• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

F‑TYPE 400 SPORT КУПЕ

Всеки F‑TYPE се откроява от тълпата, но специалният модел F‑TYPE 400 SPORT наистина не може да се пропусне.

МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ

400 К. С.

УСКОРЕНИЕ ОТ

4,9 секунди 0-100 км/ч

МАКСИМАЛНА СКОРОСТ

275 км/ч

Предлаган само за една моделна година и уникален отвътре и отвън, F‑TYPE 400 SPORT притежава ексклузивна комбинация от стил и динамика, които го отличават от всеки друг F‑TYPE. Той се задвижва от 3,0-литровия двигател V6 с 400 к.с. и компресор суперчарджър, който е наличен само при този специален модел.

Разгледайте кабриолета Конфигурирайте своя F‑TYPE

ИНТЕРИОРЕН СТАЙЛИНГ

Елегантният интериор на F‑TYPE 400 SPORT включва премиум кожени седалки Performance, акцентирани с отличителен шев в цвят Yellow или Cirrus. Воланът, покритието на конзолата, бродираните подглавници и праговете също носят ексклузивния мотив 400 SPORT.

ТЕХНОЛОГИИ НА УПРАВЛЕНИЕ

F‑TYPE 400 SPORT включва редица усъвършенствани технологии на управление, които подхождат на усъвършенствания му стил. Адаптивна динамика, 380-милиметрови предни и 376-милиметрови задни дискове и режим Програмируема динамика са стандартно оборудване.

Разгледайте динамиката на управление

ИЗБОР НА ЦВЕТОВЕ

За да се допълни изключителния му стил, F‑TYPE 400 SPORT е наличен само в следните металически цветове: Yulong White, Indus Silver и Santorini Black.

Разгледайте екстериора

СПИРАЩА ДЪХА ДИНАМИКА

F‑TYPE 400 SPORT се задвижва от 3,0-литров двигател V6 с 400 к.с. и компресор суперчарджър, който е уникален за този модел.

Разгледайте технологията на двигателя

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ СВОЯ F‑TYPE

Направете своя F‑TYPE уникално свой. Изберете цветовете на каросерията и покрива, както и джантите, които ги допълват. Персонализирайте стила на интериора, като изберете идеалните за вас седалки, текстури и и цветови комбинации. Благодарение на изключителната колекция от стилизиращи пакети, аксесоари и опции на Jaguar, вашият F‑TYPE става наистина индивидуален.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЯ F‑TYPE