• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

F‑TYPE КАБРИОЛЕТ

Въодушевяваща динамика, уверено управление и всекидневна практичност. F‑TYPE е истински спортен автомобил Jaguar.

МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ

380 К. С.

УСКОРЕНИЕ ОТ

4,9 секунди 0-100 км/ч

МАКСИМАЛНА СКОРОСТ

275 км/ч

Съчетание на ускоряваща пулса динамика, мигновени реакции и прецизно, пъргаво управление. F‑TYPE предлага истинско удоволствие от шофирането.

РАЗГЛЕДАЙТЕ КУПЕТО Конфигурирайте своя F‑TYPE

ИНТЕРИОРЕН СТАЙЛИНГ

Изключително комфортен, луксозният интериор на F‑TYPE подхожда идеално на водача. Включва седалки Sport с кантове от зърнеста кожа и велур и централна конзола с покритие от набразден алуминий.

*Изображението показва опционални характеристики, които не се предлагат като стандартно оборудване. Показаното алуминиево покритие на конзолата Delta не се предлага за този модел.

СВЪРЗАНО УПРАВЛЕНИЕ

Този модел осигурява прецизно, свързано управление, благодарение на окачване с двойни носачи, електрическо сервоусилване на волана (EPAS) и гама откликващи, мощни двигатели. С този модел са налични задвижване на задните или на всички колела, механична или автоматична трансмисия, в зависимост от избора ви на двигател.

Разгледайте динамиката на управление

ПОРАЗИТЕЛЕН ВЪНШЕН ВИД

F‑TYPE е в позиция, готов за скок. Красиви, плавни линии дефинират атлетичната му стойка. Ксенонови предни фарове с LED светлинна идентификация демонстрират котешка енергия. Елегантни алуминиеви джанти в различни стилове акцентират динамичното присъствие.

Разгледайте екстериора

СПИРАЩА ДЪХА ДИНАМИКА

Този модел е наличен с два двигателя. 3,0-литров двигател V6 с 340 к.с. и компресор суперчарджър, проектиран за истинско въодушевление, който ускорява от 0 до 100 км/ч за едва 5,3 секунди и развива максимална скорост от 260 км/ч. 3,0-литровият двигател V6 с 380 к.с. осигурява 460 Нм въртящ момент за още по-мощна динамика и ускорява от 0 до 100 км/ч за едва 4,9 секунди.

Разгледайте технологията на двигателя

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ СВОЯ F‑TYPE

Направете своя F‑TYPE уникално свой. Изберете цветовете на каросерията и покрива, както и джантите, които ги допълват. Персонализирайте стила на интериора, като изберете идеалните за вас седалки, текстури и цветови комбинации. Благодарение на изключителната колекция от стилизиращи пакети, аксесоари и опции на Jaguar, вашият F‑TYPE става наистина индивидуален.

Конфигурирайте своя F‑TYPE