• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

ФИНАНСОВИ УСЛУГИ JAGUAR

Личен договор за наем

Насладете се на тръпката от шофирането на Jaguar и забравете грижите. По личния договор за наем заплащате първоначален наем от 1 до 12 месеца (в зависимост от обезпечението), а след това плащате редовни месечни вноски, без да се безпокоите какво ще правите с автомобила в края на договора. Можете да си осигурите и по-голямо спокойствие с различни допълнителни пакети за сервизно обслужване, поддръжка и ремонт.

Изберете вашия Jaguar, договорете предварително годишния си пробег* и авансовата наемна вноска, както и колко месечни наемни вноски предпочитате (между 18 и 60).

След това изберете подходящия за вас допълнителен пакет за сервизно обслужване, поддръжка и ремонт. Вноската ви за наем се изчислява въз основа на избраните от вас елементи.

В края на договора ни връщате автомобила и няма да плащате нищо повече, стига състоянието на автомобила да отговаря на условията на BVRLA (Британската асоциация за автомобили под наем и на лизинг) и да не е надвишил договорения пробег. Ако е надвишил пробега и не отговаря на условията, ще трябва да платите допълнителна такса. Изберете следващия си Jaguar и, в зависимост от финансовото ви състояние, започнете отново.**

Ползи:
 • Ниска първоначална сума и редовни вноски за по-лесно управление на вашия бюджет.
 • Включена винетка за срока на договора.
 • Допълнителните пакети за сервизно обслужване, поддръжка и ремонт събират всичките ви разходи в един общ пакет за наем.
 • Разполагате с гъвкава промяна на срока на договора и годишния пробег, ако нещата се променят.
 • Нямате грижа за бъдещата стойност на вашия автомобил.
 • Не е нужно да се занимавате с продажбата на автомобила си в края на договора.
Правила и условия

Минималният годишен пробег е 8 000 километра. Максималният годишен пробег е 257 500 километра за срока на договора - и за бензиновите, и за дизеловите автомобили. Ако автомобилът е надвишил посочения в договора пробег в края на наемния период, следва да се плати такса за допълнително изминатите километри. Освен това, в случай на предсрочно прекратяване на договора, посоченият в него пробег ще бъде разпределен по равно за изтеклите месеци. Договореният пробег и условията на договора могат да бъдат променяни във всеки момент от срока, стига до края на договора да остават най-малко 6 месечни вноски.
*
В края на договора за наем автомобилът ще бъде откаран в наш център, където ще му бъде направен пълен оглед. Всички щети, причинени по време на наемния период се оценяват според условията на BVRLA за разумно износване и допълнителните такси се начисляват според наръчника за цените Thatcham. Подробности за него ще бъдат предоставени при поискване.
Кредит се отпуска в зависимост от финансовото състояние на клиента и важи за кандидати над 18-годишна възраст, живущи във Великобритания и Северна Ирландия. Договорът за наем на Jaguar се предлага от Lex Autolease Limited, с търговско наименование Jaguar Contract Hire, със седалище Heathside Park, Heathside Park Road, Stockport SK3 ORB.