• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

Play

ПРАКТИЧНОСТ

Елегантно внедрените технологии улесняват управлението на функциите на I‑PACE и на свързаните устройства.

I‑PACE е компактен на външен вид, но изключително просторен отвътре. Електрическата архитектура ви осигурява свободата да си представите ново интериорно пространство за вас и пътниците ви.

Конфигурирайте свой модел

ПРОСТОРЕН ДИЗАЙН

Архитектурата на I‑PACE позволява предните седалки да са разположени по-напред към пространството, където обичайно би стоял двигателят, подобрявайки позицията на шофиране. Това също така осигурява по-голямо разстояние между предните и задните седалки, предоставяйки повече пространство за краката и комфорт за пътниците на задните седалки.

БАГАЖНО ОТДЕЛЕНИЕ

Зад задните седалки багажникът осигурява значителния обем от 656 литра с дължина от 967 мм. Товарният капацитет на I‑PACE се допълва от предно отделение за багаж под предния капак, осигуряващо 27 литра допълнително пространство.

ПРОСТРАНСТВО ЗА СЪХРАНЕНИЕ В АВТОМОБИЛА

ПРОСТРАНСТВО ЗА СЪХРАНЕНИЕ В АВТОМОБИЛА

Липсата на задвижващ агрегат освобождава пространство от 10,5 литра под предния централен подлакътник. Има удобно място за съхранение и под цялата задна седалка. И понеже електрическите мотори не се нуждаят от стандартна скоростна кутия, сме употребили възможно най-добре пространството в централната конзола, като сме проектирали перфектното място за телефони и ключове.

ACTIVITY KEY

Насладете се на любимите си дейности на открито и дръжте автомобилния ключ на сигурно място в автомобила. Опционалният Activity Key представлява здрава, изцяло водоустойчива гривна, която ви позволява да се наслаждавате на редица дейности, при които носенето на ключ не е удобно.

Открийте собствената си наелектризираща комбинация от динамика, технологии и стил на Jaguar.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ