• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

F‑TYPE SVR КАБРИОЛЕТ

С подобрен двигател с мощност 575 к. с., F‑TYPE SVR е конструиран за истинска мощност, въодушевление и динамика, и впечатляваща максимална скорост от 314 км/ч.

МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ

575 К. С.

УСКОРЕНИЕ ОТ

3,7 секунди 0-100 км/ч

МАКСИМАЛНА СКОРОСТ

314 км/ч

Нашият отдел Special Vehicle Operations (SVO) създава автомобили, които са върхов израз на Jaguar: зашеметяваща динамика, изключителен лукс и свръхмодерни технологии. Последното творение на свръхмодерния технически център на SVO е F‑TYPE SVR – най-мощният ни F‑TYPE досега.

5,0-литровият двигател V8 с винтов компресор суперчарджър елиминира въздушното съпротивление и създава откликваща динамика в целия обхват на обороти на двигателя. Дръжте се здраво – той ускорява от 0 до 100 км/ч само за 3,7 секунди и развива максимална скорост от 314 км/ч*.

*Ако се замени аеродинамичното крило на F‑TYPE SVR от карбонови влакна със стандартния отварящ се заден спойлер на F‑TYPE, максималната скорост на F‑TYPE SVR купе ще намалее до 300 км/ч.

РАЗГЛЕДАЙТЕ КУПЕТО Конфигурирайте своя F‑TYPE

ИНТЕРИОРЕН СТАЙЛИНГ

Подплатените седалки Performance осигуряват комфорт, опора и ултра модерни покрития, които създават усещане за максимален лукс.

ОЛЕКОТЯВАЩИ ТЕХНОЛОГИИ

Теглото е враг на динамиката. Затова проектирахме F‑TYPE SVR да бъде възможно най-лек. Всеки грам има цел. Олекотената изпускателна система от титаний и никелови сплави спестява 16 кг, а поразителните ковани алуминиеви джанти намаляват общото тегло с 13,8 кг. Всеки препроектиран шарнир на задното окачване спестява 0,6 кг в сравнение със стандартните шарнири, а 398-милиметровите предни и 380-милиметрови задни карбоно-керамични спирачки, които се предлагат като допълнително оборудване, намаляват теглото с 21 кг спрямо некерамичните варианти. Всеки спестен милиграм осигурява на F‑TYPE SVR по-бързо ускорение, по-пъргаво управление и по-рязко спиране – за незабравимо усещане при шофиране.

Разгледайте динамиката на управление

АЕРОДИНАМИКА

Аеродинамичното крило на SVR е неразделна част от подобрената динамика на автомобила и осигурява едновременно по-малко въздушно съпротивление и по-високи нива на притискаща сила. Крилото е по-широко и по-издигнато, което му позволява да действа по цялата ширина на автомобила. Когато се отвори, то осигурява намаляване на коефициентите на въздушно съпротивление и подемна сила съответно с 2,5% и 15%. Други аеродинамични подобрения управляват въздушния поток през двигателния отсек за оптимално охлаждане и балансирана притискаща сила. Гладкият външен под и задният дифузьор намаляват въздушното съпротивление, управляват въздушния поток и подобряват стабилността.

Разгледайте екстериора

ТЕХНОЛОГИЯ НА СИЛОВИЯ АГРЕГАТ

5,0-литровият двигател V8 на F‑TYPE SVR предлага върхова мощност и е рекалибриран да осигури невероятните до 575 к.с. и 700 Нм въртящ момент. Системата за задвижване на всички колела работи заедно с Активния диференциал с електронно управление, за да увеличи сцеплението и стабилността, отприщвайки върховата динамика на F‑TYPE SVR.

Разгледайте технологията на двигателя

ВСЕКИ ДЕТАЙЛ ИЗПЪЛНЯВА СВОЕТО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ

Открийте най-добрия F‑TYPE. SVR е по-лек и по-бърз — с преконфигурирана аеродинамика, която увеличава сцеплението, и технологията за задвижване на всички колела на Jaguar, която осигурява максимално сцепление по всяко време. Всеки сантиметър е оптимизиран за ускоряваща пулса динамика, която е типична за Jaguar.

Вижте видео

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ СВОЯ F‑TYPE

Направете своя F‑TYPE уникално свой. Изберете цветовете на каросерията и покрива, както и джантите, които ги допълват. Персонализирайте стила на интериора, като изберете идеалните за вас седалки, текстури и и цветови комбинации. Благодарение на изключителната колекция от стилизиращи пакети, аксесоари и опции на Jaguar, вашият F‑TYPE става наистина индивидуален.

Конфигурирайте своя F‑TYPE