Logo jaguar mobile

F‑TYPE КУПЕ

Въодушевяваща динамика, уверено управление и всекидневна практичност. F‑TYPE е истински спортен автомобил Jaguar.
МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ

380 К. С.

УСКОРЕНИЕ ОТ

4,9 секунди 0-100 км/ч

МАКСИМАЛНА СКОРОСТ

275 км/ч

Съчетание на ускоряваща пулса динамика, мигновени реакции и прецизно, пъргаво управление. F‑TYPE предлага истинско удоволствие от шофирането.

Разгледайте кабриолета Конфигурирайте своя F‑TYPE

ИНТЕРИОРЕН СТАЙЛИНГ

Изключително комфортен, луксозният интериор на F‑TYPE подхожда идеално на водача. Включва седалки Sport с кантове от зърнеста кожа и велур и централна конзола с покритие от набразден алуминий.

*Изображението показва опционални характеристики, които не се предлагат като стандартно оборудване. Показаното алуминиево покритие на конзолата Delta не се предлага за този модел.

СВЪРЗАНО УПРАВЛЕНИЕ

Този модел осигурява прецизно, свързано управление, благодарение на окачване с двойни носачи, електрическо сервоусилване на волана (EPAS) и гама откликващи, мощни двигатели. С този модел са налични задвижване на задните или на всички колела, механична или автоматична трансмисия, в зависимост от избора ви на двигател.

Разгледайте динамиката на управление

ПОРАЗИТЕЛЕН ВЪНШЕН ВИД

F‑TYPE е в позиция, готов за скок. Красиви, плавни линии дефинират атлетичната му стойка. Ксенонови предни фарове с LED светлинна идентификация демонстрират котешка енергия. Елегантни алуминиеви джанти в различни стилове акцентират динамичното присъствие.

Разгледайте екстериора

СПИРАЩА ДЪХА ДИНАМИКА

Този модел е наличен с два двигателя. 3,0-литров двигател V6 с 340 к.с. и компресор суперчарджър, проектиран за истинско въодушевление, който ускорява от 0 до 100 км/ч за едва 5,3 секунди и развива максимална скорост от 260 км/ч. 3,0-литровият двигател V6 с 380 к.с. осигурява 460 Нм въртящ момент за още по-мощна динамика и ускорява от 0 до 100 км/ч за едва 4,9 секунди.

Разгледайте технологията на двигателя

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ СВОЯ F‑TYPE

Направете своя F‑TYPE уникално свой. Изберете цветовете на каросерията и покрива, както и джантите, които ги допълват. Персонализирайте стила на интериора, като изберете идеалните за вас седалки, текстури и цветови комбинации. Благодарение на изключителната колекция от стилизиращи пакети, аксесоари и опции на Jaguar, вашият F‑TYPE става наистина индивидуален.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЯ F‑TYPE