за безопасно излизане и Следене на трафика зад автомобила.

20-ИНЧОВИ АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ

С по-голям размер за по-уверен вид, 20-инчови алуминиеви джанти Style 6007 с 6 спици.

ПРЕМИУМ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

С характерната екстериорна графика на отличителните дневни светлини.

СПОРТНИ СЕДАЛКИ С ТАПИЦЕРИЯ ОТ ЗЪРНЕСТА КОЖА

Красиво изработени, 10-степенни електрически седалки с функция за запаметяване за седалката на водача и пътника отпред за изключителна многофункционалност и комфорт.

TOUCH PRO DUO

Новите 10-инчов и 5-инчов сензорни екрани с висока резолюция осигуряват по-голяма гъвкавост и ефективна употреба. Можете да разглеждате информация на единия и едновременно с това да взаимодействате с допълнителни функции на другия.

АУДИОСИСТЕМА MERIDIAN

Използвайки прецизната акустика и превъзходно пространство на I‑PACE, тази свръхмодерна 380-ватова система предлага изживяване като на концерт.

ПАКЕТ DRIVE

Този пакет прави шофирането по-лесно и безопасно. Освен стандартните функции, пакет Drive включва и Адаптивен автопилот с функция Stop and Go, Аварийна спирачка при висока скорост и Асистент за следене на мъртвата точка на видимост.

20-ИНЧОВИ АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ

20-инчови алуминиеви джанти Style 5068 с 5 спици с покритие с ефект „диамант“.

МАТРИЧНИ LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

Осигуряват изключителна видимост. Матрични LED предни фарове с отличителни дневни светлини.

СПОРТНИ СЕДАЛКИ С ТАПИЦЕРИЯ ОТ КОЖА WINDSOR

18-степенните предни седалки с функция за отопление, охлаждане и запаметяване и отопляемите задни седалки са тапицирани с висококачествена кожа с контролиран комфорт.

TOUCH PRO DUO

Новите 10-инчов и 5-инчов сензорни екрани с висока резолюция осигуряват по-голяма гъвкавост и ефективна употреба. Можете да разглеждате информация на единия и едновременно с това да взаимодействате с допълнителни функции на другия.

АУДИОСИСТЕМА MERIDIAN

Цялата пълнота и яснота на живото изпълнение, доставени от 825-ватова система с 15 високоговорителя, включително двуканален субуфер - гладко съчетани от технологията Trifield™.

ПАКЕТ DRIVER ASSIST

Пакетът Driver Assist предлага широка гама функции в помощ на водача в допълнение към стандартните функции, включително Адаптивен автопилот с Подпомагане на кормилното управление, 360° Пространствена камера, Аварийна спирачка при висока скорост и Асистент за следене на мъртвата точка на видимост.

СПЕЦИФИКАЦИИ

Разгледайте подробна информация за динамиката и пробега, размерите и други ключови характеристики на цялата гама I‑PACE.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЯ I‑PACE

Открийте собствената си наелектризираща комбинация от динамика, технологии и стил на Jaguar.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

JAGUAR GEAR - АКСЕСОАРИ

Създайте най-добрия I‑PACE в света: Вашия.

ВИЖТЕ ОПЦИИ И АКСЕСОАРИ
ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ
*WLTP (Световна хармонизирана тестова процедура за леки превозни средства) е новият процес, въведен от 2017 г., който измерва горивото, консумацията на енергия, пробега и вредните емисии на пътнически автомобили в Европа. Той е проектиран да осигурява стойности, по-близки до реалното поведение при шофиране. Той тества автомобили с опционално оборудване и с по-взискателна тестова процедура и профил на шофиране. Официални стойности от тестове на производители съгласно законодателството на ЕС. Само за сравнителни цели. Реалните стойности и цялостната динамика в електрически режим може да варират в зависимост от стила на шофиране и променливите фактори на околната среда.