Logo jaguar mobile

F‑PACE

Вълнуващият, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
КОМБИНИРАН CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 126 при механична трансмисия
Едва 134 при автоматична трансмисия

КОМБИНИРАН РАЗХОД НА ГОРИВО л/100 км

От 4,8 при механична трансмисия
От 5,1 при автоматична трансмисия

F‑PACE е мощен SUV автомобил, който комбинира максимално въодушевление от шофирането и икономичност.Технологически усъвършенстван до самата си същност, F‑PACE се грижи за вашата безопасност, свързаност и забавление. Той притежава възможности за всякаква пътна настилка и капацитета за шофиране всеки ден. F‑PACE е Jaguar за вас, Jaguar за вашето семейство.

Конфигурирайте свой модел Запазете тест драйв

Световен автомобил на годината 2017

Жури от 72 автомобилни журналисти от 24 държави се произнесе - F‑PACE печели престижните титли Световен автомобил на годината и Световен автомобилен дизайн на годината на наградите на Световен автомобил на година 2017 в Ню Йорк. F‑PACE е едва вторият автомобил спечелил историческа двойна победа на конкурса като така общият брой от отличия за модела нараства на 34. Ако търсите мощен, динамичен и луксозен SUV, който да грабва всички погледи на пътя, спрете - Jaguar F‑PACE е Вашият избор.

ДИЗАЙН, ВДЪХНОВЕН ОТ F‑TYPE

ДНК НА СПОРТЕН АВТОМОБИЛ

Вдъхновен от F‑TYPE, Jaguar F‑PACE е мощен кросоувър, притежаващ ДНК-то на спортен автомобил. От издутия преден капак до ясно очертаните задни хълбоци, мощният му външен вид го откроява от останалите автомобили и кара всички да извръщат глави след него, когато се появи на пътя. F‑PACE преоткрива енергията, силата и изчистените форми на F‑TYPE.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКСТЕРИОРА

МОЩНОСТ И ИКОНОМИЧНОСТ

Разгледайте разширената гама двигатели на F‑PACE. Тя включва новия 2,0-литров 4-цилиндров бензинов двигател с 250 к.с. и турбокомпресор, 3,0-литровия бензинов двигател V6 с 380 к. с. и компресор суперчарджър и икономичния 2,0-литров 4-цилиндров дизелов двигател със 163 к.с. и турбокомпресор, който може да достигне до 4,6 л/100 км и CO2 емисии при комбиниран цикъл от едва 122 г/км.*

*Стойностите на разхода на гориво/емисиите варира в зависимост от размера на гумите.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ДИНАМИКА ПРИ ШОФИРАНЕ

ПРАКТИЧНОСТ И ПРОСТОР

F‑PACE притежава водеща в класа вместимост на багажника от 650 литра* и функционална конфигурация за сгъване на задните седалки 40:20:40.

*Под поставката за багаж и когато е включена система за поправка на гуми. 508 литра с малоразмерно резервно колело. 463 литра с пълноразмерно резервно колело.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА

ТЕХНОЛОГИИ В АВТОМОБИЛА

F‑PACE ви предоставя свръхмодерни технологии като Head-up дисплей и Activity Key, както и усъвършенствани системи в помощ на водача, за да направи всяко пътуване по-лесно и по-спокойно. Това включва усъвършенстваната мултимедийна система InControl, която ви забавлява и се грижи винаги да сте свързани с външния свят.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ В АВТОМОБИЛА
Play

ВИЖТЕ КАК F‑PACE ВЪЛНУВА СЕТИВАТА

Когато сензационната динамика срещне драматичния външен вид, резултатът е чисто въодушевление. Прибавете ежедневна практичност и получавате изцяло новия F‑PACE, SUV автомобилът на Jaguar.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ДИНАМИКА ПРИ ШОФИРАНЕ

ГАМАТА F‑PACE

Разгледайте серията F‑PACE и открийте перфектната за вас комбинация от мощност, стил и практичност.

ИЗБЕРЕТЕ ВАШИЯ МОДЕЛ

F‑PACE PURE

Същността на F‑PACE. Енергична мощност, пъргавоуправлениеи практичност.

F‑PACE PRESTIGE

Допълнителен лукс с красиво изработен интериор, включващ кожена тапицерия.

F‑PACE PORTFOLIO

Апогеят на лукса във F‑PACE – елегантен, изтънчен и с безброй свръхмодерни технологии.

F‑PACE R-SPORT

Самоуверен спортен стил със спортно оборудване на екстериора и специални спортни седалки.

F‑PACE S

За чиста спортна динамика, изберете между 3,0-литров дизелов двигател V6 с турбокомпресор и мощност 300 к.с. или 3,0-литров бензинов V6 с компресор суперчарджър и мощност 380 к.с.