• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

Play

ЕКСТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Революционният дизайн на I‑PACE е верен на духа на Jaguar и на концепцията на I‑PACE.

АЕРОДИНАМИКА

От ясно изразените арки на предните колела до задния дифузьор, всеки елемент на аеродинамичния дизайн на I‑PACE позволява на автомобила да пори въздуха плавно за оптимален пробег и стабилност.

Конфигурирайте свой модел

ОТВОР НА ПРЕДНИЯ КАПАК

Дръзката предна решетка се извива навътре, намалявайки въздушното съпротивление, като канализира въздуха през отвор на предния капак и навън, където той преминава над покрива, извит за максимална икономичност.

ЗАДЕН ДИФУЗЬОР

Четвъртитите ъгли стимулират въздуха да се отделя плавно от автомобила, минимизирайки разликите в налягането, причиняващи въздушно съпротивление.

ДРЪЖКИ НА ВРАТИТЕ

Гарантирайки, че въздухът преминава гладко около целия екстериор, прибиращите се дръжки стоят изравнени с вратите на автомобила.

ПЛАВНА СРЕДНА ЛИНИЯ

Мястото на водача е разположено ниско с плавно извити калници, които създават усещане за движение и допълват стремителната, изтънена средна линия на каросерията.

СТАЙЛИНГ

Придавайки характерно присъствие на пътя, тънките футуристични LED предни фарове на I‑PACE съдържат отличителна двойна J-образна графика, а покривът изглежда изключително плавен с боя в цвета на каросерията, контрастна боя Black или панорамен стъклен покрив.

LED ПРЕДНИ ФАРОВЕ

За още по-добра видимост и безопасност нощем, изберете опционалните Адаптивни матрични LED предни фарове. Тази система поддържа непрекъсната употреба на дълги светлини, но автоматично регулира формата на лъча, за да избегне заслепяването на водачите в насрещното платно.

LED ЗАДНИ СВЕТЛИНИ

В четвъртитите ъгли на I‑PACE елегантните задни светлини също са LED. Когато са избрани опционалните Адаптивни матрични LED предни фарове, задните светлини съдържат същите впечатляващи анимирани мигачи като предните фарове.

ОПЦИИ ЗА ПОКРИВА

Покривът на I‑PACE е наличен в цвета на каросерията, в черен контрастен цвят или с панорамен стъклен покрив, за да изпълва купето с естествена светлина.

ДЖАНТИ JAGUAR

ДЖАНТИ JAGUAR

I‑PACE предлага избор на джанти с размери 18, 20 и 22 инча - всички те перфектно допълват революционния външен вид на I‑PACE.

Открийте собствената си наелектризираща комбинация от динамика, технологии и стил на Jaguar.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ