Logo jaguar mobile
 • JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • Jaguar E‑PACE

  Изцяло новият E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

Безопасност и практичност

Технологично усъвършенстван и невероятно практичен, F‑PACE притежава всичко, от което се нуждаете, за да поддържате активния си начин на живот.
CO2 EMISSIONS g/km

As low as 99 on Manual
As low as 106 on Automatic

FUEL ECONOMY Combined mpg (l/100km)

From 75.0 (3.8) on Manual
From 68.9 (4.1) on Automatic

ДИЗАЙН ЗА ЖИВОТА

Създадохме F‑PACE, за да осигурим необходимото пространство за вас, вашите пътници и вашия начин на живот. А за допълнителна увереност и безопасност, F‑PACE е оборудван с усъвършенствани технологии в помощ на водача, които правят всяко пътуване по-спокойно и лесно.

Конфигурирайте свой модел

ПРОСТОРЕН И ПРАКТИЧЕН

F‑PACE е практичен и функционален. Конфигурацията на задните седалки в съотношение 40:20:40, ниският праг на товарене, широкият отвор на багажника и впечатляващото товарно пространство от 1 740 литра* при сгънати задни седалки ви позволява лесно да сложите вътре всичко, от което се нуждаете.

*Конфигурацията на багажника и общото товарно пространство варират в зависимост от модела и от това дали е включено пълноразмерно или малоразмерно резервно колело. Консултирайте се с вашия местен дилър на Jaguar за повече подробности.

ACTIVITY KEY

ACTIVITY KEY

Activity Key* още повече улеснява пълноценното живеене. Гривната е здрава и изцяло водоустойчива. Тя ви позволява да се наслаждавате на редица дейности (от скокове с парашут до плуване), като носите ключа от автомобила със себе си. Стандартният ключодържател може да остане в автомобила, защото се дезактивира от съображения за сигурност.

*Допълнителна опция

БАГАЖНА ВРАТА, КОНТРОЛИРАНА С ЖЕСТОВЕ

БАГАЖНА ВРАТА, КОНТРОЛИРАНА С ЖЕСТОВЕ

Задната врата, контролирана с жестове*, дава възможност на водача да я отвори от бордюра, без да е нужно да докосва автомобила или дистанционното. Просто пъхнете леко крак под някой от задните хълбоци на автомобила и багажната врата се отваря или затваря.*Опционална характеристика.

ДВУЛИЦЕВ ПОД НА БАГАЖНОТО ОТДЕЛЕНИЕ

ДВУЛИЦЕВ ПОД НА БАГАЖНОТО ОТДЕЛЕНИЕ

Подът на багажното отделение на F‑PACE е двулицев и може да се обръща, като мигновено преминавате от издръжлив мокет към лесна за почистване гумирана повърхност, идеална за мокра или кална екипировка.

*Конфигурацията на багажника и общото товарно пространство варират в зависимост от модела и от това дали е включено пълноразмерно или малоразмерно резервно колело. Консултирайте се с вашия местен дилър на Jaguar за повече подробности.

ПЪЛНОРАЗМЕРНО РЕЗЕРВНО КОЛЕЛО

ПЪЛНОРАЗМЕРНО РЕЗЕРВНО КОЛЕЛО

F‑PACE е наличен с пълноразмерно резервно колело, което пасва на избраните от вас алуминиеви джанти. Това допълнение увеличава височината на пода на багажника и намалява капацитета на товарното отделение. Консултирайте се с вашия дилър на Jaguar за повече подробности, тъй като това може да повлияе на съвместимостта на някои функции и аксесоари.

АСИСТЕНТ ЗА ПАРКИРАНЕ**

АСИСТЕНТ ЗА ПАРКИРАНЕ**

Асистенът за паркиране прави паркирането на тесни места по-лесно от всякога. F‑PACE може прецизно да насочва движенията си при маневри за успоредно и перпендикулярно паркиране - водачът трябва само да натиска педалите на газта и спирачката. Функцията Exit-Assist спомага за насочването на F‑PACE при излизане от успоредно паркомясто.

** Допълнителни опции, наличността и оборудването с тях зависи от пазара.