Logo jaguar mobile

F‑PACE PRESTIGE

Допълнителен лукс с красиво изработен интериор, включващ кожена тапицерия.
CO2 ЕМИСИИ ПРИ КОМБИНИРАН ЦИКЪЛ г/км

Едва 126 при механична трансмисия
Едва 134 при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО ПРИ КОМБИНИРАН ЦИКЪЛ л/100 км

До 4,8 при механична трансмисия
До 5,1 при автоматична трансмисия

F‑PACE Prestige съчетава събиращо погледите присъствие на пътя със стилен, изтънчен и практичен интериор. Имате възможност за избор на двигатели и трансмисии с опциите за задвижване на всички колела (AWD) или задвижване на задните колела (RWD). И независимо какъв е стилът ви, всяко пътуване е подобрено, благодарение на гамата ни усъвършенствани технологии InControl*.

*Моля, отбележете, че стандартните характеристики могат да варират при избор на други нива на оборудване. Стандартните характеристики могат също да варират в зависимост от държавата на покупка, версията на двигателя и трансмисията.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ

Луксозен интериор

В хармония със зашеметяващия дизайн на екстериора, интериорът на F‑PACE Prestige предлага първокласни материали, изпипани до съвършенство, и елегантни финални щрихи.

ДОПЪЛНИТЕЛЕН ЛУКС

Насладете се на комфорта на предните седалки с 8-степенно регулиране и красотата и лукса на тапицерията от зърнеста кожа с контрастен шев. Волан, облицован с мека, зърнеста кожа и рамка на сензорния екран от сатиниран хром допълват усещането за най-високо качество. Можете да избирате от три цветови гами, за да придадете на автомобила си по-индивидуален облик.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА

ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ ЗА РАЗЛИЧНИ НАСТРОЕНИЯ

Меките светлинни акценти на фосфорно синьото интериорно осветление за различни настроения подчертават централната конзола, характерните линии, дръжки и отделения на вратите, допълвайки атмосферата в купето.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ В АВТОМОБИЛА

КСЕНОНОВИ ПРЕДНИ ФАРОВЕ

За по-лесно и безопасно шофиране през нощта, ксеноновите предни фарове с двойна функция и електроуправляеми умиватели на Jaguar осигуряват отлично осветяване на пътя както при дълги, така и при къси светлини. Вградените дневни LED светлини с J-образен контур също придават ясно отличим визуален почерк.

Разгледайте Екстериор

Технически характеристики на Prestige

Открийте повече за Prestige.

ВИЖТЕ Техническите характеристики

НАПРАВЕТЕ ГО СВОЙ

Пригодете F‑PACE спрямо вашия начин на живот. Изберете от богатата гама практични и стилни аксесоари.

Разгледайте Аксесоари