• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

ЕКСТЕРИОР

Плавни линии на каросерията, изваяни контури, подчертани извивки - несъмненото присъствие на F‑TYPE не оставя място за илюзии. Това е високодинамичен спортен автомобил.

Мощният силует и красивите пропорции на F‑TYPE разкриват неговия произход - най-новото попълнение в емблематичното родословие от високоефективни спортни автомобили Jaguar. Отчасти той е изваян от самия вятър, оформен с помощта на свръхмодерния метод за моделиране Изчислителна динамика на флуидите на Jaguar. Аеродинамичната ефективност е елегантно внедрена в каросерията и осигурява по-голяма притискаща сила и отлична стабилност при високи скорости. И с каквато и скорост да се движите, новите адаптивни предни LED фарове на F‑TYPE настройват лъча си, за да гарантират най-доброто възможно осветяване.

Конфигурирайте своя F‑TYPE Информирайте ме

ПРЕДНИ LED ФАРОВЕ

Дори нощем F‑TYPE изпъква. Новите му предни LED фарове*, включващи LED дневни светлини с J-образен контур, са толкова мощни, колкото изглеждат. Тези елегантни фарове адаптират широчината и дълбочината на лъча си спрямо скоростта ви и предлагат качество на светлината, близко до дневната светлина. Вие винаги имате на разположение най-доброто осветяване, независимо от заобикалящата ви среда, което помага на очите ви да различават обектите по-лесно и намалява умората.

*Стандартно оборудване при F‑TYPE R Dynamic, F‑TYPE R и F‑TYPE SVR. Допълнително оборудване при F‑TYPE.

F‑TYPE

F‑TYPE

F‑TYPE е истински спортен автомобил с дизайн, съчетаващ мощност и елегантност. Дръзки пропорции. Инстинктивни извивки. Неподвластен на времето, предизвикващ и прогресивен, както само един Jaguar може да бъде. Наличен с 18 до 20-инчови алуминиеви джанти.

F‑TYPE R-DYNAMIC

F‑TYPE R-DYNAMIC

Подобренията в дизайна придават на F‑TYPE R-Dynamic забележително уверен облик. Стойката му е по-дръзка и агресивна, благодарение на впечатляващия стайлинг на каросерията и гама от по-големи алуминиеви джанти. Мощни предни LED фарове с красив дизайн са идеалният финален щрих.

F‑TYPE 400 SPORT

F‑TYPE 400 SPORT

Уникалният дизайн на този специален модел е създаден чрез отличителен стайлинг и елегантни жълти eлементи на интериора и екстериора на F‑TYPE 400 SPORT. Пакетът Sport Design и покритието в цвят Dark Satin Grey му придават събиращо погледите присъствие. Алуминиеви джанти в цвят Dark Satin Grey завършват ексклузивния външен вид.

F‑TYPE R

F‑TYPE R

F‑TYPE R е интензивност. Мощно съчетание на динамика и стил. Той предлага повече. Повече мощност. Повече динамика. Повече тръпка. Аеродинамичен, естетичен и вълнуващ - F‑TYPE R е единствен по рода си.

F‑TYPE SVR

F‑TYPE SVR

Динамиката на най-мощния ни сериен автомобил досега е подобрена от всяка част на впечатляващия му екстериорен дизайн. Всеки елемент на стайлинга, до най-малкия, фин детайл, създава уникалната динамика на F‑TYPE SVR.

СГЪВАЕМ ПОКРИВ

СГЪВАЕМ ПОКРИВ

Дори покривът е бърз – вдига се или се спуска само за 12 секунди при скорости до 48 км/ч. Изработен от композитни материали с подобрена акустика, специално предназначени да намаляват шума от вятъра и пътя, текстилният покрив, допринасящ за по-ниското тегло на автомобила, допълва високите показатели на F‑TYPE.

Благодарение на изравненото с рамката задно стъкло с подгряване и компактния багажник, задницата на F‑TYPE е ниска и елегантна, което прави ненужно покривалото за задните седалки и още повече олекотява теглото.

ПОКРИВИ НА КУПЕ ПО ИЗБОР

АЛУМИНИЕВ ПОКРИВ

За постигане на съвършения външен вид на купе, алуминиевият покрив на F‑TYPE е също толкова здрав и олекотен, колкото и останалата част от автомобила. Той представлява идеалното допълнение като цвят, стил и гама към въздействащия профил на F‑TYPE. Алуминиевият покрив на F‑TYPE е изражение на най-чистата форма на спортен автомобил.

ФИКСИРАН ПАНОРАМЕН ПОКРИВ

Панорамният покрив по цялата ширина на автомобила, който се предлага като допълнително оборудване, внася още повече естествена светлина и ефирност в интериора. Ако пък пожелаете по-голямо уединение, покривът е снабден с ръчно изтегляща се затъмняваща щора.

ПОКРИВ ОТ КАРБОНОВИ ВЛАКНА

С външни и вътрешни панели от карбонови влакна, споени, за да образуват здрава, но същевременно лека покривна конструкция, покривът от карбонови влакна, който се предлага като допълнително оборудване, е 20% по-лек от стандартния алуминиев покрив. Той представлява сплитка от въглеродни влакна, видима през плътното, висококачествено лакирано покритие.

СГЪВАЕМ ПОКРИВ

Олекотеният текстилен покрив на F‑TYPE кабриолет е наличен в четири цвята. Звуково подобрен с композитни материали за намаляване на шума, той включва изравнено отопляемо задно стъкло. Покривът може да се вдига или спуска само за 12 секунди и се управлява напълно автоматично при скорости до 50 км/ч.

ВИЖТЕ ВИДЕО
ЗАДНИ LED ФАРОВЕ

ЗАДНИ LED ФАРОВЕ

Задните фарове с нов дизайн се извиват от страните на автомобила, а тънкостта им се дължи на елегантната LED технология. Отзад, те придават на F‑TYPE усещане за широта и красиво динамични пропорции.

Създадено да предложи чисто удоволствие от шофирането, техническото съвършенство на F‑TYPE предоставя на автомобила широки възможности, за да отговори на потребностите на всеки водач и всяка пътна настилка. Купе или кабриолет, задвижване на задните или на всички колела, механична или автоматична трансмисия, гамата F‑TYPE предлага по нещо за всеки стил на шофиране. Създайте и конфигурирайте идеалния за вас F‑TYPE с помощта на нашия Конфигуратор или заявете интерес.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЯ F‑TYPE ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ