• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

F-PACE SVR

Със своя 5,0-литров двигател V8 с компресор суперчарджър и максимална скорост от 283 км/ч F‑PACE SVR е върховият мощен SUV на Jaguar.
ЕКСТЕРИОР
ИНТЕРИОР

CO2 ЕМИСИИ ПРИ КОМБИНИРАН ЦИКЪЛ г/км

Едва 272 ‡ при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО ПРИ КОМБИНИРАН ЦИКЪЛ л/100 км

От 11,9 ‡ при автоматична трансмисия

Динамичен лукс

F‑PACE SVR е безкомпромисен мощен автомобил, който предлага цялата практичност и функционалност на 5-местен SUV. Предните и задните седалки Performance с тапицерия от мека перфорирана кожа Windsor с ромбовиден десен предлагат върховен комфорт и опора при всеки завой.
ЕКСТЕРИОР
ИНТЕРИОР

CO2 ЕМИСИИ ПРИ КОМБИНИРАН ЦИКЪЛ г/км

Едва 272 ‡ при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО ПРИ КОМБИНИРАН ЦИКЪЛ л/100 км

От 11,9 ‡ при автоматична трансмисия

Спортен автомобил Jaguar от Special Vehicle Operations (SVO) е върховият израз на известната британска марка. Всеки автомобил демонстрира най-доброто от Jaguar с вълнуваща динамика, изключителен лукс и свръхмодерни технологии. Последното творение на свръхмодерния технически център на SVO е F-PACE SVR - най-мощният SUV на Jaguar.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА

ДИНАМИЧЕН ЛУКС

F‑PACE SVR е безкомпромисен мощен автомобил, който предлага цялата практичност и функционалност на 5-местен SUV. Предните и задните седалки Performance с тапицерия от мека перфорирана кожа Windsor с ромбовиден десен предлагат върховен комфорт и опора при всеки завой.

ЗВУКЪТ НА SVR

5,0-литровият двигател V8 с компресор суперчарджър на F-PACE SVR произвежда кресчендо, вдъхновено от спортните автомобили, за дълбок, впечатляващ звук. Насладете се на вълнуващия му звук, щом се разбуди.

ВИЖТЕ ВИДЕО

ДВИГАТЕЛЯТ НА SVR

5,0-литровият двигател V8 с компресор суперчарджър на F-PACE SVR осигурява 550 к.с. и 680 Нм въртящ момент, ускорявайки от 0 до 100 км/ч за 4,3 секунди и развивайки максимална скорост от 283 км/ч.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ДИНАМИКАТА

АЕРОДИНАМИКА

Аеродинамиката е в основата на дизайна на F‑PACE SVR. Подемната сила е намалена, сцеплението е увеличено и цялостното управление е подобрено, което води до увеличена стабилност и максимална скорост от 283 км/ч.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКСТЕРИОРА

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА F-PACE SVR

СПИРАЧКИ HIGH PERFORMANCE

Спирачната система High Performance на F-PACE SVR предлага бързи, прецизни реакции, особено при многократно спиране при висока скорост, поради отличната си устойчивост срещу износване.

ОТДАЙТЕ СЕ НА СЪСТЕЗАНИЕТО НА СЕТИВАТА

За грабващ погледите стайлинг и динамика, която можете да чуете, вдъхновената от F-TYPE Активна изпускателна система с клапани с променлив ход включва четворен ауспух от полиран алуминий.

КОВАНИ АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ

Визуално зашеметяващи алуминиеви джанти още повече подчертават спортната мощ на F-PACE SVR. Изберете 21-инчови ковани алуминиеви джанти с ефект „диамант“ или опционални 22-инчови ковани алуминиеви джанти с ефект „диамант“ или покритие в цвят Gloss Black.

СЕЛЕКТОР SPORTSHIFT

За бърза ръчна смяна селекторът SportShift е интуитивен и лесен за употреба и допринася за спортната същност на F-PACE SVR.

СЕДАЛКИ ЗА ПЪТНИЦИТЕ

Независимо дали седите отпред или отзад, се свързвате с F-PACE SVR от момента, в който се плъзнете в обгръщащата тялото седалка Performance, тапицирана с премиум перфорирана кожа Windsor. На задния ред седалки пространството за краката и коленете е съответно 945 мм и 65 мм като при стандартния F-PACE.

ВЪЗДУХОВОДИ НА ПРЕДНИЯ КАПАК

Оптимално разположени, новите въздуховоди на предния капак на F-PACE SVR подобряват въздушния поток и охлаждането. Те позволяват по-добро освобождаване на въздуха, преминаващ през радиатора, и подпомагат поддържането на въздушния поток в двигателния отсек.

ПРОЕКТИРАН ЗА ДИНАМИКА

Луксът и практичността на моделите F-PACE остават непокътнати. Но със своята усъвършенствана аеродинамика F-PACE SVR освобождава истинския потенциал на автомобила за въодушевяваща динамика.

МАКСИМАЛНО ОХЛАЖДАНЕ

Уголемените въздухозаборници на предната броня на F-PACE SVR и оптимално разположените въздуховоди на предния капак подобряват въздушния поток и охлаждането.

ПОДОБРЕНИЕ НА ВЪЗДУШНИЯ ПОТОК

Уникални странични въздуховоди отвеждат въздуха от арките на колелата, свеждайки до минимум подемната сила в предната част, а удълженият спойлер изглажда въздушния поток над автомобила, което води до въздушно съпротивление от 0,37.

УСЪВЪРШЕНСТВАНА ДИНАМИКА

Гладката задна долна част на каросерията намалява въздушното съпротивление, а задният дифузьор контролира въздушния поток, допринасяйки за стабилността на F-PACE SVR при висока скорост.

СПЕЦИФИКАЦИИ НА ДВИГАТЕЛЯ

Изцяло алуминиевият 5,0-литров бензинов двигател V8 с компресор суперчарджър и 550 к.с. прави F-PACE SVR най-мощният F-PACE досега.

ВИЖТЕ СПЕЦИФИКАЦИИTE
ДИНАМИЧНИ ДЕТАЙЛИ

ДИНАМИЧНИ ДЕТАЙЛИ

Режим Dynamic вдъхва живот на спортния характер на F-PACE SVR. Той усилва реакцията на горивния дросел, увеличава твърдостта на волана и осъществява смяната на предавките при по-високи обороти на двигателя.

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ F-PACE SVR

Изберете от гама премиум SVO цветове и интериорни цветови теми в тон.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

ОПЦИИ И JAGUAR GEAR

Персонализирайте F-PACE SVR още повече с висококачествени опции и аксесоари.

ВИЖТЕ ОПЦИИТЕ И АКСЕСОАРИТЕ