• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

ОПЦИИ И JAGUAR GEAR

С изключителната колекция на Jaguar от опции и Jaguar Gear можете да създадете най-добрия I‑PACE в света: Вашия.

Аксесоарите и опциите на Jaguar ви позволяват да персонализирате своя I‑PACE според вкуса, начина на живот и интересите си. Най-популярните опции са групирани в три удобни пакета: пакет Exterior Carbon Fibre, пакет Black Exterior и пакет Cold Climate. Конфигурирайте свой I‑PACE и разгледайте нашия онлайн каталог за аксесоари, за да видите пълната гама.

Конфигурирайте свой модел РАЗГЛЕДАЙТЕ АКСЕСОАРИТЕ


ПАКЕТИ С ЕКСТЕРИОРНИ ОПЦИИ

Добавете още едно отличително предимство към дизайна на I‑PACE с тези пакети с екстериорни опции.

ПАКЕТ CARBON FIBRE EXTERIOR

Покажете високодинамичната природа на I‑PACE с тези покрития от карбонови влакна. Пакетът включва кант на предната решетка, капаци на огледалата и елементи отстрани на каросерията и броните от карбонови влакна.

ПАКЕТ BLACK EXTERIOR

Добавете нотка потайност към приковаващия вниманието външен вид на I‑PACE с тези елементи в цвят Gloss Black. Пакетът включва рамки на страничните стъкла, предна решетка и кант на предната решетка в цвят Gloss Black.

ПАКЕТИ С ИНТЕРИОРНИ ОПЦИИ

ПАКЕТ COLD CLIMATE

Този пакет включва отопляеми дюзи за чистачките, отопляемо предно стъкло и отопляем волан.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ JAGUAR GEAR

Придайте персонален вид на своя I‐PACE и открийте аксесоарите, които подхождат на начина ви на живот.

ОСВЕТЕНА ЕМБЛЕМА НА JAGUAR НА ПРЕДНАТА РЕШЕТКА

Опционалната осветена емблема на предната решетка придава зашеметяващ стил на екстериора. Емблемата свети, когато I‑PACE е отключен, когато вратите на автомобила са отворени и вътрешното осветление е включено. Осветлението на емблемата изгасва, когато автомобилът бъде стартиран.

КАНТ НА ПРЕДНАТА РЕШЕТКА ОТ КАРБОНОВИ ВЛАКНА

Впечатляващ кант на предната решетка от висококачествени карбонови влакна с диагонална сплитка с гланцирано покритие осигурява премиум екстериорен стайлинг, за да подчертае вдъхновените от динамиката възможности на Jaguar I‑PACE.

КАПАЦИ НА ОГЛЕДАЛАТА ОТ КАРБОНОВИ ВЛАКНА

С диагонална сплитка и гланцирано покритие капаците на гледалата от карбонови влакна усъвършенстват стайлинга, вдъхновен от динамиката, в съчетание с олекотено тегло, благодарение на карбоновите влакна.

СПОРТНИ ПЕДАЛИ

Изработен от неръждаема стомана и гума, комплектът за педали се закрепва надеждно върху съществуващите педали, придавайки им модерен, спортен вид.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ОСВЕТЕНИ ПЛАСТИНИ НА ПРАГОВЕТЕ

Елегантни пластини от неръждаема стомана за праговете на вратите на водача и пътника отпред. Светват, когато се отвори вратата на водача или пътника отпред.

ЛУКСОЗНИ МОКЕТНИ СТЕЛКИ

Луксозен комплект персонализирани предни стелки с релефно лого Jaguar и ръбове от набук. Премиум стелките представляват елегантен завършващ щрих за интериора.

CLICK AND GO

Click and Go е компактна система за съхранение на вещи, която се монтира на гърба на предните подглавници. Тя включва закачалка за дрехи, монтирана на подглавника, която запазва дрехите ви без гънки. За забавлението на пътниците отзад поставка за таблет с възможност за сваляне може да бъде лесно монтирана под различен ъгъл. Click and Hook е универсална закачалка, която създава допълнително пространство за закачване на предмети, като например чанти.

ГНЕЗДО ЗА СВЪРЗВАНЕ И ЗАРЕЖДАНЕ НА IPHONE®

Проектирано да осигурява видимост на телефона* ви, докато се зарежда, гнездото за свързване и зареждане на iPhone използва мястото за поставка за чаша на централната конзола. Когато телефонът е свързан, медийните файлове на iPhone са лесно достъпни и могат да се управляват от вградената информационно-развлекателна система на автомобила.

*За употреба с iPhone 5, 5c, 5s, 6, 6s, SE, 7 и 8. Не е подходящо за употреба с 6 Plus и 7 Plus.

ПАКЕТ PET

Осигурете комфорт, щастие и безопасност на вашия домашен любимец. Преграда по цялата височина отделя купето за пътниците, а водоустойчива стелка или издръжлива гумена подложка защитават багажника на автомобила ви.

НАПРЕЧНИ ПОКРИВНИ РЕЛСИ

Напречните релси позволяват използването на широка гама аксесоари за пренасяне на багаж на покрива. Напречните релси на I‑PACE имат нов и уникален механизъм за бързо освобождаване, който позволява релсите да се монтират или свалят лесно без употребата на инструменти.

БАГАЖНИК ЗА ВЕЛОСИПЕДИ ЗА МОНТИРАНЕ ОТЗАД

Заключващ се багажник за един велосипед, лесен за монтиране отзад. Максимум три стойки могат да се монтират.

БАГАЖНИК ЗА ЕКИПИРОВКА ЗА ВОДНИ СПОРТОВЕ

Многофункционална система за пренасяне на различна екипировка за водни спортове, включително сърфборд, кану-каяк или уиндсърф. Максималният товарен капацитет е 65 кг.

СЕКРЕТНИ БОЛТОВЕ - ХРОМИРАНИ

Предпазвайте джантите си с проектирани по поръчка хромирани секретни болтове, които осигуряват висока сигурност.

КОМПЛЕКТ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ СЦЕПЛЕНИЕТО НА СНЯГ - ТЕКСТИЛНИ ВЕРИГИ

Олекотените текстилни вериги се монтират лесно и бързо и се съхраняват удобно. Препоръчва се да се слагат и на четирите гуми.

ВЕРИГИ ЗА СНЯГ

Подобрена мобилност в сняг, кал и лед с тези вериги за гуми с високо сцепление. Слагат се само на задните колела.

ЕМБЛЕМА В ЦЕНТЪРА НА ДЖАНТАТА - ЗНАМЕТО НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

Отличителната едноцветна централна емблема с логото на Jaguar и знамето на Великобритания символизира британското ни наследство.

СТИЛИЗИРАНИ КАПАЧЕТА НА ВЕНТИЛИТЕ - ЗНАМЕТО НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

Добавете финален щрих към колелата на вашия автомобил от гамата уникални капачета за вентили по поръчка.

СТИЛИЗИРАНИ КАПАЧЕТА НА ВЕНТИЛИТЕ - JAGUAR „GROWLER“

„Growler“ е важна част от нашето наследство. Добавете финален щрих към колелата на вашия автомобил от гамата капачета за вентили по поръчка.

Открийте собствената си наелектризираща комбинация от динамика, технологии и стил на Jaguar.

Конфигурирайте свой модел ОТКРИЙТЕ АКСЕСОАРИ