• JAGUAR F‑PACE

  Вълнуващият, нов, мощен SUV автомобил на Jaguar съчетава спортно управление и впечатляваща красота с ежедневна практичност и икономичност.

 • Jaguar E‑PACE

  E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

 • JAGUAR I‑PACE

  Представяме ви първия изцяло електрически динамичен SUV на Jaguar.

 • JAGUAR F‑TYPE

  Мощен, пъргав и забележителен, F‑TYPE е истински спортен Jaguar, конструиран за висока ефективност и изключително гъвкаво и интуитивно управление – най-новият представител на едно бележито родословие.

 • JAGUAR XE

  XE е дългоочакваната промяна в сегмента спортен седан. Най-усъвършенстваният, икономичен и елегантен спортен седан, който сме произвеждали някога, XE предлага изобилие от иновации, технологии и дизайн.

 • Jaguar XF

  Ненадмината комбинация от бързи реакции на волана, комфорт на возията, изтънченост и мощност - този динамичен луксозен бизнес седан предлага както вълнуващи преживявания, така и икономичност.

 • JAGUAR XJ

  Премиум луксозен седан, просторен и красив и все пак мощно пъргав.

F-PACE R-SPORT

Изявен стил със спортен екстериор и спортни седалки.

CO2 ЕМИСИИ ПРИ КОМБИНИРАН ЦИКЪЛ (г/км)

Едва 147‡ при механична трансмисия
Едва 151‡ при автоматична трансмисия

РАЗХОД НА ГОРИВО ПРИ КОМБИНИРАН ЦИКЪЛ (л/100 км)

От 5,6 ‡ при механична трансмисия
От 5,7 ‡ при автоматична трансмисия

Съчетавайки мощен вид и изключителна динамика на задвижване, спортното потекло на Jaguar е безпогрешно разпознаваемо в Jaguar F-PACE R‑Sport. А благодарение на възможността за избор на двигател1 и трансмисия1, можете да конфигурирате R‑Sport, който е точно за вас.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

СПОРТЕН ИНТЕРИОР

Интериорът на R-Sport подчертава спортната тема с дизайн, който включва редица уникални детайли на стайлинга.

ДРЪЗКО КРАСИВ

Интериорът на R-Sport съчетава спортен характер и практичност по последна дума на съвременния дизайн. Заемащите формата на тялото спортни седалки включват контрастен шев в гама тапицерии за облик на мощен автомобил. Пера за смяна на предавките на волана с покритие от сатиниран хром и волан R-Sport допълват динамичния стил.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА

МОЩЕН ВИД

Отличителният стайлинг на каросерията на R-Sport включва уникални предни брони с по-големи въздухозаборници, кант на радиаторната решетка с покритие от сатиниран хром и странични въздухозаборници. Облицовка на вратите в цвета на каросерията с покрития в цвят Satin Black, кантове на стъклата в цвят Gloss Black и гама алуминиеви джанти подсилват още повече уверения вид на F-PACE.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКСТЕРИОРА

АМБИЕНТНО ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

Меките светлинни акценти на фосфорно синьото амбиентно интериорно осветление подчертават централната конзола, характерните линии, дръжки и отделения на вратите, допълвайки атмосферата в купето.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА

СПЕЦИФИКАЦИИ НА R-SPORT

Открийте повече за R-Sport.

ВИЖТЕ СПЕЦИФИКАЦИИTE

НАПРАВЕТЕ ГО СВОЙ

Пригодете F-PACE спрямо вашия начин на живот. Изберете от богатата гама практични и стилни аксесоари.

РАЗГЛЕДАЙТЕ АКСЕСОАРИТЕ

* На изображенията е показано опционално оборудване.
1В зависимост от пазара.
2 Само за автомобили с автоматична трансмисия.
‡Всички данни са заложените от производителя и подлежат на финално потвърждение преди началото на производството. Имайте предвид, че данните за CO2 емисии и разход на гориво могат да варират в зависимост от спецификациите на джантите и най-ниските данни може да са непостижими, ако автомобилът е оборудван със стандартни джанти.