• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

I‑PACE CONCEPT

Представяме Ви концепта I‑PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.

I‑PACE Concept е повече от концепция. Това е предварителен преглед на нашия първи сериен, задвижван с батерия автомобил, чрез който стартираме ангажимента си да създаваме електрически превозни средства, които са също истински вълнуващи автомобили за водачите. Освен че инвестираме в това да сме на върха на технологиите за превозни средства с нулеви емисии, ние помагаме на водачите да разберат повече за електрическите автомобили.

ДЪРЗЪК ЕКСТЕРИОР

С впечатляващи пропорции, които електрическата технология позволява, I‑PACE Concept въвежда характерния дизайн на Jaguar в нова ера.

ДИЗАЙН НА I‑PACE CONCEPT

Истински Jaguar преди всичко, I‑PACE Concept представлява ново бъдеще за електрическите автомобили.

ВПЕЧАТЛЯВАЩ СТАЙЛИНГ

„Предизвикателството бе да проектираме и създадем електрически автомобил, който е безпогрешно разпознаваем Jaguar – такъв, който демонстрира, че електрически автомобил може да бъде автомобил за водача и да възбужда сетивата.“

Иън Калъм, Директор Дизайн на Jaguar

ДИНАМИКА И ТЕХНОЛОГИИ

I‑PACE Concept съчетава динамиката и легендарния финес на Jaguar, от които очаквате истински вълнуващо, въодушевяващо шофиране.

МОДЕРНИ ТЕХНОЛОГИИ

Технологиите са в основата на I‑PACE Concept, но същевременно остават дискретни и напълно фокусирани върху удоволствието на водача и пътниците.

Открийте собствената си наелектризираща комбинация от динамика, технологии и стил на Jaguar.

Разгледайте модела I-PACE

Изображенията показват концептуалния автомобил I‑PACE Concept. Серийният автомобил може да се различава във финалния стайлинг и довършителните детайли, в оборудването с контроли за водача. Всички данни за ускорение, мощност, скорост, пробег и зареждане са оценки на производителя въз основа на най-точната информация, налична към датата на публикуването. Серийните автомобили ще бъдат тествани и сертифицирани преди излизането им на пазара, като официалните данни ще бъдат налични преди поръчка от клиент.