Logo jaguar mobile

F‑PACE R-SPORT

Уверен стил със спортен екстериор и спортни седалки.
CO2 ЕМИСИИ ПРИ КОМБИНИРАН ЦИКЪЛ г/км

Едва 126 при механична трансмисия
Едва 134 при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО ПРИ КОМБИНИРАН ЦИКЪЛ л/100 км

До 4,8 при механична трансмисия
До 5,1 при автоматична трансмисия

Съчетавайки мощен вид и изключителна динамика на шофиране, спортното потекло на Jaguar е безпогрешно разпознаваемо в F‑PACE R‑Sport. А благодарение на възможността за избор на двигател* и трансмисия*, можете да конфигурирате R‑Sport, който е точно за вас.

*Моля, отбележете, че стандартните характеристики могат да бъдат заменени при избор на други нива на оборудване. Стандартните характеристики могат също да варират в зависимост от държавата на покупка, версията на двигателя и трансмисията.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ

СПОРТЕН ИНТЕРИОР*

Интериорът на R-Sport подчертава спортната тема с дизайн, който включва редица уникални детайли на стайлинга.

ДРЪЗКО КРАСИВ*

Интериорът на R-Sport съчетава спортен характер и практичност по последна дума на съвременния дизайн. Заемащите формата на тялото спортни седалки включват контрастен шев в гама тапицерии за облик на мощен автомобил. Метални прагове на вратите и волан R-Sport допълват динамичния стил.

Разгледайте интериора

МОЩЕН ВИД*

Отличителният стайлинг на каросерията на R-Sport включва уникални предни брони с по-големи въздухозаборници, кант на радиаторната решетка с покритие от сатиниран хром и странични въздушни отвори. Облицовка на вратите в цвета на каросерията с покрития в цвят Satin Black, кантове на стъклата в цвят Gloss Black и гама алуминиеви джанти подсилват още повече уверения вид на F‑PACE.

Разгледайте Екстериор

ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ ЗА РАЗЛИЧНИ НАСТРОЕНИЯ*

Меките светлинни акценти на фосфорно синьото интериорно осветление за различни настроения подчертават централната конзола, характерните линии, дръжки и отделения на вратите, допълвайки атмосферата в купето.

Разгледайте ИНТЕРИОР

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА R-SPORT

Открийте повече за R-Sport.

ВИЖТЕ Техническите характеристики

НАПРАВЕТЕ ГО СВОЙ

Пригодете F‑PACE спрямо вашия начин на живот. Изберете от богатата гама практични и стилни аксесоари.

Разгледайте Аксесоари