• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

ТЕХНОЛОГИИ НА ДВИГАТЕЛЯ

F‑TYPE предлага гама от високоусъвършенствани двигатели V6 и V8 с компресор суперчарджър.

Всеки двигател е оборудван с винтов компресор суперчарджър на Рут, който поддържа компактните му размери. Всеки F‑TYPE е стандартно оборудван с бързо-реагиращата интелигентна система Stop/Start, която подобрява икономията на гориво, особено при градско шофиране. Наличен както с автоматична, така и с механична трансмисия, има F‑TYPE, който подхожда идеално на вашия стил.

Конфигурирайте своя F‑TYPE Информирайте ме
V6 МОЩНОСТ

V6 МОЩНОСТ

Двигателите V6 на F‑TYPE са мощни и изтънчени. Усъвършенстваният контрол на увеличено подаване на мощност на компактния компресор суперчарджър и вторичната дроселова клапа осигуряват мигновен изблик на мощност при ускорение. 3,0-литровият двигател V6 с 340 к.с. генерира 450 Нм въртящ момент и ускорява от 0 до 100 км/ч за едва 5,3 секунди. Двигателят с по-висока мощност от 380 к.с. произвежда 460 Нм въртящ момент за още по-мощна динамика и ускорява от 0 до 100 км/ч за едва 4,9 секунди.

ЗВУК НА СПОРТЕН АВТОМОБИЛ

Всеки F‑TYPE е оборудван с Активен спортен ауспух, който създава кресчендо, вдъхновено от състезателните автомобили. Изпускателната система реагира на позицията на горивния дросел, скоростта и оборотите на двигателя, като отваря активни клапани. Когато са отворени, тези клапани позволяват на отработените газове да поемат по-директен и неограничаващ маршрут през задния заглушител, произвеждайки много по-богат и по-въодушевяващ звук. Активната изпускателна система с превключвател* ви позволява ръчно да отваряте клапаните, така че да се наслаждавате на вълнуващия звук на F‑TYPE в целия обхват на обороти на двигателя.

ВИЖТЕ ВИДЕО

Създадено да предложи чисто удоволствие от шофирането, техническото съвършенство на F‑TYPE предоставя на автомобила широки възможности, за да отговори на потребностите на всеки водач и всяка пътна настилка. Купе или кабриолет, задвижване на задните или на всички колела, механична или автоматична трансмисия, гамата F‑TYPE предлага по нещо за всеки стил на шофиране. Създайте и конфигурирайте идеалния за вас F‑TYPE с помощта на нашия Конфигуратор или заявете интерес.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЯ F‑TYPE ИНФОРМИРАЙТЕ МЕ