Logo jaguar mobile

F‑TYPE 400 SPORT Кабриолет

Всеки F‑TYPE се откроява от тълпата, но специалният модел F‑TYPE 400 SPORT наистина не може да се пропусне.
МАКСИМАЛНА МОЩНОСТ

400 К. С.

УСКОРЕНИЕ ОТ

4,9 секунди 0-100 км/ч

МАКСИМАЛНА СКОРОСТ

275 км/ч

Предлаган само за една моделна година и уникален отвътре и отвън, F‑TYPE 400 SPORT притежава ексклузивна комбинация от стил и динамика, които го отличават от всеки друг F‑TYPE. Той се задвижва от 3,0-литровия двигател V6 с 400 к.с. и компресор суперчарджър, който е наличен само при този специален модел.

Разгледайте купето Конфигурирайте своя F‑TYPE

ИНТЕРИОРЕН СТАЙЛИНГ

Елегантният интериор на F‑TYPE 400 SPORT включва премиум кожени седалки Performance, акцентирани с отличителен шев в цвят Yellow или Cirrus. Воланът, покритието на конзолата, бродираните подглавници и праговете също носят ексклузивния мотив 400 SPORT.

ТЕХНОЛОГИИ НА УПРАВЛЕНИЕ

F‑TYPE 400 SPORT включва редица усъвършенствани технологии на управление, които подхождат на усъвършенствания му стил. Адаптивна динамика, 380-милиметрови предни и 376-милиметрови задни дискове и режим Програмируема динамика са стандартно оборудване.

Разгледайте динамиката на управление

ИЗБОР НА ЦВЕТОВЕ

За да се допълни изключителния му стил, F‑TYPE 400 SPORT е наличен само в следните металически цветове: Yulong White, Indus Silver и Santorini Black.

Разгледайте екстериора

СПИРАЩА ДЪХА ДИНАМИКА

F‑TYPE 400 SPORT се задвижва от 3,0-литров двигател V6 с 400 к.с. и компресор суперчарджър, който е уникален за този модел.

Разгледайте технологията на двигателя

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ СВОЯ F‑TYPE

Направете своя F‑TYPE уникално свой. Изберете цветовете на каросерията и покрива, както и джантите, които ги допълват. Персонализирайте стила на интериора, като изберете идеалните за вас седалки, текстури и и цветови комбинации. Благодарение на изключителната колекция от стилизиращи пакети, аксесоари и опции на Jaguar, вашият F‑TYPE става наистина индивидуален.

Конфигурирайте своя F‑TYPE