Logo jaguar mobile

ДИНАМИКА

Откликващи двигатели с компресор суперчарджър. Олекотена алуминиева конструкция. Усъвършенствано окачване. F‑TYPE е истински автомобил с високи показатели.
CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 99 при механична трансмисия
Едва 106 при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО Комбиниран цикъл л/100 км

От 3,8 при механична трансмисия
От 4,1 при автоматична трансмисия

Здравата, олекотена алуминиева каросерия на F‑TYPE представлява идеалната платформа за спортен автомобил. Тя позволява на фино настроената система на окачване с двойни носачи да осигурява прецизен контрол и е идеалното допълнение към гамата двигатели с високи показатели на F‑TYPE.

Конфигурирайте своя F‑TYPE Информирайте ме

Play

ЗАДВИЖВАНЕ НА ВСИЧКИ КОЛЕЛА

Системата за задвижване на всички колела на F‑TYPE с Интелигентна динамика на задвижване предлага динамика с перфектна стабилност и осигурява уверено управление по всякакви пътни настилки. Допълнително оборудване при F‑TYPE и F‑TYPE R-Dynamic и стандартно оборудване при F‑TYPE R и F‑TYPE SVR, тя прави този Jaguar най-динамичния спортен автомобил.

ВОЗИЯ И УПРАВЛЕНИЕ

Изключителен контрол, пъргавина и реакции определят F‑TYPE. Неговото превъзходно управление е възможно, благодарение на здраво шаси, нашето изцяло алуминиево окачване с двойни носачи и усъвършенствана система за електрическо сервоусилване на волана (EPAS)

ВИЖТЕ ВИДЕО

ТЕХНОЛОГИИ НА УПРАВЛЕНИЕ

Динамиката на F‑TYPE изглежда безпроблемна, благодарение на нашите усъвършенствани технологии на управление. За да осигури по-стегнато завиване и да намали недозавиването, технологията за векторно разпределение на въртящия момент прилага контролирано спирачно усилие поотделно върху вътрешното предно и задно колело при завой. Активният диференциал с електронно управление* може да стигне още по-далеч, като работи със системата за интелигентна динамика на задвижване, за да управлява по-прецизно подаването на въртящ момент към всяко от задните колела. А за да осигури оптимален комфорт и контрол, системата Адаптивна динамика* анализира пътя и вашия стил на шофиране и адаптира реакциите на F‑TYPE спрямо тях.

*Наличността на функцията зависи от модела и двигателя. За повече подробности вижте Конфигуратора или Ръководството за спецификации и цени.

ВИЖТЕ ВИДЕО