• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

ФИНАНСОВИ УСЛУГИ JAGUAR

Jaguar Privilege

Настанете се удобно зад волана, запалете двигателя и се насладете на удоволствието от страхотната динамика. Jaguar Privilege е личен договор за покупка (PCP) с фиксирани месечни вноски и избор измежду няколко опции в края на договора.

Въз основа на избрания от вас срок на договора и годишен пробег* Jaguar Financial ще изчислят прогнозната стойност на вашия автомобил в края на договора. Тази стойност ще бъде разсрочена за края на договора и ви се гарантира, че тя ще бъде най-малко равна на допълнителната крайна вноска. Прогнозната стойност и внесената първоначална сума се приспада от цената на вашия Jaguar. Плащате редовни месечни вноски в зависимост от оставащия баланс плюс договорената лихва. В края на договора можете да изберете една от следните възможности:

 • Подновяване – Подменете автомобила, след като уредите съществуващия си финансов договор; новите финансови споразумения са в зависимост от финансовото състояние на клиента.
 • Задържане – за да задържите вашия Jaguar, е необходимо само да платите допълнителната крайна вноска.
 • Връщане – Върнете автомобила, без да плащате гарантираната минимална бъдеща стойност и без да плащате последната вноска. Ако автомобилът е в добро състояние и не е надвишил разрешения в договора пробег, няма да е нужно да плащате нищо повече. Ако обаче автомобилът е надвишил разрешения пробег, ще дължите такса за надвишените километри пробег.
Ползи:
 • Фиксирани редовни вноски за по-лесно управление на вашия бюджет.
 • Редовните ви плащания са по-малки, защото договорената прогнозна стойност се разсрочва за края на договора.
 • Прогнозната стойност ви защитава в случай на потенциално понижение в цените на автомобилите втора употреба. Гарантира ви се, че стойността на вашия автомобил в края на договора ще бъде най-малко равна на разсрочената крайна вноска, ако решите да се възползвате от опцията "Връщане на стоката".
 • С по-кратките срокове ще можете по-често да управлявате нов Jaguar, което означава, че може да намалите разходите си за сервизно обслужване и поддръжка.
 • Гъвкавост – вие сами избирате първоначалната вноска, годишния пробег и срока на договора според вашите нужди; в края на договора избирате най-изгодната за вас измежду трите опции.
Допълнителни ползи за бизнес клиенти:
 • Лихвите по договора могат да се приспадат от данъците
 • Част от стойността на автомобила може да бъде приспадната от облагаемата печалба като актив в балансовия ви отчет (в зависимост от CO2 емисиите)
Правила и условия:

*Автомобилите не трябва да са по-стари от 85 месеца в края на договора. Максималният пробег в края на договора не трябва да надвишава 230 136 километра. Максималният годишен пробег е 56 328 километра. Минимален срок на договора - 13 месеца, максимален срок на договора - 49 месеца.
Кредит се отпуска в зависимост от финансовото състояние на клиента и важи за кандидати над 18-годишна възраст, живущи във Великобритания и Северна Ирландия. Кредитирането се осъществява от Black Horse Limited, с търговско наименование Jaguar Financial Services, със седалище St William House, Tresillian Terrace, Cardiff CF10 5BH.C1