Logo jaguar mobile

F‑PACE S

Най-вълнуващият и най-фокусиран върху динамиката вариант на F‑PACE.
CO2 ЕМИСИИ ПРИ КОМБИНИРАН ЦИКЪЛ г/км

Едва 159 при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО ПРИ КОМБИНИРАН ЦИКЪЛ л/100 км

До 6,0 при автоматична трансмисия

Мощност, усъвършенствана динамика на шофиране и спортен лукс се съчетават в F‑PACE S, за да създадат Jaguar с неустоим стил и същност. Интериорният му дизайн подсилва динамичните характеристики на този Jaguar, като същевременно предлага брилянтна функционалност. Иновативни технологии на Jaguar, които подобряват всяко пътуване, допълват този луксозен мощен SUV.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ

ВЪТРЕШНА ДИНАМИКА*

Всеки интериорен елемент на F‑PACE S - от избора на интериор до уникалната емблема S - ви казва, че това е F‑PACE с динамика в сърцето.

ДВИГАТЕЛИ С ВИСОКИ ПОКАЗАТЕЛИ

F‑PACE S предлага избор между два мощни двигателя. 3,0-литровият бензинов двигател V6 с компресор суперчарджър осигурява 380 к.с. и 450 Нм въртящ момент, достигайки от 0 до 100 км/ч за 5,5 секунди. Мощният 3,0-литров дизелов двигател V6 с турбокомпресор предлага мощност от 300 к.с. и изключителните 700 Нм въртящ момент. Двигателят достига ускорение от 0-100 км/ч за 6,2 секунди.

ВИЖТЕ ТЕХНИЧЕСКИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ

АДАПТИВНА И ПРОГРАМИРУЕМА ДИНАМИКА*

Адаптивната динамика променя реакциите на F‑PACE спрямо условията и стила ви на шофиране. Системата непрекъснато регулира амортисьорите, за да ви предоставя оптимален баланс между стабилност и комфорт във всеки един момент. Вдъхновена от спортния автомобил F‑TYPE, системата Програмируема динамика ви дава възможност да настроите динамиката на F‑PACE за окачването, подаването на газ, точките за смяна на предавките и управлението на волана, за да отговарят на вашите нужди при скоростно шофиране.

Разгледайте динамиката на управление

МОЩЕН СТИЛ

F‑PACE S е безпогрешно разпознаваем на пътя. Неговият екстериорен дизайн подчертава атлетичните пропорции на F‑PACE, за да създаде форма, която е точно толкова динамична, колкото и возията. 20-инчови алуминиеви джанти, червени спирачни апарати и уникална емблема S не оставят съмнение, че това е SUV с мощност в сърцето.

Разгледайте Екстериор

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА МОДЕЛА S

Открийте повече за S.

ВИЖТЕ Техническите характеристики

НАПРАВЕТЕ ГО СВОЙ

Пригодете F‑PACE спрямо вашия начин на живот. Изберете от богатата гама практични и стилни аксесоари.

Разгледайте Аксесоари