Logo jaguar mobile

JAGUAR GEAR - АКСЕСОАРИ

Финални щрихи, които правят F‑TYPE истински ваш.

Jaguar Gear – Аксесоарите ви позволяват да персонализирате своя F‑TYPE според вкуса, начина на живот и интересите си. Вижте, а после конфигурирайте мечтания F‑TYPE или разгледайте нашия онлайн каталог за аксесоари, за да видите пълната гама.

Конфигурирайте своя F‑TYPE Каталог за аксесоари

АКСЕСОАРИ ОТ КАРБОНОВИ ВЛАКНА SILVER WEAVE

Добавете още повече интензивност към динамичния характер на своя F‑TYPE с тези олекотени аксесоари, вдъхновени от динамиката. Гамата аксесоари от карбонови влакна Silver Weave включва странични въздухозаборници, ламели на предния капак, капаци на огледалата и ролбари.

Конфигурирайте своя F‑TYPE

АКСЕСОАРИ ЗА ИНТЕРИОРА

Подобрете интериора на F‑TYPE и дайте израз на своята индивидуалност с тези премиум аксесоари. Изберете от гама, включваща приветливия блясък на персонализираните осветени пластини на праговете, хладните на допир алуминиеви пера за бърза смяна на предавките с върха на пръстите и динамичното усещане на висококачествения селектор за смяна на предавките с горна част от карбонови влакна с гланцирано покритие.

Конфигурирайте своя F‑TYPE

АКСЕСОАРИ ЗА ЕКСТЕРИОРА

F‑TYPE е истински спортен автомобил с високи показатели. Но е лесно да превърнете F‑TYPE и в практичен спортен автомобил благодарение на гамата премиум аксесоари, създадени да увеличат капацитета, комфорта и функционалността. Създадена да е в пълен унисон с F‑TYPE за максимален финес, гамата включва въздушен дефлектор*, който намалява теченията и турбуленцията в кокпита на F‑TYPE кабриолет. Практичният багажник за ски, монтиран отзад, е безопасна и сигурна система на Jaguar за транспортиране на зимна спортна екипировка. Ролбари в цвят Gloss Black също са налични за допълнителен щрих елегантен стил.
*Стандартно оборудване при F‑TYPE R и F‑TYPE SVR кабриолет.

Конфигурирайте своя F‑TYPE

Можете да изберете своя модел F‑TYPE и да добавите опции и аксесоари, когато го конфигурирате. А ако искате да погледнете отвъд нашите готови предложения и да персонализирате своя F‑TYPE още повече, защо не разгледате пълния ни онлайн каталог?
КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЯ F‑TYPE КАТАЛОГ ЗА АКСЕСОАРИ