• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

JAGUAR GEAR - АКСЕСОАРИ

Финални щрихи, които правят F‑TYPE истински ваш.

Jaguar Gear – Аксесоарите ви позволяват да персонализирате своя F‑TYPE според вкуса, начина на живот и интересите си. Вижте, а после конфигурирайте мечтания F‑TYPE или разгледайте нашия онлайн каталог за аксесоари, за да видите пълната гама.

Конфигурирайте своя F‑TYPE Каталог за аксесоари

АКСЕСОАРИ ОТ КАРБОНОВИ ВЛАКНА SILVER WEAVE

Добавете още повече интензивност към динамичния характер на своя F‑TYPE с тези олекотени аксесоари, вдъхновени от динамиката. Гамата аксесоари от карбонови влакна Silver Weave включва странични въздухозаборници, ламели на предния капак, капаци на огледалата и ролбари.

Конфигурирайте своя F‑TYPE

АКСЕСОАРИ ЗА ИНТЕРИОРА

Подобрете интериора на F‑TYPE и дайте израз на своята индивидуалност с тези премиум аксесоари. Изберете от гама, включваща приветливия блясък на персонализираните осветени пластини на праговете, хладните на допир алуминиеви пера за бърза смяна на предавките с върха на пръстите и динамичното усещане на висококачествения селектор за смяна на предавките с горна част от карбонови влакна с гланцирано покритие.

Конфигурирайте своя F‑TYPE

АКСЕСОАРИ ЗА ЕКСТЕРИОРА

F‑TYPE е истински спортен автомобил с високи показатели. Но е лесно да превърнете F‑TYPE и в практичен спортен автомобил благодарение на гамата премиум аксесоари, създадени да увеличат капацитета, комфорта и функционалността. Създадена да е в пълен унисон с F‑TYPE за максимален финес, гамата включва въздушен дефлектор*, който намалява теченията и турбуленцията в кокпита на F‑TYPE кабриолет. Практичният багажник за ски, монтиран отзад, е безопасна и сигурна система на Jaguar за транспортиране на зимна спортна екипировка. Ролбари в цвят Gloss Black също са налични за допълнителен щрих елегантен стил.
*Стандартно оборудване при F‑TYPE R и F‑TYPE SVR кабриолет.

Конфигурирайте своя F‑TYPE

Можете да изберете своя модел F‑TYPE и да добавите опции и аксесоари, когато го конфигурирате. А ако искате да погледнете отвъд нашите готови предложения и да персонализирате своя F‑TYPE още повече, защо не разгледате пълния ни онлайн каталог?
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЯ F‑TYPE КАТАЛОГ ЗА АКСЕСОАРИ