Logo jaguar mobile

F‑TYPE R КАБРИОЛЕТ

Повече мощност. Повече динамика. Повече тръпка. F‑TYPE R е по-усъвършенстваният, чувствен и вълнуващ спортен автомобил.
МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ

550 К. С.

УСКОРЕНИЕ ОТ

4,1 секунди 0-100 км/ч

МАКСИМАЛНА СКОРОСТ

300 км/ч

F‑TYPE R е задвижван от невероятния 5,0-литров двигател V8 с компресор суперчарджър и 550 к. с. на Jaguar, с въртящ момент от 680 Нм, който ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,1 секунди. Със силното си съчетание на мощност, динамика и управление, F‑TYPE R е готов да се справи с всякакви пътни условия.

РАЗГЛЕДАЙТЕ КУПЕТО Конфигурирайте своя F‑TYPE

ИНТЕРИОРЕН СТАЙЛИНГ

Интериорът на F‑TYPE R подсилва усещането за интимност. Темата R придава на автомобила уникална индивидуалност и включва алуминиево покритие Linear Vee на централната конзола с емблема R. Насладете се на обгръщащите тялото седалки Performance с релефна емблема R на подглавника, с тапицерия от премиум кожа с двоен шев, които осигуряват по-голяма странична опора при по-активно шофиране.

СВЪРЗАНО УПРАВЛЕНИЕ

F‑TYPE R е оборудван с Адаптивна динамика и система за Векторно разпределение на въртящия момент, която работи заедно със системата Активен диференциал с електронно управление. Тези системи се допълват взаимно, за да оптимизират сцеплението и способността за завиване, като същевременно намаляват недозавиването.

Разгледайте динамиката на управление

ПОРАЗИТЕЛЕН ВЪНШЕН ВИД

Уникално мощният силует и красиви елементи на дизайна на F‑TYPE R го открояват като истински спортен автомобил с високи показатели. Финалните щрихи са изваян повдигнат преден капак с въздухозаборници в цвета на каросерията, външно монтиран четворен ауспух и впечатляващи 20-инчови алуминиеви джанти.

Разгледайте екстериора

СПИРАЩА ДЪХА ДИНАМИКА

F‑TYPE R се възползва в пълна степен от изключително здравата каросерия на F‑TYPE. Нейната твърдост не само осигурява идеалната платформа за нашата система на задвижване на всички колела с Интелигентна динамика на задвижване, за да осигури изключително сцепление, но и допълва подобренията в окачването на автомобила, за да осигури невероятно поведение на пътя. Заедно те гарантират, че F‑TYPE R може напълно да използва невероятната мощност на 5,0-литровия двигател V8 с компресор суперчарджър и 550 к.с.

Разгледайте технологията на двигателя

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ СВОЯ F‑TYPE

Направете своя F‑TYPE уникално свой. Изберете цветовете на каросерията и покрива, както и джантите, които ги допълват. Персонализирайте стила на интериора, като изберете идеалните за вас седалки, текстури и и цветови комбинации. Благодарение на изключителната колекция от стилизиращи пакети, аксесоари и опции на Jaguar, вашият F‑TYPE става наистина индивидуален.

Конфигурирайте своя F‑TYPE