• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

ФИНАНСОВИ УСЛУГИ JAGUAR

Покупка на лизинг

Открийте истинското значение на думата "динамика" с Jaguar по ваш избор с опростена схема с редовни вноски и придобиване на пълно притежание върху вашия автомобил в края на договора.

Изберете своя Jaguar, сумата на авансовата вноска, която желаете да платите и срок на лизинг между 12 и 60 месеца. Първоначалният ви депозит се приспада от цената на вашия автомобил, след което започвате да правите редовни плащания въз основа на оставащия баланс плюс лихвата по договора. След като изплатите всички вноски, ще станете горд собственик на вашия Jaguar.

Ползи:
 • Фиксирани редовни вноски за по-лесно управление на вашия бюджет
 • В края на договора ставате собственик на вашия Jaguar, без да е нужно да разсрочвате и да заплащате еднократна обща сума
Допълнителни ползи за бизнес клиенти:
 • Плащанията на лихвите могат да се приспаднат от данъците
 • Част от стойността на автомобила може да бъде приспадната от облагаемата печалба, защото той се записва като актив в балансовия отчет (в зависимост от CO2 емисиите)
Правила и условия:

Няма ограничения за максималния пробег, автомобилът трябва да не е по-стар от 14 години в края на договора, минимален срок на договора - 12 месеца, максимален срок на договора - 60 месеца.
Бизнес клиенти: Може да се направи приспадане от данъци на лихвите и други разходи, в зависимост от вашите конкретни обстоятелства. Потърсете съвет от професионалист.
Кредит се отпуска в зависимост от финансовото състояние на клиента и важи за кандидати над 18-годишна възраст, живущи във Великобритания и Северна Ирландия. Кредитирането се осъществява от Black Horse Limited, с търговско наименование Jaguar Financial Services, със седалище St William House, Tresillian Terrace, Cardiff CF10 5BH.