Logo jaguar mobile
 • JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • Jaguar E‑PACE

  Изцяло новият E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

F‑PACE PORTFOLIO

Върхово изражение на лукса на F‑PACE - елегантен, усъвършенстван и с множество свръхмодерни технологии.
CO2 ЕМИСИИ ПРИ КОМБИНИРАН ЦИКЪЛ г/км

Едва 126 при механична трансмисия
Едва 134 при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО ПРИ КОМБИНИРАН ЦИКЪЛ л/100 км

До 4,8 при механична трансмисия
До 5,1 при автоматична трансмисия

F‑PACE Portfolio е върховото изражение на лукса в гамата F‑PACE. Моделът съчетава най-висококачествените материали със съвременната британска майсторска изработка, създавайки SUV с впечатляващ дизайн, комфорт и стил.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ

ЕЛЕГАНТНОСТ И СТИЛ

Благодарение на материали и детайли на дизайна, безпогрешно разпознаваеми на външен вид и създаващи усещане за лукс, красивият интериор на F‑PACE е място на модерна елегантност.

ПЪРВОКЛАСНИ СЕДАЛКИ

Луксозната перфорирана кожа Windsor, използвана за тапициране на предните седалки с 10-степенно електрическо регулиране на F‑PACE Portfolio, е фина и мека и включва емблематичното релефно изображение на логото на Jaguar на подглавниците. Точно като всеки елемент на интериора на F‑PACE Portfolio тези седалки са комфортни, луксозни и с разпознаваемия стил на Jaguar.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА

СЪЗДАДЕН ЗА КОМФОРТ

Интериорът на Portfolio демонстрира съвременната майсторска изработка на Jaguar. Характерният фурнир в цвят Gloss Figured Ebony* подчертава централната конзола^ и вратите. Изкуствена кожа с изящен шев покрива страните на централната конзола и горната част на инструменталния панел.

*На изображението е показана опционалната облицовка в цвят Satin Grey Figured Ebony.

^ Само при моделите с автоматична трансмисия.

Разгледайте интериора

ПРОГРАМИРУЕМО ОСВЕТЛЕНИЕ ЗА РАЗЛИЧНИ НАСТРОЕНИЯ

F‑PACE може да създаде атмосфера, която е в унисон с настроението ви, благодарение на програмируемото интериорно осветление за различни настроения. Системата подчертава най-фините детайли на интериорния стайлинг, включително характерните линии, дръжки и отделения на вратите, конзолата и въздуховодите чрез меки светлинни акценти в един от 10 цвята.

Разгледайте Технологии в автомобила

Технически характеристики на Portfolio

Открийте повече за Portfolio.

ВИЖТЕ Техническите характеристики

НАПРАВЕТЕ ГО СВОЙ

Пригодете F‑PACE спрямо вашия начин на живот. Изберете от богатата гама практични и стилни аксесоари.

Разгледайте Аксесоари