• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

Play

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

I‑PACE дава нов прочит на класическия баланс на Jaguar между спортен автомобил и луксозна майсторска изработка.

Безпроблемно вградени технологии, обширно пространство и изключително спокойствие. Дизайнът на интериора е изчистен и подреден, с тактилни характеристики и извити линии.

Конфигурирайте свой модел

ЛУКСОЗНА АТМОСФЕРА

В целия интериор красиви ръчно изработени щрихи подсилват луксозната атмосфера на купето. Обграждат ви богати, солидни покрития, а фините контрастни двойни шевове допринасят за уникалната изтънченост. Нощем ясна бяла светлина акцентира изящните детайли.

Play

СКРИТО ПРОСТРАНСТВО

I‑PACE е оборудван с полегата централна конзола в средата на купето. Този уникален дизайн на конзолата ви дава незабавно усещане за пространство в I‑PACE в момента, в който отворите вратата.

ИЗСЛЕДВАЙТЕ ПРАКТИЧНОСТТА
СПОРТНИ СЕДАЛКИ

СПОРТНИ СЕДАЛКИ

Предлагани в гама от материали и цветове, експертно проектираните спортни седалки на I‑PACE ви придържат и служат за опора на тялото при всеки завой. Те имат функции за отопление и охлаждане за по-голям комфорт.

СЕДАЛКИ PERFORMANCE

СЕДАЛКИ PERFORMANCE

Опционалните седалки Performance са конструирани по модела на спортните автомобили. Изработени от най-фините материали, те осигуряват по-голяма странична опора при динамично шофиране.

ТИХ ФИНЕС

ТИХ ФИНЕС

Купето е убежище от външния свят. За изключителна изтънченост усъвършенстваното капсулиране на мотора намалява шума му, а източеният екстериорен дизайн минимизира шума от вятъра.

Play

АКУСТИЧНО ЛАМИНИРАНО СТЪКЛО

I‑PACE предлага изтънчена, тиха возия. За поддържане на спокойния интериор I‑PACE е оборудван с акустично ламинирано стъкло на предните странични стъкла и на предното стъкло, които намаляват шума, навлизащ в купето отвън.

ПРЕДВАРИТЕЛНА КЛИМАТИЗАЦИЯ НА КУПЕТО

ПРЕДВАРИТЕЛНА КЛИМАТИЗАЦИЯ НА КУПЕТО

Предварително затоплете или охладете купето на I‑PACE чрез сензорния екран или дистанционно чрез приложението за смартфон, за да сте сигурни, че температурата в купето е според предпочитанията ви, преди да се качите в автомобила. Чрез предварителна климатизация на I‑PACE по време на зареждането идеалната температура се постига без да се черпи енергия от батерията, което запазва пробега на автомобила.

ЙОНИЗАЦИЯ НА ВЪЗДУХА В КУПЕТО

ЙОНИЗАЦИЯ НА ВЪЗДУХА В КУПЕТО

I‑PACE предлага система за йонизация, която подобрява качеството на въздуха. Тя неутрализира неприятните миризми и минимизира наличието на бактерии и замърсители за по-приятна и здравословна среда в купето.

Открийте собствената си наелектризираща комбинация от динамика, технологии и стил на Jaguar.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ