• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

Интериор

В F‑TYPE вие и автомобилът ставате едно цяло. Всеки аспект от конфигурацията му 1+1 е предназначен да създава връзка. Той ви обгръща и издига усещането ви при шофиране до нови висоти.

Интериорът на F‑TYPE излъчва съчетание на функционална ергономичност и спортен стил благодарение на прецизно обмислената архитектура на кокпита, изчистените бутони за управление и ясния инструментален панел.

Интериорът е освежен за по-голяма изтънченост, като водачът остава във фокуса. Всеки елемент е преосмислен. Новите издължени, олекотени седалки са най-голямата промяна, като седалките Performance вече предлагат опция за охлаждане. Подобрения дори в най-малките детайли като нови покрития на конзолата и хромирани акценти на вратите и волана засилват усещането за лукс.

Конфигурирайте своя F‑TYPE Информирайте ме
ОРИЕНТИРАНИ КЪМ ВОДАЧА КОНТРОЛИ

ОРИЕНТИРАНИ КЪМ ВОДАЧА КОНТРОЛИ

Инструментите са опростени, ясни и лесноразбираеми с два големи аналогови циферблата, които са типични за спортните автомобили. Дизайнът на волана с три спици включва основни функции за лесен контрол. При моделите с автоматична трансмисия монтираните зад волана пера ви позволяват да избирате предавките последователно с върха на пръстите си без да сваляте ръце от волана.

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

С изключителни варианти за избор, интериорът на F‑TYPE е възможност за индивидуално изразяване. Персонализирайте стила на интериора, като изберете между разнообразни шевове, материали и цветови комбинации. Лесно е да превърнете F‑TYPE във вашия идеален спортен автомобил.

Конфигурирайте своя F‑TYPE

ОЛЕКОТЕНИ СЕДАЛКИ

Новите седалки Sport и Performance на F‑TYPE са проектирани по модела на спортните автомобили. Олекотената магнезиева конструкция на седалките спестява над 8 кг* тегло спрямо моделите от предишното поколение. Тяхната аеродинамична форма заема по-малко място, позволявайки повече пози на сядане. Седалките Performance осигуряват по-голяма странична опора при динамично шофиране и опция за охлаждане за по-голям комфорт.

*Сравнително спестяване на тегло със седалки Performance.

ПРОГРАМИРУЕМО АМБИЕНТНО ОСВЕТЛЕНИЕ

ПРОГРАМИРУЕМО АМБИЕНТНО ОСВЕТЛЕНИЕ

След натискане на бутона Start интериорът на F‑TYPE оживява с каскада от светлина. Програмируемото амбиентно осветление добавя още по-голяма персонализация с избор от цветовете Phosphor Blue, Pale Blue, White, Coral или Red, за да е в унисон с настроението или стила ви. При включване на Динамичен режим осветлението в зоната на дръжките на вратите, централната конзола и инструменталния клъстер преминава рязко в цвят Red.

БАГАЖНО ПРОСТРАНСТВО

БАГАЖНО ПРОСТРАНСТВО

Проектирали сме багажното отделение на F‑TYPE купе така, че да създадем спортен автомобил, подходящ за всеки начин на живот. Багажното му отделение може да се конкурира с някои добре познати семейни хечбеци - до 408 литра. За по-лесен достъп, задната врата може да се отваря и затваря само с едно докосване на бутон чрез опционалната функция за електрическо управление*.

*Само за купе.