• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

ДИНАМИКА

Откликващи двигатели с компресор суперчарджър. Олекотена алуминиева конструкция. Усъвършенствано окачване. F‑TYPE е истински автомобил с високи показатели.
CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 99 при механична трансмисия
Едва 106 при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО Комбиниран цикъл л/100 км

От 3,8 при механична трансмисия
От 4,1 при автоматична трансмисия

Здравата, олекотена алуминиева каросерия на F‑TYPE представлява идеалната платформа за спортен автомобил. Тя позволява на фино настроената система на окачване с двойни носачи да осигурява прецизен контрол и е идеалното допълнение към гамата двигатели с високи показатели на F‑TYPE.

Конфигурирайте своя F‑TYPE Информирайте ме

Play

ЗАДВИЖВАНЕ НА ВСИЧКИ КОЛЕЛА

Системата за задвижване на всички колела на F‑TYPE с Интелигентна динамика на задвижване предлага динамика с перфектна стабилност и осигурява уверено управление по всякакви пътни настилки. Допълнително оборудване при F‑TYPE и F‑TYPE R-Dynamic и стандартно оборудване при F‑TYPE R и F‑TYPE SVR, тя прави този Jaguar най-динамичния спортен автомобил.

ВОЗИЯ И УПРАВЛЕНИЕ

Изключителен контрол, пъргавина и реакции определят F‑TYPE. Неговото превъзходно управление е възможно, благодарение на здраво шаси, нашето изцяло алуминиево окачване с двойни носачи и усъвършенствана система за електрическо сервоусилване на волана (EPAS)

ВИЖТЕ ВИДЕО

ТЕХНОЛОГИИ НА УПРАВЛЕНИЕ

Динамиката на F‑TYPE изглежда безпроблемна, благодарение на нашите усъвършенствани технологии на управление. За да осигури по-стегнато завиване и да намали недозавиването, технологията за векторно разпределение на въртящия момент прилага контролирано спирачно усилие поотделно върху вътрешното предно и задно колело при завой. Активният диференциал с електронно управление* може да стигне още по-далеч, като работи със системата за интелигентна динамика на задвижване, за да управлява по-прецизно подаването на въртящ момент към всяко от задните колела. А за да осигури оптимален комфорт и контрол, системата Адаптивна динамика* анализира пътя и вашия стил на шофиране и адаптира реакциите на F‑TYPE спрямо тях.

*Наличността на функцията зависи от модела и двигателя. За повече подробности вижте Конфигуратора или Ръководството за спецификации и цени.

ВИЖТЕ ВИДЕО