• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

I‑PACE CONCEPT

Представяме Ви концепта I‑PACE, визия на първия изцяло електрически пет-местен спортен автомобил на Jaguar.

I‑PACE Concept ще внесе вълнуващата динамика на Jaguar сред електрическите автомобили. Нашият първи електрически автомобил ще се предлага от втората половина на 2018 г. и ще предоставя 700 Нм незабавен въртящ момент, 400 к.с. и ускорение от 0 до 100 км/ч за около 4 секунди. Технология от ново поколение и дизайн с поглед към бъдещето се комбинират, за да предоставят усещане при шофиране с нулеви емисии, което остава безпогрешно разпознаваемо като Jaguar.

ИСКАМ ЕДИН ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ

Play

ДЪРЗЪК ЕКСТЕРИОР

С впечатляващи пропорции, които електрическата технология позволява, I‑PACE Concept въвежда характерния дизайн на Jaguar в нова ера.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ДИЗАЙНА

ЩЕ СЕ ПРЕДЛАГА ОТ ВТОРАТА ПОЛОВИНА НА 2018 Г.

Следете актуални новини преди пълното разкриване на I‑PACE в края на 2017 г.

Искате ли да бъдете сред първите притежатели на I‑PACE, когато започне да се предлага от втората половина на 2018 г.? Кажете ни и ще ви свържем с най-близкия търговец.

ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ

I-PACE CONCEPT: ПОДРОБНОСТИТЕ

ПРОБЕГ

I‑PACE Concept може да предложи пробег от над 500 км с едно единствено зареждане.*

EU NEDC тестови цикъл

ДИНАМИКА

Незабавният му въртящ момент, възможностите му за задвижване на всички колела (AWD) и аеродинамичният дизайн позволяват на I‑PACE Concept да постига ускорение на спортен автомобил, като развива 100 км/ч за около 4 секунди.*

БАТЕРИЯ

Пробегът на I‑PACE е постигнат чрез високотехнологичната му литиево-йонна батерия с капацитет от 90 kWh.*

МОЩНОСТ

Със 700 Нм незабавен въртящ момент, двата електрически мотора на I‑PACE Concept заедно произвеждат мощност от 400 к.с.*

РАЗМЕРИ

5 пълноразмерни седалки
Задно товарно пространство: 530 литра
Предно отделение за багаж: 36 литра
Габарити: 4 680 мм (д) x 1 560 мм (в) x 1 890 мм (ш)*

ЗАРЕЖДАНЕ

Концептът I‑PACE може да достигне 80% зареденеост при 90 минути зареждане с 50 kW DC чарджър.*

* Всички данни за ускорение, мощност, скорост, пробег и зареждане са оценки на производителя въз основа на най-точната информация, налична към датата на публикуването. Серийните автомобили ще бъдат тествани и сертифицирани преди излизането им на пазара, като официалните данни ще бъдат налични преди поръчка на клиент.

I‑PACE Concept е повече от концепция. Това е предварителен преглед на нашия първи сериен, задвижван с батерия автомобил, чрез който стартираме ангажимента си да създаваме електрически превозни средства, които са също истински вълнуващи автомобили за водачите. Освен че инвестираме в това да сме на върха на технологиите за превозни средства с нулеви емисии, ние помагаме на водачите да разберат повече за електрическите автомобили.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ АВТОМОБИЛИ ИСКАМ ЕДИН

ИЗЦЯЛО НОВИ ПРАВИЛА

I‑PACE Concept е проектиран и конструиран да се възползва от новите възможности, които създават електрическите автомобили. Всичко е проектирано за чисто въодушевление - от пропорциите на иновативната му алуминиева архитектура до динамичното му управление и ежедневна практичност.

Play

ДИНАМИКА И ТЕХНОЛОГИИ

I‑PACE Concept е замислен за истинско удоволствие на водача, демонстрирано както от вълнуващото му ускорение, така и от интуитивните му технологии.

ИЗСЛЕДВАЙТЕ ДИНАМИКАТА И ТЕХНОЛОГИИТЕ

ИСКАМ ЕДИН
Play

ПРОСТОРЕН ИНТЕРИОР

Вътре I‑PACE Concept е колкото просторен, толкова и спортен. Без да се налага да побира двигател с вътрешно горене, интериорът е изключително просторен с пет пълноразмерни седалки и щедро място за краката на пътниците отзад. Всички се наслаждават на безпогрешния усет на Jaguar за дизайн и безупречна майсторска изработка.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ДИЗАЙНА

СЪСТЕЗАНИЕ ЗА ИНОВАЦИИ

Jaguar е отдаден на това да прави най-желаните мощни електрически автомобили. Ето защо влязохме в шампионата на FIA Формула Е. Състезаването във Формула Е ни дава най-добрия тестови полигон да изпитаме границите на електрическата технология на пътя.

РАЗГЛЕДАЙТЕ СЪСТЕЗАНИЯТА НА JAGUAR

Изображенията показват концептуалния автомобил I‑PACE Concept. Серийният автомобил може да се различава във финалния стайлинг и довършителните детайли, в оборудването с контроли за водача. * Всички данни за ускорение, мощност, скорост, пробег и зареждане са оценки на производителя въз основа на най-точната информация, налична към датата на публикуването. Серийните автомобили ще бъдат тествани и сертифицирани преди излизането им на пазара, като официалните данни ще бъдат налични преди поръчка на клиент.

Показан е концептуалният автомобил; серийният автомобил може да се различава в детайлите.