• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

F-PACE

Нашият луксозен мощен SUV автомобил съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

CO2 ЕМИСИИ ПРИ КОМБИНИРАН ЦИКЪЛ (г/км)

Едва 147‡ при механична трансмисия
Едва 151‡ при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО ПРИ КОМБИНИРАН ЦИКЪЛ (л/100 км)

От 5,6 ‡ при механична трансмисия
От 5,7 ‡ при автоматична трансмисия

Jaguar F-PACE е мощен SUV автомобил, който комбинира максимално въодушевление от шофирането и икономичност. Технологически усъвършенстван до самата си същност, F-PACE се грижи за вашата безопасност, свързаност и забавление. Той притежава възможности за всякаква пътна настилка и капацитета за шофиране всеки ден. F-PACE е Jaguar за вас, Jaguar за вашето семейство.

Конфигурирайте свой модел

ВСИЧКО В ИМЕТО НА ДИНАМИКАТА

Special Vehicle Operations (SVO) са скулптирали наново екстериорния дизайн на F-PACE в стремежа си към изключителна, въодушевяваща динамика. F-PACE SVR е най-значителната еволюция досега на многократно награждавания F-PACE.

РАЗГЛЕДАЙТЕ F-PACE SVR

ДНК НА СПОРТЕН АВТОМОБИЛ

F-PACE е мощен SUV с ДНК на спортен автомобил. От издутия преден капак до ясно очертаните задни хълбоци, мощният му външен вид го откроява от останалите автомобили и кара всички да извръщат глави след него, когато се появи на пътя. А сега можете да усетите F-PACE така, както са го замислили в SVO. Аеродинамичните характеристики на F-PACE SVR като новата предна броня и въздуховодите на предния капак намекват за огромната му мощност.

Разгледайте екстериора

ПРАКТИЧНОСТ И ПРОСТОР

F-PACE притежава водеща в класа вместимост на багажника от 650 литра и многофункционална конфигурация за сгъване на задните седалки 40:20:40.

Разгледайте интериора

МОЩНОСТ И ИКОНОМИЧНОСТ

Гамата двигатели на F-PACE, включително новия 5,0-литров бензинов двигател V8 с 550 к.с. и компресор суперчарджър2, и олекотената алуминиева архитектура предоставят финес, икономичност и вълнуваща динамика.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ДИНАМИКАТА

Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите спецификации.

ТЕХНОЛОГИИ В АВТОМОБИЛА

F-PACE ви предоставя свръхмодерни технологии като опционален Head-up дисплей и Activity Key, както и усъвършенствани системи в помощ на водача, за да направи всяко пътуване по-лесно и по-спокойно. Това включва усъвършенстваната мултимедийна система InControl, Touch Pro, която ви забавлява и се грижи винаги да сте свързани с външния свят.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ В АВТОМОБИЛА
F-PACE ЗА БИЗНЕСА

F-PACE ЗА БИЗНЕСА

F-PACE предлага на водачите уникална комбинация от ежедневна практичност, икономичност и отличителен спортен стил.

Технологиите за слабо триене, олекотената конструкция на каросерията и свръхмодерната аеродинамика на F-PACE спомагат за осигуряване на намален разход на гориво и ниски CO2 емисии - което допринася за конкурентна обща цена на притежание.

Прибавете към това цялото пространство, което ви трябва за всеки аспект от работата ви и личния ви живот. F-PACE е идеалната добавка към всеки автопарк.

ГАМАТА JAGUAR F-PACE

Разгледайте серията F-PACE и открийте перфектната за вас комбинация от мощност, стил и практичност.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ F-PACE

F-PACE PURE

Същността на F-PACE. Енергична динамика, пъргаво управление и практичност.

F-PACE PRESTIGE

Добавен лукс с красиво изработен интериор, включващ кожена тапицерия.

F-PACE PORTFOLIO

Върхово изражение на лукса на F-PACE - елегантен, усъвършенстван и с множество свръхмодерни технологии.

F-PACE R-SPORT

Изявен стил със спортен екстериор и специални спортни седалки.

F-PACE S

За впечатляваща динамика изберете 3,0-литровия дизелов двигател V6 с 300 к.с. и двоен турбокомпресор или 3,0-литровия бензинов двигател V6 с 380 к.с. и компресор суперчарджър3.

F-PACE SVR

С двигател с 550 к.с. и ускорение от 0 до 100 км/ч за 4,3 секунди F‑PACE SVR е конструиран за истинска мощност и въодушевление.

Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато е безопасно. Водачите трябва по всяко време да са сигурни, че автомобилът е под техен контрол.
1Под кората за багаж и когато е включена система за поправка на гуми. 508 литра с малоразмерно резервно колело. 463 литра с пълноразмерно резервно колело.
2Наличен само при F-PACE SVR.
3 В зависимост от пазара.
‡Всички данни са заложените от производителя и подлежат на финално потвърждение преди началото на производството. Имайте предвид, че данните за CO2 емисии и разход на гориво могат да варират в зависимост от спецификациите на джантите и най-ниските данни може да са непостижими, ако автомобилът е оборудван със стандартни джанти.