• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

ДИЗАЙН НА I‑PACE CONCEPT

Истински Jaguar преди всичко, I‑PACE Concept представлява ново бъдеще за електрическите автомобили.

Когато проектирате електрически автомобили, може да изхвърлите правилника. I‑PACE Concept е забележителен поглед към бъдещите автомобили Jaguar.

ИСКАМ ЕДИН ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ
ВПЕЧАТЛЯВАЩ СТАЙЛИНГ

ВПЕЧАТЛЯВАЩ СТАЙЛИНГ

„Предизвикателството бе да проектираме и създадем електрически автомобил, който е безпогрешно разпознаваем Jaguar – такъв, който демонстрира, че електрически автомобил може да бъде автомобил за водача и да възбужда сетивата.“

Иън Калъм, Директор Дизайн на Jaguar

ПОРАЗИТЕЛНА АЕРОДИНАМИКА

Впечатляващият, отличителен външен вид на I‑PACE Concept, с аеродинамична извивка на предния капак, плоски дръжки на вратите и подчертани въздуховоди, увеличава максимално пробега на електрическия автомобил и му помага да пори ефективно въздуха.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА

ЩЕ СЕ ПРЕДЛАГА ОТ ВТОРАТА ПОЛОВИНА НА 2018 Г.

Следете актуалните новини преди пълното разкриване на I‑PACE в края на 2017 г.

Искате ли да бъдете сред първите притежатели на I‑PACE, когато започне да се предлага от втората половина на 2018 г.? Кажете ни и ще ви свържем с най-близкия търговец.

ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ

ВПЕЧАТЛЯВАЩ И ИЗИСКАН

С петместно купе, луксозно и спортно едновременно, благодарение на фини материали и модерни технологии, I‑PACE Concept създава усещането за нещо специално от момента, в който отворите вратата. Полегатата централна конзола и панорамен покрив се съчетават и създават светло и просторно купе, което подчертава изключителния интериорен пакет.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА
ПРОСТОРЕН И ПРАКТИЧЕН ИНТЕРИОР

ПРОСТОРЕН И ПРАКТИЧЕН ИНТЕРИОР

При електрическите автомобили няма нужда да се предвижда място за двигател с вътрешно горене или трансмисионен тунел. Просторният интериор и по-дълго междуосие на I‑PACE Concept предлагат щедро пространство за краката за 5 възрастни и много иновативни решения за съхранение на багаж и други важни вещи.

Изображенията показват концептуалния автомобил I‑PACE Concept. Серийният автомобил може да се различава във финалния стайлинг и довършителните детайли, в оборудването с контроли за водача. Всички данни за ускорение, мощност, скорост, пробег и зареждане са оценки на производителя въз основа на най-точната информация, налична към датата на публикуването. Серийните автомобили ще бъдат тествани и сертифицирани преди излизането им на пазара, като официалните данни ще бъдат налични преди поръчка от клиент.

Показан е концептуалният автомобил; серийният автомобил може да се различава в детайлите.