• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

F‑TYPE R-DYNAMIC КАБРИОЛЕТ

F‑TYPE R-Dynamic допълва увереното присъствие на F‑TYPE с мощен, отличителен стил.

МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ

380 К. С.

УСКОРЕНИЕ ОТ

4,9 секунди 0-100 км/ч

МАКСИМАЛНА СКОРОСТ

275 км/ч

Позволете на F‑TYPE R-Dynamic да събуди сетивата ви. Този модел усилва вълнението с дързък стил, по-големи алуминиеви джанти, мощни предни LED фарове и Активна изпускателна система с превключвател.

РАЗГЛЕДАЙТЕ КУПЕТО Конфигурирайте своя F‑TYPE

ИНТЕРИОРЕН СТАЙЛИНГ

F‑TYPE R-Dynamic е оборудван със седалки Sport с кантове от зърнеста кожа и велур, прагове на вратите с релефен надпис R-Dynamic и централна конзола с алуминиево покритие Delta.
*Изображението показва опционални характеристики, които не се предлагат като стандартно оборудване.

СВЪРЗАНО УПРАВЛЕНИЕ

Този модел осигурява прецизно, свързано управление, благодарение на окачване с двойни носачи, електрическо сервоусилване на волана (EPAS) и гама откликващи, мощни двигатели. С този модел са налични задвижване на задните или на всички колела, механична или автоматична трансмисия, в зависимост от избора ви на двигател.

Разгледайте динамиката на управление

ДЪРЗЪК ДИЗАЙН

Отличителният стайлинг на каросерията на F‑TYPE R-Dynamic надгражда уверената форма на F‑TYPE, за да създаде своето непогрешимо присъствие. По-големи алуминиеви джанти, детайли в цвят Gloss Black и елегантни, мощни предни LED фарове допълват облика.

Разгледайте екстериора

СПИРАЩА ДЪХА ДИНАМИКА

Този модел е наличен с два двигателя. 3,0-литров двигател V6 с 340 к.с. и компресор суперчарджър, проектиран за истинско въодушевление, който ускорява от 0 до 100 км/ч за едва 5,3 секунди и развива максимална скорост от 260 км/ч. 3,0-литровият двигател V6 с 380 к.с. осигурява 460 Нм въртящ момент за още по-мощна динамика и ускорява от 0 до 100 км/ч за едва 4,9 секунди.

Разгледайте технологията на двигателя

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ СВОЯ F‑TYPE

Направете своя F‑TYPE уникално свой. Изберете цветовете на каросерията и покрива, както и джантите, които ги допълват. Персонализирайте стила на интериора, като изберете идеалните за вас седалки, текстури и и цветови комбинации. Благодарение на изключителната колекция от стилизиращи пакети, аксесоари и опции на Jaguar, вашият F‑TYPE става наистина индивидуален.

Конфигурирайте своя F‑TYPE