• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

ТЕХНОЛОГИИ В АВТОМОБИЛА

Елегантно внедрените технологии улесняват управлението на функциите на I‑PACE и на свързаните устройства.

I‑PACE предоставя невероятно улеснено преживяване - както в автомобила, така и извън него. Независимо дали на двата сензорни екрана, интерактивния дисплей за водача и Head-up дисплея или на вашия смартфон, всичко, от което се нуждаете, е винаги под ръка.

Конфигурирайте свой модел

Play

TOUCH PRO DUO

Нашата информационно-развлекателна система Touch Pro Duo се състои от 10-инчов сензорен екран, вграден в арматурното табло, и по-ниско разположен 5-инчов сензорен екран с многофункционални динамични циферблати.

СВЪРЗАНОСТТА КАТО СТАНДАРТ

REMOTE

Останете свързани с I‑PACE. Съвместимо с повечето смартфони на Apple и Android, приложението Remote ви позволява да сте в крак с новостите и да взаимодействате с ключова информация за автомобила като наличен пробег, състояние на зареденост, скорост на зареждане и дали кабелът за зареждане е включен.

NAVIGATION PRO

Navigation Pro ви позволява да изведете 2D или 3D карти. Запазете любимите си места и използвайте мултисензорни жестове за лесно разглеждане на картите. При I‑PACE Navigation Pro също така предоставя подробни данни за пробега ви, като взема предвид различни фактори, включително топографията на пътя и ограниченията на скоростта.

CONNECT PRO

С Connect Pro I‑PACE ви държи информирани и осведомени. Разберете какво се случва по маршрута ви, къде има паркинги и интересни места и след като сложите SIM карта, можете да създадете 4G Wi-Fi точка за достъп в автомобила, за да сте сигурни, че винаги сте свързани.

ПАКЕТ SMARTPHONE

Пакетът Smartphone прави взаимодействието с редица приложения чрез сензорния екран на I‑PACE лесно и интуитивно. Пакетът включва индивидуално преживяване със Spotify и Tile® – приложение, което ви помага да намерите изгубени предмети или предмети, които не помните къде сте сложили.

Play

ИНТЕЛИГЕНТНИ НАСТРОЙКИ

Автоматично идентифицирайки всеки водач чрез ключа и телефона му, функцията Интелигентни настройки може да избере предпочитани позиции на седалката и огледалото за обратно виждане и да възпроизведе любимите ви медийни файлове в началото на всяко пътуване. Функцията Интелигентни настройки може също така да научи и автоматизира тези предпочитания на базата на навиците и миналите ви обичайни действия.

Play

HEAD-UP ДИСПЛЕЙ

За да намали разсейването на водача, опционалният Head-Up дисплей извежда ключови данни за автомобила като скорост и навигационни насоки на предното стъкло. Той включва кристално ясна пълноцветна графика с висока резолюция.

ИНТЕРАКТИВЕН ДИСПЛЕЙ ЗА ВОДАЧА

ИНТЕРАКТИВЕН ДИСПЛЕЙ ЗА ВОДАЧА

12,3-инчовият интерактивен дисплей за водача с висока резолюция предоставя релевантна информация за шофирането, включително навигационни насоки на цял екран с 3D карти там, където имате нужда от тях. Високата му резолюция гарантира максимална яснота, а усъвършенстваният процесор предоставя плавно движеща се графика с изключителна рязкост.

АУДИОСИСТЕМА MERIDIAN

Вдъхнете живот на музиката си с две аудиосистеми от британските аудио експерти Meridian™. Превъзходната аудиосистема със съраунд звук Meridian с технология Trifield™ доставя цялата пълнота и яснота на живото изпълнение. С 15-те си високоговорителя Meridian™ осигурява най-доброто аудио изживяване като стандартно оборудване на I‑PACE HSE и First Edition.

Разгледайте Meridian

Открийте собствената си наелектризираща комбинация от динамика, технологии и стил на Jaguar.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

Някои от описаните функции може да са опционални или да зависят от пазара. Консултирайте се с уебсайта на Jaguar за вашата страна или местния търговец на Jaguar за наличността и пълните условия във вашата страна. Някои характеристики изискват подходяща SIM карта със съответния договор за трансфер на данни, което ще изисква допълнителен абонамент след първоначалния срок, обявен от вашия търговец. Мобилната свързаност не може да бъде гарантирана на всички места. Информацията и изображенията, публикувани на този уебсайт във връзка с технологиите, включително екрани или поредици, подлежат на актуализации на софтуера, контрол на версиите и други системни/визуални промени, в зависимост от избраните опции. Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато е безопасно. Водачите трябва по всяко време да са сигурни, че автомобилът е под техен контрол.