Logo jaguar mobile

ТЕХНОЛОГИИ В АВТОМОБИЛА

В унисон с характера му на спортен автомобил, усъвършенстваната технология на F‑TYPE ви осигурява безопасност, непрекъсната свързаност и постоянно забавление.
CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 99 при механична трансмисия
Едва 106 при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО Комбиниран цикъл л/100 км

От 3,8 при механична трансмисия
От 4,1 при автоматична трансмисия

Чрез свръхмодерната информационно-развлекателна система Touch Pro и прецизно конструирани аудиосистеми F‑TYPE свързва, информира и забавлява по забележителен начин.

ИНТУИТИВНИ ВИЗУАЛНИ КОНТРОЛИ

8" цветен сензорен екран на F‑TYPE е вашата единствена точка на взаимодействие с информационно-развлекателната система InControl. Това ви дава пряк контрол върху навигацията, музиката, телефона, климатроника и много други допълнителни системи в помощ на водача, включително помощ при паркиране и системата Програмируема динамика.

TOUCH PRO

TOUCH PRO

Информационно-развлекателната система Touch Pro вече е стандартно оборудване на F‑TYPE. Изключително откликваща, със силно интуитивен потребителски интерфейс и отчетлива графика, Touch Pro е най-усъвършенстваната информационно-развлекателна система, създавана някога от Jaguar. Тя прави притежаването и шофирането на F‑TYPE по-лесно и по-приятно от всякога.

CONNECT PRO

CONNECT PRO

Технологиите и приложенията на Connect Pro ви дават най-доброто от гледна точка на свързаността и удобството. Те се състоят от InControl Apps, InControl Remote, и Pro Services, които са подкрепени от бърз 4G интернет.

ПРИЛОЖЕНИЕ INCONTROL REMOTE

ПРИЛОЖЕНИЕ INCONTROL REMOTE

Приложението InControl Remote ви позволява да следите и да си взаимодействате с вашия F‑TYPE от смартфона си. То ви предоставя информация и статистически данни за автомобила, включително нивото на гориво, подробности за предишни пътувания и дали има отворени или отключени врати и стъкла. Приложението също така ви позволява да стартирате двигателя и да настроите предварително климатика*, да заключите и отключите автомобила, да локализирате вашия F‑TYPE на карта или чрез използване на функцията за звукова и светлинна индикация.

*Само при моделите с автоматична трансмисия.

SECURE TRACKER

SECURE TRACKER

Като проследява вашия F‑TYPE в случай на кражба или неправомерно придвижване, Secure Tracker събира информация, за да спомогне за посочване на местоположението и връщане на автомобила ви възможно най-бързо. Дори ако автомобилът ви е откраднат заедно с ключовете, можете да сигнализирате, като се обадите в колцентъра за проследяване чрез приложението InControl Remote.

INCONTROL APPS

INCONTROL APPS

InControl Apps ви позволява да управлявате съвместими приложения на сензорния си екран, осигурявайки безопасно и удобно използване на приложения, които са били оптимизирани специално за употреба в автомобил. С постоянно разширяваща се гама услуги, InControl Apps ви помага да планирате своето пътуване, да организирате следващата си среща и да откривате света около вас.

MERIDIAN™ SOUND

MERIDIAN™ SOUND

Работейки с британските аудио експерти Meridian, създадохме две системи с усъвършенствани характеристики специално за F‑TYPE. Има стандартна 380 W система с 10 високоговорителя, включително 2 субуфера. И опционална аудиосистема със съраунд звук Meridian със 770 W и 12 високоговорителя, която осигурява звук като в концертна зала с помощта на ексклузивната технология на Meridian Trifield™ .

СЕНЗОРНА СИСТЕМА ЗА КОНТАКТ С ПЕШЕХОДЕЦ

СЕНЗОРНА СИСТЕМА ЗА КОНТАКТ С ПЕШЕХОДЕЦ

Предпазва хората извън автомобила, както и тези в него. Ако автомобилът има контакт с пешеходец, нашата водеща в бранша система Pedestrian Contact Sensing е проектирана автоматично да повдигне предния капак, за да смекчи евентуален удар.