Logo jaguar mobile
 • JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
   

 • Jaguar E‑PACE

  Изцяло новият E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.
   
   

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

F‑PACE

Вълнуващият, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.
КОМБИНИРАН CO2 ЕМИСИИ г/км

Едва 126 при механична трансмисия
Едва 134 при автоматична трансмисия

КОМБИНИРАН РАЗХОД НА ГОРИВО л/100 км

От 4,8 при механична трансмисия
От 5,1 при автоматична трансмисия

F‑PACE е мощен SUV автомобил, който комбинира максимално въодушевление от шофирането и икономичност.Технологически усъвършенстван до самата си същност, F‑PACE се грижи за вашата безопасност, свързаност и забавление. Той притежава възможности за всякаква пътна настилка и капацитета за шофиране всеки ден. F‑PACE е Jaguar за вас, Jaguar за вашето семейство.

Конфигурирайте свой модел Запазете тест драйв

ДИЗАЙН, ВДЪХНОВЕН ОТ F‑TYPE

ДНК НА СПОРТЕН АВТОМОБИЛ

Вдъхновен от F‑TYPE, Jaguar F‑PACE е мощен кросоувър, притежаващ ДНК-то на спортен автомобил. От издутия преден капак до ясно очертаните задни хълбоци, мощният му външен вид го откроява от останалите автомобили и кара всички да извръщат глави след него, когато се появи на пътя. F‑PACE преоткрива енергията, силата и изчистените форми на F‑TYPE.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКСТЕРИОРА

F-PACE SVR

F-PACE SVR е най-значителната еволюция на многократно награждавания F-PACE. Проектиран и конструиран от експертите в Special Vehicle Operations – с 5,0-литров двигател V8, това е най-вълнуващият и фокусиран F-PACE на Jaguar досега. Изберете услугата „Информирайте ме“ и ще Ви осведомяваме за последните новини около F-PACE SVR. Изберете опцията „Искам един“ и търговец на Jaguar ще се свърже с Вас, за да обсъдите как можете да сте сред първите собственици на F-PACE SVR.

ИСКАМ ЕДИН

УСКОРЕНИЕ
0-100 км/ч за 4.3 секунди

МАКСИМАЛНА СКОРОСТ
283 км/ч

МОЩНОСТ И ИКОНОМИЧНОСТ

Разгледайте разширената гама двигатели на F‑PACE. Тя включва новия 2,0-литров 4-цилиндров бензинов двигател с 250 к.с. и турбокомпресор, 3,0-литровия бензинов двигател V6 с 380 к. с. и компресор суперчарджър и икономичния 2,0-литров 4-цилиндров дизелов двигател със 163 к.с. и турбокомпресор, който може да достигне до 4,6 л/100 км и CO2 емисии при комбиниран цикъл от едва 122 г/км.*

*Стойностите на разхода на гориво/емисиите варира в зависимост от размера на гумите.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ДИНАМИКА ПРИ ШОФИРАНЕ

Play

ПРАКТИЧНОСТ И ПРОСТОР

F‑PACE притежава водеща в класа вместимост на багажника от 650 литра* и функционална конфигурация за сгъване на задните седалки 40:20:40.

*Под поставката за багаж и когато е включена система за поправка на гуми. 508 литра с малоразмерно резервно колело. 463 литра с пълноразмерно резервно колело.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА

ТЕХНОЛОГИИ В АВТОМОБИЛА

F‑PACE ви предоставя свръхмодерни технологии като Head-up дисплей и Activity Key, както и усъвършенствани системи в помощ на водача, за да направи всяко пътуване по-лесно и по-спокойно. Това включва усъвършенстваната мултимедийна система InControl, която ви забавлява и се грижи винаги да сте свързани с външния свят.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ В АВТОМОБИЛА

ГАМАТА F‑PACE

Разгледайте серията F‑PACE и открийте перфектната за вас комбинация от мощност, стил и практичност.

ИЗБЕРЕТЕ ВАШИЯ МОДЕЛ

F‑PACE PURE

Същността на F‑PACE. Енергична мощност, пъргавоуправлениеи практичност.

F‑PACE PRESTIGE

Допълнителен лукс с красиво изработен интериор, включващ кожена тапицерия.

F‑PACE PORTFOLIO

Апогеят на лукса във F‑PACE – елегантен, изтънчен и с безброй свръхмодерни технологии.

F‑PACE R-SPORT

Самоуверен спортен стил със спортно оборудване на екстериора и специални спортни седалки.

F‑PACE S

За чиста спортна динамика, изберете между 3,0-литров дизелов двигател V6 с турбокомпресор и мощност 300 к.с. или 3,0-литров бензинов V6 с компресор суперчарджър и мощност 380 к.с.