Logo jaguar mobile
 • JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • Jaguar E‑PACE

  Изцяло новият E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

F‑PACE PURE

Същността на F‑PACE. Динамика на Jaguar, пъргаво управление и практичност.
CO2 ЕМИСИИ ПРИ КОМБИНИРАН ЦИКЪЛ г/км

Едва 126 при механична трансмисия
Едва 134 при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО ПРИ КОМБИНИРАН ЦИКЪЛ л/100 км

До 4,8 при механична трансмисия
До 5,1 при автоматична трансмисия

F‑PACE Pure съчетава иновации и функционалност с вълнението от пъргавината на спортен автомобил. С възможност за избор от усъвършенствани бензинови или дизелови* двигатели и автоматична или механична* трансмисия, има F‑PACE Pure за всеки начин на живот.

*В зависимост от пазара

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ

КАЧЕСТВО НА JAGUAR

Съчетаващо съвременен дизайн и покрития и материали от най-високо качество, изключително просторното купе на F‑PACE Pure включва предни седалки с 8-степенно регулиране като стандартно оборудване.

ТЪНКОСТТА Е В ДЕТАЙЛИТЕ

Щом седнете в F‑PACE Pure, забелязвате изящно изработените детайли. От модерната елегантност на металните прагове на вратите с надпис Jaguar и покрития на вратите в цвят Gloss Black до кокпита с щедри пропорции и удобните седалки.

Разгледайте интериора

ВАШИЯТ КОМАНДЕН ЦЕНТЪР

В основата на F‑PACE е информационно-развлекателната система Touch с 8" сензорен екран, съвременен графичен дизайн и интуитивно управление. Тя поставя функции, включително аудио, климатроник и сателитна навигация*, на върха на пръстите ви.

*Допълнителна характеристика (В зависимост от пазара).

Разгледайте Технологиите в автомобила

ЕКСТЕРИОРЕН СТИЛ

От уверената, изправена предна решетка до атлетичния преден капак и ясно очертани задни хълбоци, F‑PACE е мощен SUV, който има ДНК-то на спортен автомобил. Забележителният му външен вид се допълва от 18-инчови алуминиеви джанти, кантове на стъклата в цвят Satin Black и привличащи погледа хромирани странични въздухозаборници.

Разгледайте Екстериор

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА PURE

Открийте повече за Pure.

ВИЖТЕ Техническите характеристики

НАПРАВЕТЕ ГО СВОЙ

Пригодете F‑PACE спрямо вашия начин на живот. Изберете от богатата гама практични и стилни аксесоари.

Разгледайте Аксесоари